Şimdi Ara

2 seçeneğe indirdim sonunda..hangisi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatları yakın birbirine . Ödeme şartları da . Hangisi tercih edilebilir ? GÖrüntü kalitesi önemli .

Teşekkürler

seçenek 1 :
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=20923

panasonic nv-gs180

seçenek 2 :
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=23711

canon mvx450

bu fiyatlarda başka öneriniz varsa o da olur . Çok teşekkürler şimdiden.

• yardım edebilecek yok mudur bu ürünler hakkında bilgisi tecrübesi olan :(
  • dostum canon un 3ccd olup olmadigini tam bilmiyorum ama degil galiba,panasonic in en guzel ozelliklerinden birisi de 3ccd olmasi,goruntulerin canliligi ve kalitesi acisindan cok katkisi oluyor.
    Ama bu fiyata spot olarak panasonic gs400 bile bulabilirsin benden soylemesi

canon un en belirgin ozelligi optik zoomun daha yuksek olmasi ama bir kamera alirken once goruntu kalitesini onemsemek gerektigi icin 3ccd sensoru olan kameralar bariz olarak daha iyi olur.
  • çok teşekkürler.
  • bende nv-gs140 var.çok memnunumbulabilirsen 140ından al.3ccd oluşu en büyük artısı.
    180de flaş yok.ama fazla resim çekmem dersen iyi.
  • kesin bunlardan biri olacak diyorsan panasonic'i öneririm fakat biraz daha para verebilirsen nv-gs280 al derim. çünkü 280'de panasonic'in fason lensi değil leica dicomar lens var.
  • panasonic nv-gs180 güzel kamera.Arkadaşların dediği gibi 3 CCD olması çok iyi bir özellik.Almanı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Canon

Mini Dv Kaset kayıt ediyor. Diğeri dijital kartlara, panasonic çok daha güzel geldi bana

20 dolara floppy gibi bu kartları okuyucuları satılyor, bu sayede kablo filan kullanmazsın, hafıza kartını çıkar tak bu kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.