Köklü bir üniversitede iktisat öğrencisiyim bu yıl 3.sınıfa geçecektim. Kurum içi yatay geçiş başvurus yaptım elektrik elektronik mühendisliğine ve kabul aldım. Fakat şuan çok kararsızım çünkü tekrardan birinci sınıftan başlamak ve fizik dersleri beni korkutuyor. Hep tm öğrencisiydim fiziği en son lise 2de görmüştüm. Elektrik elektronik mühendisliği ingilizce okuyan varsa yardımcı olabilir mi dersler nasıldır fen dersleri çok ağır mıdır? Teşekkürler.
Marmara İngilizce İktisat
Merhaba, Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat’ta okuyorum şuan. Zamanında bu forumda ben de takılırdım ve hukuk istiyordum fakat olmadi. İyi ki olmamış diyorum hukukla o kadar alakam olmadığını farkettim ki artı olarak okuyan arkadaşlarım da hiç memnun değiller. Sürekli ders çalışmaktan bıkmış haldeler çok çok zormuş. Yani diyeceğim o ki belki de sizin için hayırlısı böyle olur yarın sınav olduğu için bu konuyu açmak istedim eğer bir şey olmuyorsa sizin için hayırlı olmayabilir, belki de daha sonra iyi ki bu bölümü seçmemişim dersiniz. Hiçbir şekilde stres yapmayın, kendinizi harap etmeyin her şey olacağına varıyor. Bölümle ilgili de bilgi vermem gerekirse, ben çok memnunum bölümden şuanda iyi seviyede bir İngilizce’ye sahibim ve ünlü bir bankanın staj programına kabul edildim. Erasmus imkanlarımız çok geniş, ara ara yurt dışı bağlantılı workshoplar, etkinlikler oluyor okulda. Şuanlık online ama virüs olmadan önce okul bol bol yurt dışına gönderiyormuş. Hocalarımızın hepsi de yurt dışında eğitim tecrübesi olan insanlar. Başka sorunuz var ise de yanıtlayabilirim. Herkese başarılar.
Açıköğretim psikoloji
|
Açıköğretim psikoloji
|
Çözüm denemesi moralimi bozdu
|
Tyt icin tavsiye verin lütfen
|
Forumdaki tmciler troll mü
|
|
|
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 94
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.301 (Bu ay: 135)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar