Şimdi Ara

tyt matematik 20-30 net yapan biri nasıl yükseltir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özellikle sayısal mantık sorularında zorlanıyorum, denemeyi çözerken aklıma hiçbir şey gelmiyor, geometride çok sıkıntım yok sadece konu eksiğim var. temel kavramlarda ya çok zaman kaybediyorum ya da 2 tane yapamadığım oluyor, onlar da dediğim gibi sayısal mantık soruları oluyor. apotemi tyt soru bankası gibi zor bir şey çözem faydası olur mu? ya da başka ne yapabilirim? iki günde bir matematik denemesi çözüyorum zaten.

• kanka aynı sorun bende de vardı seri deneme çözerek aşılıyor bu olay 20 de takılıydım şuan 29-32 bir de kafanın açık temiz olması lazım
  • KalkülüslüDiferansiyel kullanıcısına yanıt
    hangi denemeleri çözdün? ben şu ana kadar 345'in denemelerini bitirdim, şu an acili çözüyorum. elimde endemik de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 4 Nisan 2020; 12:17:48 >
  • air raid siren A kullanıcısına yanıt
    çap bitti şuan çözüm karaağaç çözüyorum zaten acil çözüyorsan normaldir o
  • Up. Aynı sorunu yaşıyorum. 20-25-30 civarı netler. Hız ve renk matematik denemeleri çözdüm. Hangi denemeye geçmeliyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: air raid siren

hangi denemeleri çözdün? ben şu ana kadar 345'in denemelerini bitirdim, şu an acili çözüyorum. elimde endemik de var.
    Hocam 345'in orta seviye denemelerini ve son 2 denemesini acil denemeleriyle zorluk olarak kıyaslayabilir misiniz?
  • piyasadaki tüm tyt mat denemelerini süpür bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FİZİK'te 5+ net yapanlar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wilter kullanıcısına yanıt
    acilin 5. denemesine geldim, sorular genel olarak basit, sadece anlaman gerekiyor. 345'in denemeleri bence çok daha güzeldi, acilden daha zor ve daha orijinal. keşke sona bıraksaydım onları. son iki denemeyi çözmedim onlar kaldı sadece.
  • yukarı
  • yukarı
  • up

• gecen sene 25 tyt yapmistim su an 32-36 arasi gidip geliyor. once yanlisini belirleyeceksin.benim problemler full ama bu sayilar kismi yani ilk 13-14 sorudan cok yanlis cikiyordu. oralar icin odaklandim mantigini anlamaya calistim. siz de oyle yapin.illa ki yanlislarin yogunlastogi kisim vardir.bir de cozulen denemeleri cok iyi analiz edin.yani yanlislarinizi tekrar cozun.dogru zaten senindir birak gitsin.yanlislarla mucadele et.hocaya veya uygulamaya sormadan once cozmeye calis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    hocam ben de sıkıntı çekiyorum o sorularda, nasıl oturttunuz mantığınıza? her soru farklı geliyor. soru bankası alayım diyorum hep bilindik sorular var.

çıkmış ösym kpss ales dgs problem sorularını çöz ilaç gibi gelir
    piyasadaki soru bankalarındaki saçma sapan senaryolu prob sorularını salla
    hocam tavsiyem ilk once sure vs tutmadan ama her soruyu cok iyi analiz ederek 2018-2019 msü ve tyt ve ornek tyt sorularindan ilk 15ini coz.benzer mantikla hazirlanmis sorular oldugunu goreceksin. cozumu cok basit,anlamasi biraz daha zor sorular. onlari guzelce coz.ondan sonra metin tyt soru bankasindan universiteliyim kisimlari ve 3-4-5 osym tipi cozersen baya oturur.onemli olan neyi neden cozdugunu bilmen.ben henuz cozmedim ama acilin ilk 12 soru diye bir kitabi da var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.