Şimdi Ara

2. SAHIBINDEN 2006 ACCENT ADMIRE 1.5CRDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabayi 3 ay once ilk sahibinden aldim. İhtiyacım kalmadıgı için satmak istiyorum. Km orjinal 100 bindedir. Önceki sahibindeyken sag on camurluk degismis ve sol on camurluk boyanmistir harici birseyi yoktur. Ön tamponu ufak bi dokundurma sonucu yeni degistirdim. Rutin Bakimlari yapilmistir arka amortisorler degistirilmistir lastikler yenidir. Ön tampon boya ve arka tampon kücük onarım + boya istiyor. Ufak tefek cizikler yaşından dolayı mevcuttur. Kayseri plakadir istanbul anadolu yakasında ikamet etmekteyim. Istedigim fiyat 18.500tl dir. Pazarlık payım vardır, ciddi alıcılarla anlaşabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piayback -- 11 Eylül 2014; 16:23:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu şişkin piyasada fiyatı oldukça iyi geldi.
    Hayırlı satışlar
  • sahibinden ilan linkini koyarsanız inceleme şansımız olur hayırlı satışlar
  • şuan mevcut bir ilan yoktur, ilk mesajımı güncelledim ve resim yükledim.
  • sahibindende dün ilanınızı bulmuştum mesajdan snra hem tampon hemde yazılanlar ilgimi çekmişti hatta not almışım sultanbeylide diye araç??? buda yeni bir satış stratejisimi???????
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

sahibindende dün ilanınızı bulmuştum mesajdan snra hem tampon hemde yazılanlar ilgimi çekmişti hatta not almışım sultanbeylide diye araç??? buda yeni bir satış stratejisimi???????

sana yalan borcum mu var kardeşim? yazdığımı dikkatlice okurmusun şuan ilan mevcut değil demişim çünkü dün akşam ilanı kaldırdım. buraya bunları yazacagına ilanı bulup nosunu koysaydın ya?????
    boş muhabbeti ne kadar seviyorsunuz...

ayrıca buraya ilan verince sahibinden.com a damı ilan vermek gerekiyor... öyle bir zorunluluk mu var... burada açtığım ilanı aceleden actıgım icin dogru dürüst olmamıştı resimde yoktu ilanı editledim resimleri yükledim sahibinden.com ilanı mı gerekli hala???????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.