Şimdi Ara

Burada Twitter Tayfaya seslenmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saygıdeğer DH camiası MustafaTheMauler olarak biraz da Twitter'daki YKS ye hazırlanan bi baltaya sap olamayan mallar konusunda konuşmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu mallar her sene gri koç rehber matematik vip fizik vs dinliyor sonra kafadengi çözüp kitabın her yerini fosforlayıp sınava giriyor.Haliyle sınavı bok gibi geçiyor bu arkadaşlarımızın ardından adeta bir sinek sürüsü Twitter'a doluşup 2Burada Twitter Tayfaya seslenmek istiyorum 1Burada Twitter Tayfaya seslenmek istiyorum  gibi sınava AbiH ÇoK zORDuH yHA fln yazıp altına yer yıl gördüğümüz komiklikten hallice videolar paylaşıyorlar. Normalde bunu sineye çekerim ama FENERBAHÇE OLAĞAN KURULU gibi önemli bi olayın gündem olması yerine bunların gündemi belirlemesi insanı çıldırttı. Twitter tayfa buraya uğramaz muhtemelen ama uğrayacak olursa şunu bilsin ÇATIR ÇATIR YIĞILACAKSINIZZ

Burada Twitter Tayfaya seslenmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafathemauler -- 17 Haziran 2023; 17:43:30 >

• hocam twitter tayfaya neden buradan seslenmeyi tercih ettiniz? ayrica uzerinizdeki formalari ben diktirdim yarin buradan uzulerek cikarsiniz bak ayip oluyo

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.