Şimdi Ara

TYT 105-110 SABITLEYENLER VE SABİTLEMEK ISTEYENLER TYT-AYT TAVSIYE VE TAKTIKLERINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TYT netlerim 98-98,5-98,75-95-88(3d tyt sıralamaya bakmadım)105-110 bandına netlerini sabitleyen arkadaşlar(ders ders öneri de verebilirdi versin herkes)direk 110 yapmadıysanız siz de 95 netleriniz olduğunuzda neler yaptınız neler sizin netlerinizi yukarıya yükseltti,nelerin faydasını gördünüz?

AYT

Kimya'yı nasıl çalışıyorsunuz ben konu olmadığını cidden hissettiğim için kendime çalışmak için bir yol çizemiyorum,bundan nasıl kurtuluruz(denemelerde 2 yanlış falan oluyor genelde)
    Matematik'de polinomunun ve pkob iyi olduğunu düşünen varsa önerileriniz alırız.
    Fizikte eksik kapatma anlamında mesela bir soruyu yanlış yaptınız direk konuya mı bakıyorsunuz?Biyoloji palme zaten...

Arkadaşlar herkes yapıp da faydalı olduğunu düşündüğü bir şey varsa yazsın.(DENEME ONERIN AYRICA ISTERSENIZ)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AYT 63-70 aralığında

• aralık-ocak zamanları 90 civarlarında sabitlenmiştim ne düşüyor ne artıyordu. canımı sıkmaya başlasa da devam ettim bırakmadım ki sınavın istediği tek şey de süreklilik zaten. aytde 65 ile başlayıp 60a düştüm ve şu an 75+'ya geldim. tavsiye edebileceğim tek şey süreklilik.

not: mezunum
  • Sureklilik onemli , bi de hatalarindan ders alabilmek , su ikisini basarsam var ya

• Yanlış yaptığında erteleme mutlaka doğrusunu öğren hatta küçük bi not defterin olsun oraya doğrusunu yaz. Mesela benim coğrafyadan ciddi sıkıntım vardı karekökün 50'li coğrafya denemesini aldım günde 5 tane çöze çöze 10 günde bitirdim hem coğrafyada kendime daha çok güvenmeye başladım hem de netlerim yükseldi. Nerde eksiğin olduğunu bilip nokta atışı yaptığında zaten doğru yolda olduğunu fark ediyorsun. Ayt kimya demişsin onda da soru üzerinden git denemede yanlışın çıkan soruyu kes mesela onu iyice kavrayana kadar tekrar tekrar çöz bi deftere yapıştır veya duvarına yapıştır ama o yanlışı mutlaka öğren zaten 2 yanlış civarı geliyormuş soru bankası çözecek bi durum değil gibi duruyor. Fizikte de aynı taktik işler bence. Pkob ve polinom için fazla bir şey söyleyemeyeceğim ben 12yken bunlardan çözmediğim kitap kalmamıştı öyle gelişti bi taktiği yok yani. İyi çalışmalar.

• Teşekkürler özellikle kimya adına hep ikilemde kaliyordum baştan başlasam mı diye

• peau bleue kullanıcısına yanıt
    Kaçtan mezuna bıraktınız hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT +90 için
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oha şimdi bu başlığa yoğunluk dolayısîyla giremeyeceğimi sanıyordum bak şu işe

• 52k hocam
  • .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.