Şimdi Ara

Forumdaki tmciler troll mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakıyorum da bütün tmciler tyt yi 90 netin üstünde yapıyolar 10 15 fenler falan.Arkadaş çevrem geniştir geçen sene de bu sene de daha hiç bu kadar iyi tmciler görmemiştim fen hiç çözmeden matematiği 20 25 olan arkadaşlarım hukuğa gittiler o yüzden fazlaca şaşırıyorum 2000liler mi çok çalışkan anlayamadım yoksa troll müsünüz 98 neslinde böyle tmci yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam herkes troll değil troll olanlar vardır illa dh da geçen seneler takılmadığınız belli :) bi de özdebir töder gibi kolay sınavlara girince 00 lı arkadaşlar onu baz alıyolar tm lere kimse beyin nakkli falan yapmadı sınavın zorluğuna kolaylığına bağlı olarak geçen sene ne ise bu sene o olur

tabi geçen sene 1 edebiyat sorusunun 3 mat sorusuna bu sene de 1 edebiyatın 1 mata eşit olduğunu düşünürsek tm lerde puanlar düşücektir aynı şey sözeller içinde geçerli
  • olabilir de olmayabilir de. bu sene önceki senelere göre farklı biraz. tyt örnek kitapçığı önceki yılların sorularına göre çok basit kaçıyor. yayınevleri buna göre deneme hazırlıyor. o yüzden mat netleri arttı. bir de önceki sistemde geçen seneye göre az çok tahmin yapabiliyorduk. şimdi kimse ne olacağını bilmiyor. o yüzden herkes harıl harıl çalışıyor.
  • Aynı şeyi bende düşünmeye başladım.Geçen senedeki net ortalamaları ortada.Örneğin istediğim üninin pdr için netleri bunlar, bu yıl Türkçede dil bilgisi sorusu arttı buda doğrudan net ortalamasını azaltacak.TYT matı tamam kolay gözüküyor msu ve örnek sorulara bakılırsa 30 a yakın net yapmak gerecek ama mat iki de 80 sorudan 30 una yakın mat-geo 1 konulardan gelen sorulardı bu yılda bu oranda da ciddi düşüş yasanacak.Tahminimce lys matının 80/30 AYT nin 40/15 ine eşit olacak.

Forumdaki tmciler troll mü
  • ehinel lunitari E kullanıcısına yanıt
    Bir de şey sorucam benim tyt netlerim düşük 80-85 arası ayt yüksek geliyor 65-72 civarında tyt düşük oldugu icin 20 bine girememe gibi bi durumum olur mu?

• ilmentore kullanıcısına yanıt
    Ya basit diyorsunuz da 2016 ygs matematiği de baya kekti yani onda da 25 yapan hukuğa gitti hani iyi tmciler nerde bu sene 38 39 matematik yapanlar feni fulleyenler

• Fen lisesi cikisliyim fen yapıyorum(12-13 net) ama öyle 100 net falan hiç yapmadım 85-93 arası netlerim ayt edebiyat testim çok iyi ama ayt matematik max 27 falan oluyor adamlar 35 yazıyor gerçekten komik geliyor ayt mat ve 35 net bilmiyorum tıp kazanan adam 35 yapıyor bir tezatlik var ama daha çözemedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herkes Neden Kötümser?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cax10 C kullanıcısına yanıt
    Ayt matematik zor değil aslında tyt matematik daha zor bence ya da ben süreyi yetistiremiyorum

• herhalde tyt mattan bahsediyorsun galiba. yalnız aytden de 80 soruda 40 net yapan da hukuka gitti. sen aytde 65 üstü yapıyorum diyorsun. hadi 30 mat 35 edb olsun. ankara hukuka girenler 60/80 yapmış. oranlarsak 30/40 oluyor. acaba kim troll? hem forumda herkes o kadar iyi net yapmıyor dostum. bahsettiğin tmciler 3-5 kişidir en fazla. 3 tyt 1 aytye eşit o yüzden merak etme. bu netlerinle ilk 10kya bile girersin.
  • Troll değilim istersen özelden gecen töderi atabilirim bütün insanlar aynı tepkiyi veriyorlar benim korktugum nokta tyt zaten tyt m gerçekten kötü bazen 75lere bile düşüyorum süre konusunda ciddi sıkıntım var

• aytde matın ve sosyalin iyi olduğuna göre tytde türkçe ve fende sıkıntı yaşıyorsun galiba. benim de türkçe sıkıntıydı. 30 neti bile geçemiyordum. sonra önder hocadan dil bilgisini not tutarak bitirdim. 35in altına düşmüyorum. sende bir an önce türkçeyi halletmeye bak. feni bende yapamıyorum. en fazla 5 net yaptım. kimya için kolay konu diyorlar. o yüzden ben de kimya çalışıyorum. kimya adasından izleyip palme sbden çözüyorum. sende benim gibi yapabilirsin. dediklerimi uygularsan 90 neti rahat bulursun bence.
  • Ben de tm den hazırlanıyorum tyt 100-110 arasındayım forumda da böyle olan 3 4 kişi daha var benim tanıyıp konuştuğum

Herkes troll değil tabiiki ben mf den tm ye geçiş yapanlardanım bunun çok büyük katkısı oluyor + mezun
  • ilmentore kullanıcısına yanıt
    Hayır türkçem de iyi tek sıkıntım süre ve tyt mat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.