Şimdi Ara

Elektrik elektronik mühendisliği okuyanlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Köklü bir üniversitede iktisat öğrencisiyim bu yıl 3.sınıfa geçecektim. Kurum içi yatay geçiş başvurus yaptım elektrik elektronik mühendisliğine ve kabul aldım. Fakat şuan çok kararsızım çünkü tekrardan birinci sınıftan başlamak ve fizik dersleri beni korkutuyor. Hep tm öğrencisiydim fiziği en son lise 2de görmüştüm. Elektrik elektronik mühendisliği ingilizce okuyan varsa yardımcı olabilir mi dersler nasıldır fen dersleri çok ağır mıdır? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zorlanabilirsin de iktisattan eem'ye nasıl yatay geçiş yapacaksın anlamadım

• EE derslerinin hepsi fizik ve matematik tabanlıdır. Bun konuları sevmeyenin bu bölümde işi yok bence çok zorlanırlar. Çalışılırsa yapılır ama ben ne yazık ki TM öğrencilerinin ezici çoğunluğunda bu tür bir hırs görmedim. 

• Northrop Grumman kullanıcısına yanıt

Kurum içi yatay geçiş

• quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

EE derslerinin hepsi fizik ve matematik tabanlıdır. Bun konuları sevmeyenin bu bölümde işi yok bence çok zorlanırlar. Çalışılırsa yapılır ama ben ne yazık ki TM öğrencilerinin ezici çoğunluğunda bu tür bir hırs görmedim. 

Tm öğrencileri diye genelleme yapmasan daha iyiydi. Ayrıca mesele hırs meselesi değil lisenin yarısında hiç görmediğim hakim olmadığım bir dersi toparlayabilir miyim diye sordum. Matematik rahatlıkla halledilir ama fizik muamma

• Hayırlı olsun sevdiğin meslek bu ise seçmen doğru olmuş. Ben de bu yıl ee okuyacağım, derslere baktığımda fizik ve matematik ağırlıklı olduğu gördüm hatta bence baya bir fizik var bölüm derslerinde. İktisattan geçmişsin matematikte zorlanmassın ama fiziği sevmek önemli diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ağır fizik ve matematik var seviyorsan bir şekilde yaparsın ama yüksek mat ve fizik var yani haberin olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim ünide adam fizik 2 yi verse mezun olacak hala süreç devam ediyor hocam. 1.sınıf için 80 kontenjanı olan yerde 250 kişilik wp grubu vardı geçen sene. O yüzden 1.sınıfta sıkıntı yaşayabilirsin. Şimdiden bilgine...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.