Şimdi Ara

2.rca yı takınca motor sesini alıyor?yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önceki teybimde de hafif bir uğultu vardı.pioneer 8350sd aldım taktım en ufak parazit yok.stinger marka rca kablo aldım.teybin subwoofer çıkışına bağladım motor sesini almaya başladı.ne biçim stinger dedim önce ama diğer rca kablosunu çekince parazit kesildi.yerlerini değiştirdim olmadı.tek tek bağlayınca her iki rca kabloları da parazitsiz çalışıyor ama 2. aynı anda takılınca motor sesini alıyor.yardımci olursanızz sevinirim...

• rca lara şase ver...
  • 2 tanesine verdim olmadı 4 tanesine birlikte mi versem.rca nın dışındaki metal bölümünden teybin kasasına kablo çektim bunu demek istediniz değil mi?
  • evet teybin ve amfinin şaselerinin sağlıklı olmasına dikkat et ayrıca ses ve güç kablolarının yanyana olmamasına dikkat et ...
  • amfinin şasesi iyi.teybi yeni bağladım acaba başka bir yerden ek şase alıp teybe onu da ilave mi etsem?
  • denemende fayda var sorun büyük ihtimalle şase ile ilgili...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pascall35 -- 1 Mart 2011; 8:08:04 >
  • bu gün denedim hatta canlı şase verdim yine olmadı.dinamoya baktırdım meksefe de takılıymış.teybin girişine bobin taktırdık olmadı.kabloları kontrol ettim hatta arabanın ortasından geçirdim güç kablosuyla ayırdım olmadı.anfiye şase verdik yok.rca girişlerinin dışından teybe kablo çektim yine olmadı.tek denmediğim ipek buji kablosu kaldı o da buralarda satılmıyor onu da denicem bu arada başka bir tecrübesi fikri olan var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evdemi aracta mı kullanıyorsun
    konu başlığını yeni gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süper cüp -- 1 Mart 2011; 20:52:02 >
  • ana ünite şasesi

anfinin şasesi kısa ve kalın bağlantı noktalarının iyi sıkılmış olması gerekir

artı beslemenin yanından sinyal gecmemesi gerekir

rca ların soketleri takılıyken birbirine değmemesi

rca lara şse verimesi

rca ların aracın elektirik tesisatının yanından gecmemesi gerekir

ana ünitenin şase kablosunun bağlantı noktasını kontrol et

vs vs vs
  • "anfinin şasesi kısa ve kalın"... bunu demedim benim şase kablosu biraz uzun.birde rca lara şase verilmesi demişssiniz onu nasıl yapayım?herhangi bir yerden şase alıp 4 tane rca nın hepsine dağıtayımmı?
  • olayı çözdüm.arkadaki kabloların karmaşasından yapıyormuş.öneriler için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.