Bölümden geçen sene mezun olduydum odtu, odtu ee, ee, muhendislik hakkında soru sorabilirsiniz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 18 Temmuz 2022; 13:40:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ODTÜ ve Elektrik-Elektronik mühendisliği soru cevap
-
-
İlk soru kaçla kapatır 2888 ile girebilme ihtimalim var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2.5kla kapar bence yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tercih danışmanlık
120yi ne verdin
-
Aa
ee ile ceng arasındaki temel farklar ne
mezun olunca uzmanlaşabileceğimiz dallar ne
top üniversiteler dışı iş olanakları nasıl, cengde olduğu gibi kendini geliştirme eede de söz konusu mu
maaşlar nasıl
-
hocam 1600 e yazılır mı
-
hocam nasıl bölüm tavsiye eder misiniz? 2.2k ile yazmayı düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam bölüm hakkında bilgi verir misiniz ne iş yaparlar vs
-
https://forum.donanimhaber.com/odtu-elektrik-elektronik-tanitim-odevler-sinavlar-soru-cevap--144315557
eeci yine curve yükseltiyor
-
orta ve ileri duzey gorme kusurunuz varsa odtu ee onermiyorum. a bloktaki dersliklerde sınıflar cok kalabalik oldugu icin tahtadaki yazan yazıları goremezsiniz. kendi ders notunuzu tutamazsiniz. kimse size ders notu vermez. fotokopicide de duzgun ders notu bulamazsınız.
gorme kusurunuz yoksa iyi bolumdur. son sınıfta computer opsiyonu secerseniz veri yapıları, bilgisayar mimarisi, mikroişlemci, bilgisayar ağları, işletim sistemi gibi dersler alabilirsiniz.
sınıfların ne kadar kalabalık olduguna dair gorsel ekledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hssapiens -- 18 Temmuz 2022; 23:12:59 >
-
Oha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu fotoda ben de varım kapüşonlu çocuğun önündeki yeşil gömlekli tatlı çocuk benim kızın arkasındaki
bu foto özel bi durum normalde dersler bu kadar dolu değildi bizim dönemde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 19 Temmuz 2022; 9:59:12 > -
nerde çalışıyon şuan? departmanın ne
Su an is arıyorum çalışmıyorum
ben 2014 girisliyim. 2015ten beri bolumden ders alıyorum. istisnasız girdigim butun dersler bu kadar kalabalikti. sadece ayakta olanlar yoktu gorseldekiyle tek fark o. tahtada yazanları goremedigim icin çogu dersten kaldım. bircok dersi en az 3 kere almısımdır. su anda azami egitim sureme ulastım ve universiteden atılacagım. Benim gözlükle düzeltilemez bir göz kusurum var bundan dolayı derslerden kalıyorum fakat universite yonetimi bunu cozmekte bana asla yardımcı olmuyor.
mesela haluk kulah hocanın sectionunda sandalye kalmadıgı icin yere comelip oturanlara cok rastladım. haluk hocanın sectionları kalabalık oluyor.
ayrıca sunu cok yapanı gordum:
mesela 10:40 dersin var ama one oturamiyorsun. one oturmak icin 9:40daki baska derse girip onden yer kapıyorsun. 1 saat ihtiyacın olmayan bir derse katılıyorsun. dersi dinlemek zorunda degilsin önündeki baska dersle alakalı materyale calısabilirsin o esnada. sonuc olarak 9.40daki onemsiz derse girerek 10.40da senin icin onemli olan dersten yeri kapmıs oluyorsun.
keske kapılar acıldıgı anda onden yer kapmak icin yarısan ogrencilerin nasıl koyun gibi basıktıklarını cekseydim onu da kanıt olarak sunardım.
odtu ee tam olarak öne oturma yarışıdır. eger o yarışı kazanmıs olsaydım coktan mezun olmustum. ama muhtemelen simdi tekrar sinava girip baska bir universiteyi kazanıp orda one oturma yarışının olmamasını umacagım.
-
bu arada gorsel EE214 ELECTRONIC CIRCUITS LABORATORY dersinin asistanının verdigi recitation'ı sırasında cekilmiş. yani ders esnasında cekilmemiş. ama derslerin de ne kadar kalabalik olabilecegi hakkında ön bilgi verebilecek bir görsel.
-
Yani kalabalık da bu kadar kalabalık olduğunu sanmıyorum. Önden yer kapma yarışı ilginçmiş.
Ben yüksel projede kamera açıp zoom yapıyordum. Sıkıntı olmadı.
ODTÜ EE iyi abi yapıştır arkana bakma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 24 Temmuz 2022; 23:15:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- üniversiteyi bırakmak
- yöksise giremiyorum
- trigonometri fasikül önerisi
- günde 10 saat ders çalışmak
- yineleme nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X