Şimdi Ara

tyt 70 80 net bandında takılan tmler durum değerlendirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cvngvxr00 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu netlerdeki arkadaşlar hedefler ne ? konular ne alemde, ayt netleriniz nasıl? gelin durum değerlendirmesi yapalım

• Benim de 80-85 oluyor bir kere 92 oldu ama 80-90 arasi diyebilirim.
    Ayt de 30-32 sos, 25-30 civari mat geliyor. Turev bitti. İntegral var. PKOB calismadim. Analitik, kati, konikler eksik. Analitik calisiyorum Cap'tan. Geoda sadece birey b cozdum ondan cok iyi degil. Acil geoyu cozmeye calisiyorum bu aralar.
    Hedef Akdeniz Hukuk.
  • Benim de 80-85 oluyor bir kere 92 oldu ama 80-90 arasi diyebilirim.
    Ayt de 30-32 sos, 25-30 civari mat geliyor. Turev bitti. İntegral var. PKOB calismadim. Analitik, kati, konikler eksik. Analitik calisiyorum Cap'tan. Geoda sadece birey b cozdum ondan cok iyi degil. Acil geoyu cozmeye calisiyorum bu aralar.
    Hedef Akdeniz Hukuk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 85-90 arası hocam pusula tyt denemelerinde fen ve sosyal netlerim düşük onlara çalışıyorum hedefim 100 yapmak nihai hedef Ankara hukuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 75-80 bandındayım. AYT'de matematiksiz 37-38 görüyorum. Matematiğim hiç iyi değil. Ama 10-15 net yapmam gerek. Hedefte Marmara iktisat.
  • Sosyal netiniz epey iyi hocam. Tebrik ederim. Onerebileceginiz sos denemesi var mi?

• Bence bir grup falan acmaliyiz whatsappta.

• ggreyhame kullanıcısına yanıt
    birey b bitti mi hocam ben sadece onu bitirdim 8-9 lys de geliyo ygs genelde full
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EA'da 65 üstü AYT Görmemem
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARİSTO1235 kullanıcısına yanıt
    Bitti sayılır yani. LYS kısmı boş. Benim de girdiğim denemelerde TYT kısmı fulle yakın değil de yarıdan 2-3 fazla. LYS de öyle gibi geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedef 10-20K. Edebiyattan cumhuriyet eksik, geometrim gerçekten kötü. Mat 2'den de her konu hakkında bilgim var ama uzun süreli çalışmayışım nedeniyle unutmuşum, yeni yeni kapatıyorum eksikleri. 3 günde log parabol II. Der denklem ve karmaşık bitirdim. Moralman çok kötüyüm beyler ne diyorsunuz kalan 40 küsür günde hala hedefime ulaşabilir miyim?

• ggreyhame kullanıcısına yanıt
    Hocam parafın 25'li sosyal denemesini kesinlikle çözmelisin.
  • Hocam ben aldım coğrafyam kötü diğer derslerim iyi ilk denemeyi çözdüm genel anlamda öyle pek basit gelmedi bana. 25'liyi bitirsek epey kafamız rahat eder sanki?

• aarongordon A kullanıcısına yanıt
    Evet hocam baya rahatlarsınız.
  • Geometriyi ne yapicaz beyler bir ben yapamıyorum su lanet seyi herhalde

• Benim ayt 65 civarında ama tyt 80de kaldı hatta bazen daha düsük geldiği oluyor fen yapmıyorum zaten süre yetmiyor bana önerebileceginiz bisey var mı tyt neden artmaz?

• bunu nasıl yapıyorsunuz ya ayt bu kadar iyiyken tyt niye öyle? bende mi sorun var ayt kötü geliyor
  • 65-75 arasindayim, sanirim mezuna kalacagim.

Sözel derslere pek çalişmadim geometriyi , matematigi halletmeye çaliştim ki nispeten başarili oldum da.

Tytde 30 uzeri matematik ( derece yayinlari gibi yayinlarda ) aytde de 25 civari matematik ( kaçan sorular türev integral ve çemberden sonraki geometri)

Çok eksigim var özellikle edebiyatda ve -hukuk gelse dahi- mezuna kalacagim.

• elione kullanıcısına yanıt
    Şöyle oluyor ben de ciddi derecede süre sıkıntısı var mesela tyt matematiği süresiz cözünce 35in üstünde geliyor ama süreyle genel deneme cözünce matematikten en az 5 soruyu okuyamıyorum bile fen zaten hic yapmadığım icin tyt netim düsüyor. Bu sıkıntı bende gecen sene de vardı ygs berbat oldugu halde lys ile 40 bine çektim

• Tyt 70-80 arası ayt 40-45 arası geliyor. Hedefim Anadolu Havacılık Yönetimi. 85k dan kapatmış geçen sene. Sizce rahat gelir mi ne dersiniz ?
  • Benim tyt 80

Ayt 65

Tytde fen cozmuyorum

Kac k gelir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.