Şimdi Ara

2 sene 3 ay önce sattığım araba için dava edildim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
11.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle davamı olur savcı bu adama ya güler geçer yada basar fırcayı, tam sopalıkmıs adam, ayagına kadar gelmis 3-5 kısı dalsaydınız hazır gelmisken, arabayı alırken aklı nerdeymis, kim akıl verdiyse iyi keklemis bu salagı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birak acsin davayi size bisi olmaz. İzinsiz gizli kameraya cektigi icin o kayitlar (varsa) gecersizdir

• Ne manyaklar var.

Eğer o adamda 2 sene öncesinin kamera kayıtları varsa, onun eşine, çoluğuna çocuğuna acırım. Kimbilir neler yapıyordur...
  • Tam dayaklık adammış bir de tehdit ediyor utanmaz, git hemen sen dava aç görsün anyayı konyayı
  • ıslatılmış meşe sopası ile girişeydin adama bak nasıl ardına bakmadan kaçıyordu ............................
  • quote:

Orijinalden alıntı: xarufax

rahat bu gün 7 8 farklı avukata danıştım hiç biride bir şey çıkmaz bundan diyor. hatta dava açsında bizim paramızı ödetelim para kazanalım diyorlar. ama böyle dava edilmek için beni ciddi anlamda rahatsız etti. fikirlerinizi alayım adamı işyerime gelip benden tehditle 20.000tl vermezsen savcılığa vericem 3 gün mühlet sana yoksa evinden alacaklar seni hapis yatacaksın dediği için karşı dava açmalı mıyım yoksa nedir? fikirlerinizi alayım.

İstiyorsa dava açsın... hiçbirşey olmaz merak etmeyin.
  • mittirsin dolandırıcıymış, yani mittir, hikayedir yaptığı diyorum mittirsin derken yanlış anlaşılmasın
  • Noter satışı yapıldı andan itibaren herşeyi kabul etmiş sayılır. Almasaydın kardeşim manasında... Hiçbirşey olmaz gönlünü ferah tut. Yazılı taahüt yok bişey yok neye göre dava edicekmiş!?
  • noter satışı varsa korkma. hiçbir şey olmaz..
  • geçmiş olsun.

burdan ilanı bulursun belki

http://archive.org/web/web.php
  • Hiçbir şey olmaz. Sizden para koparmaya çalışıyor çakal.

Ayrıca gizli çekim suçtur. Mahkemede delil oluşturmaz.

Şimdi siz ona özel hayatınızın gizliliğini ihlal ettiğinden dolayı dava açın tutuşsun çakal.

Bir hukuk sitesinden link:http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=9939
  • Bir şey olmaz açsın davayı.
  • Aracın sonradan bilinebilecek hataları(değişen, boyanan v.s) kesinlikle nitelikli dolandırıcılığa girmez. Dava da açamaz adam sizden para sızdırmaya çalışıyor ya da aracı satamadı bu şekilde elden çıkarmayı düşünüyor. O daha o aracı size 15 bin e bile teklif edebilir. Asıl siz dava edin tehdit edilmek ve zorla para istemekten.

Yalnız şöyle bir durum var. Araçta km düşürmesi varsa ve adam bunu kanıtlarda işte o nitelikli dolandırıcılığa girer. Km sonuçlarını belgeli bir şekilde TUV den alabilir. Kendi aldığından önceki km lerde bir sorun çıkarsa sizi mahkum edebilir ve tazminat alır. Dediğiniz gibi araç gerçekten rentecar aracı ise km ile oynanmıştır bu durum size sorunlar açabilir. Aracın değişeni şusu busu hiç bir sekilde size sorumluluk getirmez fakat km farklı bir olaydır. Hayırlısı olsun diyelim.
  • hiç canını sıkma arkadaşım hiç bir şey yapamaz bırak yırtsın kendini vardı öyle yaş dava.buna benzer bir olay benimde başımdan geçti.2001 model aracımı sahibimden aracılığıyla satışa çıkardım.talipli geldi.1 yıl önce aldığım aracın bütün bildiğim herşeyini anlattım.yaptığım masraflarıda anlattım.kendi ustasına götürdü baktırdı bindi gezdi tozdu.benim dediklerimin aynısını kendi ustasıda söyledi.ondan sonra 2 ay sonra beni arayıp hocam senin bu arabanın motoru ölüymüş bana öyle satmışın demez mi?kan beynime sıçradı.dedim sen bu arabayı gösterdin mi gösterdin ustan al sorun yok dedi mi dedi.ee motoru senin öldürmediğini ben nerden bileyim dedim.falan da filan da...yaw bu işlerde araç alırkende satarken de karşına düzgün dürüst adam çıkarsın allah ...diyecek başka bişey yokk...
  • lütfen aç davayı de biraz para geçer elinize böyle biri sayesinde
  • Bize böyle uyanık geçinen denk gelmiyor ki... Yemin ediyorum böylesini hadım etsen şeriat bile ceza vermez sana. Alacaksın arkaya, eşşek sudan gelinceye kadar.. ee... döveceksin

• Adam haklı olabilir ama aradan uzun süre geçtiyse boşuna ümitleniyor.Bu zaman zarfında belki de kendisi kaza yaptı ,boyattı falan filan dersin.
  • adam sıyırmış resmen
  • Hocam hiç dert etme. Bırak versinde biraz parası çıksın cebinden.
  • Hocam bi halt yapamaz rahat ol sen ,ben binlerce duruşmaya girdim seni kandırmaya çalışıyor,kusra bakmada saf bir tipinmi var adam seni deniyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.