Silinsin
Silinsin
Cerrahapaşa Tıp İsteyenler Buraya
D
Öncelikle @damakcatlatan hocama bu güzel fikir için teşekkür ediyorum orijinal fikir ona aittir. Okul hakkında daha iyi fikir sahibi olabilmeniz için bazı fotoğraflar paylaşacağım fotoğrafların çoğu bana ait değildir.
Amfilerimiz bunlar yeni yapılmış gayet iyiler-(TBA amfi biraz basık ama MT iyi 2000 falan yaptıysanız CTF yazmayın TBA'ya düşersiniz)
Göğüs hastalıkları binası
Monobloklarımız (bunlar iç hastalıkları bloğu orta blok ve cerrahi blok içerisi biraz karışık ama sorarak kolaylıkla yerinizi bulabilirsiniz)
Tarihi Cerrahpaşa otoparkı
Öğrencilerin sosyalleşebileceği alanlar
Radyoloji ve Kan Merkezi(Kan Merkezine gitmedim ama Radyoloji bölümü son derece modern duruyordu)
Ana kapımız
Burası da Cerrahpaşa yenilene kadar diğer stajları yapacağımız mülteci kampı(hastane) Evet arka taraftaki Atatürk Havalimanı
ama bunlara rağmen hocaları HAYVAN gibi iyi ve samimilerdir. (Samimiyet ne alaka evime mi götüreceğim demeyin her sorununuzla ilgileniyorlar ellerinden geldikçe kolaylık sağlamaya çalışıyorlar)
Yazacaklara şimdiden kolaylıklar dilerim
Saygıdeğer DH camiası MustafaTheMauler olarak biraz da Twitter'daki YKS ye hazırlanan bi baltaya sap olamayan mallar konusunda konuşmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu mallar her sene gri koç rehber matematik vip fizik vs dinliyor sonra kafadengi çözüp kitabın her yerini fosforlayıp sınava giriyor.Haliyle sınavı bok gibi geçiyor bu arkadaşlarımızın ardından adeta bir sinek sürüsü Twitter'a doluşup 2 1 gibi sınava AbiH ÇoK zORDuH yHA fln yazıp altına yer yıl gördüğümüz komiklikten hallice videolar paylaşıyorlar. Normalde bunu sineye çekerim ama FENERBAHÇE OLAĞAN KURULU gibi önemli bi olayın gündem olması yerine bunların gündemi belirlemesi insanı çıldırttı. Twitter tayfa buraya uğramaz muhtemelen ama uğrayacak olursa şunu bilsin ÇATIR ÇATIR YIĞILACAKSINIZZ
Sizler ki her yıl Türkiye'de saçma bi üniversitede saçma bi bölüm okumak için YKS'ye hazırlanıyorsunuz. Gene de her yıl yığılmayı beceriyorsunuz bizler ki ALFAlar size sisteme isyan edin ve farklı olun ve dropshipping yapın diyoruz. İşe benim LİBİDO yükseltici enerji içeceğimi ya da batuZ nin shopify den 1 dolara eğitim paketini alarak işe başlayabilirsiniz. Bu yıl sizin yılınız olsun.He HhehE e
-Lucifer
Bıktım artık bu sistemden
Yksden çıktım böyle saçma sistem olamaz gözümden yaş geldi kaç yaşında adamım sinirlendim kitapçığı yırtıp yere attım yeteeeeeer diye bağırdım cidden yeter artık gençliğimiz gidiyoo
Son 4 yıldır(2021 Hariç ) fazla kasmayanlar gecesini gündüzüne katanlara göre daha çok emeğinin karşılığını alıyor
Tıp okurken aniden gelen rahatlama hissi
Bu sadece bende mi var saygıdeğer hocalarım? Hayatımız artık garantide ve çoğu öküz gibi uğraşıp bi yerlere gelmeye çalışan meslekler bizim çeyrek maaşımızı dahi alamıyor. Sadece bi sorun var. Dershanedeki bio hocamız tıp seçersen HATUNlar yağmur olup üstüne yağcak dedi halen öyle bişi olmadı deneyimli DOKTOR hocalarıma sormak isterim ne zaman oluyor bu?
yarın başlıyorum
EyüB (B) madenciye küsküyü vuruyor
Eyüp (B)ay geçicekmiş bu haftayı
Bu hafta üniverste sıNavi çalşan arkadaşlarımızn matematk içn kullandığı son drece eğitici kanal olan EYÜB BONCUK hocamız kanalına video atmaycakmış
Sadece güzel kızlar yazsın |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 183
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.842 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 111 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet