Beyler sorm acik. 2 senedir cikiyoruz, ayrildik ve ben asigim. Gozu hep yukseklerde oldugu icin iliskimiz yurumedi. 3 kere baskasina gitti geri döndü. Simdide cikmiyoruz ama arada mesaj atip egosunu tatmin ediyo unutturmamaya calisiyo. Bense mal gibi onu takiyorum. Unutmak icin????
başkasını bularak
Baskasni bul kardesm
Tek cozum bu mu :)
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-43C393024
Baskasni bul kardesm
ilginç.
Kız yalama olmuş töbest sen neyin kafasını yaşıyosun kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: onurergunnn
4,5 senelik ilişkim bitti ağustosun sonunda. severek ayrıldık. sevgi vardı ama aşk kalmamıştı. hala birbirimizi seviyoruz ama bir araya gelsek bu işin ilerlemeyeceğini de biliyoruz. böyle bir durumdayım işte. bazen unutuyorum hayatıma devam ediyorum ama bazen öyle bir boşlukta hissediyorum ki kendimi sanki dipsiz kuyu
İntihar edebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: alicnouma
4,5 senelik ilişkim bitti ağustosun sonunda. severek ayrıldık. sevgi vardı ama aşk kalmamıştı. hala birbirimizi seviyoruz ama bir araya gelsek bu işin ilerlemeyeceğini de biliyoruz. böyle bir durumdayım işte. bazen unutuyorum hayatıma devam ediyorum ama bazen öyle bir boşlukta hissediyorum ki kendimi sanki dipsiz kuyu
Alıntıları Göster
3 kere başkasına gidip geri dönmüş ve sen hala nasıl unuturum diyosun
"3 kere başkasına gitti geri geldi"
yanlış anlama ama kız yolluymuş. ayrıldığınız iyi olmuş. kız kezbanlık edip kendini unutturmamaya çalışıyorsa da sert çıkıp iptiri çekecen, değer vermeyecen böylelerine.
Onu görmemen ve hiçbir şekilde hatırlamaman başka kızlarla ilgilenmen lazım.Mesaja devam edersen uzun süre unutamazsın numarasını engelle
quote:
Orijinalden alıntı: hatırlaa
Alıntıları Göster
Afedersin ama beyinsiz misin ?
Ya gencler yanlis anladiniz :D bi cok kez ayrilmistik, her ayrildigimizda baskasiyla konustu konustugu herkeste serefsiz sıkıcı insanlar cikmis. Ten temasi yok. Benden baskasiylada bisey yasamadigina eminim. Yollu bi durum yok. Nasi unuturum onemli olan o
quote:
Orijinalden alıntı: onurergunnn
Beyler sorm acik. 2 senedir cikiyoruz, ayrildik ve ben asigim. Gozu hep yukseklerde oldugu icin iliskimiz yurumedi. 3 kere baskasina gitti geri döndü. Simdide cikmiyoruz ama arada mesaj atip egosunu tatmin ediyo unutturmamaya calisiyo. Bense mal gibi onu takiyorum. Unutmak icin????
Katır kütür :) :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangal_kangal123 -- 30 Ekim 2014; 0:22:44 >
Kusura bakma kız yollu direk. Unutman imkansız, unutmak için sevmiyorsun. 20 sene sonrada aklına gelcek haydee.
quote:
Orijinalden alıntı: dhfade
ilginç.
Kanka sen niye niki degistirdin yav,biz seni saygili bilirdik
quote:
Orijinalden alıntı: rohirrimg
quote:
ilginç.
6 ay geçmiş,değiştirme hakkım varmış. bende kullandım,
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: rohirrimg
quote:
ilginç.
6 ay geçmiş,değiştirme hakkım varmış. bende kullandım,
Alıntıları Göster
Abi 3 kere başkasınba gidip gelmiş.
2 sene çıkmışsınız.
Kız 8 ayda bir sana boynuz takmış.
Sen hala unutamadım.
Bence unutma Abi neden mi? Kız sana 5-6 ay sonra geri döner.
Sen yine seversin kız başka birini bulana kadar senle takılır sonra tekrar bırakır gider.
Kız evlenene kadar bu böyle sürer gider olan sana olur.