Şimdi Ara

2 SENE SINAVA HAZIRLANDIM SORMAK ISTEDIKLERINIZ VARSA BUYRUN(MAT FIZIK FALAN DEGIL DENEYIM OLARAK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 sene sinava hazirlandim suan üniversitedeyim sormak istediginiz soru varsa buyrun arkadaslar ama dedigim gibi mat fizik falan degil o psikoloji olur mezun senesi olur bu tarz deneyimle ilgili sorular

• Sınav anı çok mu farklı ?
  • Numans96 N kullanıcısına yanıt
    Açık konuşuacam cevaplamak zorunda değilsiniz.

2 sene boşa mı hazırlandınız? iyi bir sonuç alamamişsiniz 2.senedede..
  • SlimShay kullanıcısına yanıt
    Yok cevaplarim cekinecegim bi konu yok 2 sene bosa hazirlanmadim evet hedefim bu degildi dershanemde dereceye oynayan birisiydim sinava ozellikle ygs icin bahsediyorum 120den asagi yapmiyordum matematigi fulluyordum fakat ben heyecandan kaybettim 2 senede ve suda var evet cokta calismadim netlerime guvenip ama sinav ani benim icin bambaskaydi ve yapamadim 3.seneyede birakmak istemedim cunku bu bölüm baba meslegim ve ilgi duydugum bi alandi bidaha stres yasamak istemedim.
  • İlk15k İ kullanıcısına yanıt
    Bu kisiden kisiye degisir cok sogukkanli arkadasimda vardi sinav falan umrunda degildi dershanede onu geciyordum sinavlarda ama gercek sinav sonunda o ituye gitti ben 75 bininci oldum he benim gibi vefa lisesinden mezun bi arkadasim daha vardi oda beni geciyordu 130lari buluyordu oda 75 bininci oldu bu kisiye bagli bi durum ben gercek ygs ve lys geceleri heyecandan stresten sinav gecesi uyumadan sabah kahvalti yapmadan mide bulantilari karin agrisiyla girdigim icin yapamadim ama bu sendede oyle olucak diye bisey degil kisiden kisiye degisir kendini yatistirabilmen rahatlatabilmen onemli bunu yapan kazaniyor zaten
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numans96

Up
    bende mezunum ama bu zamankar bıkma aşamasındayım hep oyun oynuyorum tavsiyen neler?
  • Bence 1 2 gün hic ders yapmadan kafani dagit ondan sonra odaklanip tam gaz tekrar basla bendede olmustu bende baya oldu ki cogu mezuna kalanda olur mezun donemini yasamadan once herkes daha kolay diyordu ama cok daha zor cunku bunalip sıkılıyorsun,ve sunu soyleyeyim kutuphaneyi oneririm nerde oturuyorsun bilmiyorum ama kutuphane ortami bir baska herkes ders calisiyor kitap okuyor seninde yapicak birseyin kalmiyor ve onlar senide hirslandirip derse cekiyor ben bunaldigim zaman 2 gun dinlenip kutuphaneye gitmeye karar vermistim o ortam cok daha guzel
  • Up
  • Sorum yok
  • Hddefim ilk 10 k okul puani 37 kac bin geriye atar
  • İki sene hazirlanana değil bir sene hazırlanana sorun
  • Mr. JOKER kullanıcısına yanıt
    2-C sinifindan arkadasimizi 23 nisanda şiir okumaya davet ediyorum
  • mehmetyumsak M kullanıcısına yanıt
    Kaç bin atar tam sayi soyleyemem ama o araliklarda 50 60 binlere gore daha geri atiyor cunku genelde o siradakiler okulundada basarili derece ogrencileri oluyor beni 67 binden 63 puanla 75e atti sen dusun artik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numans96

Kaç bin atar tam sayi soyleyemem ama o araliklarda 50 60 binlere gore daha geri atiyor cunku genelde o siradakiler okulundada basarili derece ogrencileri oluyor beni 67 binden 63 puanla 75e atti sen dusun artik
    matematikte falan genelde ilk seferde göremiyorum cevabı. Bunu nasıl çözebilirim.
  • VissCatL V kullanıcısına yanıt
    Hocam matematikte tak diye ilk seferde gormek istiyorsan o konuyla ilgili bol soru cozmen gerekir bol soru cozdukten sonra emin ol hangi tarz gelirse gelsin cozebiliyorsun ve konsantrasyonda onemli tabi
  • mezunakalıp sınava hazırlanmak işe yarıyormu net anlamında ? önerirmisiniz ? cok mu sıkıcı oluyor ?
  • Numans96 N kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl diyim benim derdim o ilk sayfalar değil sınavlarda. Çerez zaten temel kavramlar (Bazı soruların hakkını da yememek gerek ama.) Benim derdim yeni yeni sorulan problemlerle. Bazılarında biraz şans biraz da çok mat1 çözmemle alakalı hemen geliyor çözüm önüme ama bazı problemlerde gerçekten kalem oynamıyor. Hadi olm eşitlik yazsan bitecek soru diyorum kendi kendime ama daha soruyu anlayamamış oluyorum.
  • handsome_123 H kullanıcısına yanıt
    Hocam sunu soyleyeyim eger zaten hedefinden cok uzaksan zaten mezuna birakirsin mezun seneside bana gore daha zordu cunku bunaliyorsun sıkılıyorsun daha yorucu oluyor ozellikle bu aylarda bi bıkkınlık geliyor yani mezuna birakicaksan kendine cok guvenmen ve ben yaparim demen lazim ve gercekten cok sıkı calisman lazim net olarak siralama olarak evet katkisi oluyor ama dedigim gibi bu calismana bagli ben biliyorum deyip konu atlarsan sikıldım deyip birakirsan mesela 100 binden 80e cekersin ama harbi calisirsan ilk 30a 20ye bile cekebilirsin ilk sene 80 bin yapip ikinci sene 25e giren arkadasim var ordan biliyorum ama sıkıcı ve bunaltici oldugu kesin zaten ustte bir arkadas daha yazmisti sanirim
  • - Vefa lisesi mi ? Pertevniyal lisesi mi ?
    İkisine de girebileceğim büyük ihtimal
    - Vefadaki hazırlıkta ne yapılıyor sadece İngilizce üzerine mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Allen 20 -- 30 Ocak 2016; 23:09:17 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.