Şimdi Ara

2 SENE SINAVA HAZIRLANDIM SORMAK ISTEDIKLERINIZ VARSA BUYRUN(MAT FIZIK FALAN DEGIL DENEYIM OLARAK) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    saol hocam.
  • VissCatL V kullanıcısına yanıt
    Buarada hocam once sunu soyleyeyim gercek sinavada ilk sayfalar kolay olacak diye girme cunku bizi dershanelerde falan evet boyle alistiriyorlar ama gercek ygsde mesela tak diye polinom sorabilir ilk sorudan yada lysde ilk sorun turev gelebilir oncelikle o psikolojiyle bakma,hocam soruna gelince eger gercekten bol soru cozuyosan dedigin gibi biliyodursun takildigin yerde rahatlamak icin bi 30 35 saniye derin nefes alip rahatlamaya soruyu unutup en bastan okuyup cozmeye bak biliyorsan zaten cozersin mutlaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben kendim samiha ayverdi anadolu lisesi mezunuyum benim okulumun puanida 460 civarlarinda ama o soyledigin 2 okulun benimkinden iyi olduguna eminim fakat ikisini karsilastiramam cunku pek bi bilgim yok vefadan arkadaslarim vardi cogu derece yapti egitimi cok iyi, hazirlik egitimide cok iyi bir ingilizce egitimleri var ama pertevniyal hakkinda bir bilgim yok ben olsam vefayi yazardim ama sen daha iyi yerlerden arastir

• handsome_123 H kullanıcısına yanıt
    Onemli degil yardimci olabildiysem ne mutlu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.