Şimdi Ara

TYT +90 için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar merhaba.Bu sene buyuk konu eksiklerim vardi hem tyt hem ayt adina ( Aytnin nerdeyse hepsi). Suan tyt basladim 2020 yksde 73.5 gelmisti.Bu sene en az +90 istiyorum.Turkce adina paragraf cozuyorum dil bilgisine en yakin zamanda basliyacagim ( 2020 27-13).Matematik adina 3D cozuyorum hergun 3 saat tyt mata ayiriyorum.Genellikle ful cikartiyorum testlerde ama yinede icimde huzursuzluk var.Yeni nesil sorularda biraz yavasim.Geoda ise kenan karayla basladim suanda benzerlige kadar geldim geoyada hergun 2 saat ayiriyorum.Gecen seneden tecrube edindim geoya artik onem veriyorum gecen sene bi az cok ucgenler bilgim vardi.(23-2).Sosyal icin gecen sene hic calismamistim bu sene calismayi dusunuyorum.Oncelikle cografya ve tarih olmakla birlikte.(12-1)Fen icin komple hic calismamistim tyt ayt fizige (4-1).Bu sene asilmayi dusunuyorum.Daha baslamadim fizige tyt fende kimya ve bio temelim var diye ilk hizlica onlari bitirip sonrasinda fizige gecmeyi dusunuyorum.Kimya (7-0) Bio (5-1) geldi.Durum boyle.Gunluk planim ise ;

1 saat paragraf( Problemleri bitirince 1 saat icinde hem
    paragraf hem problem cozecegim
    3 Saat Tyt mat
    2 saat geo
    1.5 Kimya
    1.5 Bio

Genelde kimya ve bio yalan oluyor o yuzden daha fende pek ilerleme kaydedemedim.

Eger tavsiye veya dusunceleriniz varsa lutfen paylasir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sene 16-2 geldi hocam biraz temelim var kimya biyoda.Matematik hakkinda size soru sorabilirmiyim bilgiliyseniz?

• Benim de fena gelmiyodu tyt mat 30 dakka fazla gelince.Ama sinavda o 30 dakika hem turkceye gitti gitti bide b*k yoluna gitti hepsi yanlis cikti.Neyse hocam sorum su ben yuzeysel dinleyip sb ye geciyorum artik tyt matta cok detay sormuyorlar diye.Ama sblerde koklu sayilarda veya uslu sayilarda cok cebirsel sorular olabiliyor.Bu sorulari yapabiliyorum ama cok cebir oldugu icin cozmesi 1 2 dakika belki daha fazla olabiliyor.Hal boyle oluncada moralim altust oluyor diyorum sinavda ciksa gitti 5 dakka diye.Sizce boyle cok cebirsel sorulari kafama takmalimiyim?

• Tyt dedigin geo fizik biyo dilbilgisinden ibaret bunlar saglam olsun gerisi gelir 2020tyt 96.50 net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk mezun senem -- 8 Eylül 2020; 20:25:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilk mezun senem İ kullanıcısına yanıt
    Hocam deneme agirliklimi gittiniz yoksa sbmi.Denemeyle gittiyseniz net artisiniz ne kadar oldu kabataslak

• Kesinlikle deneme tytde soru bankasi cozmek hedefin cok yuksek degilse vakit kaybi bence sinava 2 ay kala 80 net yapiyodum denemelerle yapamadigim konulari ogrenip onlara yogunlastim

Tebrikler hocam baya artmis.Peki yukardaki pettrucistede yonelttigim cebir sorulari hakkinda dusuncenizi ogrenebilir miyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EA'da 65 üstü AYT Görmemem
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam cebir felan kalmadi artik sinav senden soruyu gorup yorumlamani istiyor onemli olan mata gereken sureyi ayirabilmek ben bu sene 90 dk verdim mesela

Turkceden iyi cikmissiniz demekki ben turkceye 70-80 vermisimdir

• Ozaman konularin bi uzerinden geceyim dediginiz gibi deneme tokatlamaya basliyim tesekkurler yorumlariniz icin

• 3d matematik nasıl önerirmisiniz

• Normalde 35dk suruyodu sinavda 45 surdu dil bilgisini iyi biliyosan hizlica cozuyosun paragraf denemelerde oturuyor heyecan yapmasam cok daha hizli cozerdim

• Guzel hocam cozulur.Ben gecen sene 345 ve karekok cozdum diye bu sene 3d aldim.Dilerseniz youtubeden hangi kaynak kanali incelemesini yapti izleyebilirsiniz.

Bu sinavda 45 bence gayet iyiydi hocam tekrardan tebrikler

• Bu sene tyt turk haric baya kolay geldi ya da sorular vok asina olunan sorulardi o yuzden soru bankalariyla saglam sekilde git derim sana ozellikle zaten bu sene ayt skntida kasıma araliga kadar sb coz derim kesinlikle tyt fkb adina cozmesi cok sknci olucak ama birer sb at derim turkce adina kesinlikle ne olursa olsun 40 45 dkye indirmeni tavsie edrim cok gecrse o araligi sinav aninin baskisiyla panik yapip mahvedersin turkce icin dilbilgisini hallet paragafi alan denemesiyle gelistirirsin mat icin kesinlikle soru ayirt etmeden coz eskk yeni ve surekli dk hesabi yapma alan denemesiyle sureyi zaten asagiya cekersin

• İnceledimde 10-15 net yapıyorum benim için uygunmu herkes bunu önerdi

• Coz hocam bencede her testte zaten kolay orta zor sorular mevcut.Ben daha 110. Sayfadayim ama suanlik kitap kasinti degil kesinlikle.Cozmeni oneririm gelisirsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.