Şimdi Ara

2 senelik kizi nasil unutabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rohirrimg

quote:

Orijinalden alıntı: dhfade

ilginç.
     2 senelik kizi nasil unutabilirim?

Kanka sen niye niki degistirdin yav,biz seni saygili bilirdik

Bu resimdeki adam sol kolu kaza sonucu kesildiği için depresyona girmiştir. Ailesi ve arkadaşları tarafından ne kafar psikolojik destek verilse de intiharın eşiğinden kaç defa dönmüş olsa da buna engel olamamışlardır. Lütfen kaldırın bunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızla tekrar çıkıp kıza bir güzel çakıp bunu her yere yayabilirsin müthiş bir intikam olur ve unutursun kızı da

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rohirrimg

quote:

ilginç.
     2 senelik kizi nasil unutabilirim?

Kanka sen niye niki degistirdin yav,biz seni saygili bilirdik

6 ay geçmiş,değiştirme hakkım varmış. bende kullandım,

Peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boyle unutabilirsin

• Kaptan bi bak bakalim resmi kim paylasmis
    Attention please,this is very important...

• Kızın gözü yükseklerde ama oralara çıkmayı başaramamış. Orta kısımlarda tıkanmış kalmış. kendisine tokmakçı olarak seni görmüş git-gel yaşaman normal. Ayrıl yak bi sigara hayatına söv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakinAdam16

Kızın gözü yükseklerde ama oralara çıkmayı başaramamış. Orta kısımlarda tıkanmış kalmış. kendisine tokmakçı olarak seni görmüş git-gel yaşaman normal. Ayrıl yak bi sigara hayatına söv.

Sigara kullanmiyorum

• Numarayi engelle whatsapptan falan. Tüm sosyal medyadan da engelleri bas. Hem kafan rahat olur, hem kızın egosunu tatmin etmezsin, hemde daha kolay unutursun etkilesime gecmeyince. Cepte gördüğü "sen" bu şekilde yolu verirsen ona ayağının altından dünya çekilmiş gibi hisseder.

• çivi çiviyi söker
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahat adam

Numarayi engelle whatsapptan falan. Tüm sosyal medyadan da engelleri bas. Hem kafan rahat olur, hem kızın egosunu tatmin etmezsin, hemde daha kolay unutursun etkilesime gecmeyince. Cepte gördüğü "sen" bu şekilde yolu verirsen ona ayağının altından dünya çekilmiş gibi hisseder.

Adamsin

• Başka kiz bul

• quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

4,5 senelik ilişkim bitti ağustosun sonunda. severek ayrıldık. sevgi vardı ama aşk kalmamıştı. hala birbirimizi seviyoruz ama bir araya gelsek bu işin ilerlemeyeceğini de biliyoruz. böyle bir durumdayım işte. bazen unutuyorum hayatıma devam ediyorum ama bazen öyle bir boşlukta hissediyorum ki kendimi sanki dipsiz kuyu

Severek ayrılma diye bir şey yoktur hocam.Sevdiğine inandığın kişiden ayrılmak vardır.
  • Bu konuya denk geldi normalde hiçbir sözlük takip etmem az önce bir arkadaşım linki bana attı al oku

https://eksisozluk.com/entry/46563559?utm_source=facebook&utm_medium=wall&utm_campaign=social&utm_content=bir+kadin+icin+cabalamayan+erkek&utm_term=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 30 Ekim 2014; 4:10:37 >
  • Kız boşta kaldıkca senle çıkmış paranıda yemiştir bi güzel. Şimdi başkasını bulur tekrar ondan ayrılınca boştayken senle takılır. Oh ne güzel la
  • Aşıksan unutamazsın, unutursun belki ama öyle boş anların olur ki aklına gelir ve için sıkılır kısa süreliğine. Kötü olmazsın ama şuanki gibi.
    Çıtayı yükselterek başka birine gideceksin yoksa olmaz.
    1 yıllık bir ilişkim vardı ayrıldık beni seven birisine yöneldim benim için çok çabaladı ve 5 senelik ilişkim var şuan fakat mazi ayda yılda aklıma gelir ve düşünürüm
  • Onu ishal olmuş sıçarken hayal et

• Gencler sağolun oneriler on numara :) zicmak haric

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.