Şimdi Ara

2.SENEMDE DÜŞÜRÜP 3.SENEYE KALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 232k dan 254e düştü mf sıralamam. Çalışırım evde dedim dershaneye gitmedim olmadı malesef. Bu sene dershaneye başlıyorum inşallah. Tavsiyeleriniz benim için çok önemli.

Destek olursanız sevinirim

• Benimde ilk sene 18k 2.sene 25k dı.Çok üzücü bir durum bu yaşayan bilir mezuna bırakanların çoğu geçen senesinden iyi yapıyor sen geriye düşüyorsun.
    Bende 3.yıla bıraktım 14k oldu (obpden dolayı 16k) ama inan çalışırsan halledersin benim az çalışmak ve pişmanlıkla geçti sen takma ama kafana
  • hayırlısı olsun elinden geleni yap güven kendine gerisi nasip
  • hoydaaaa H kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam, yalnız farkettimde dh ölmüş. Eskiden şu konuya ne insanlar yazardi, moral motivasyon verkmek için.

Üzdü...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde ilk sene 18k 2.sene 25k dı.Çok üzücü bir durum bu yaşayan bilir mezuna bırakanların çoğu geçen senesinden iyi yapıyor sen geriye düşüyorsun.
    Bende 3.yıla bıraktım 14k oldu (obpden dolayı 16k) ama inan çalışırsan halledersin benim az çalışmak ve pişmanlıkla geçti sen takma ama kafana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birebir aynısını yaşadım 12.sınıfta 70k yaptım mezuna bırakıp dershaneye gitmedim 90kya düştü. Bu sene de 35 yaptım hamda ama obp 42ye attı

• Yolunuz aydınlık olsun Hocam...
  • Dershaneye gidip parana yazık etme derece öğrencisi olmadıkça dershaneden verim alman çok zor.

20 kişi arasında matematik gibi ekstra önem isteyen konular öğrenmek temel olmadan çok zor elinin altında youtube gibi bir zenginlik var soru çözdürmek için kunduz kullanabilirsin vereceğin ayda 100 TL'yi geçmez.

Yada boşver kunduzu VİDEO ÇÖZÜMLÜ SORU BANKASI al artık bütün soru bankaları çözümlü çıkmaya başladı zaten bugüne kadar neden çözümsüzdü anlamış değilim millet hoca peşinde koşuyor kimi zaman 1 soru için 1 hafta bekliyordu aşırı zaman kaybı allahtan artık çözümlü.

Dershaneye gidip yazık etme kayıt olmaya gittiğinde önüne sunulacak fırsat Almanya karşına çıkacak olan gerçek Pakistan olacaktır.

%1 yanılma payım var elbet her şey çok güzel olabilir.

• Genius. kullanıcısına yanıt
    Hocam herkes stresli suanda o yüzden konusmaktan cekiniyorlardir ben de stresliyim degisik bir sene oldu😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hoydaaaa H kullanıcısına yanıt
    Bunlar hep egodan..

Konu sahibinin ümitsizlik konusu açmayıp,yeniden başlangıç konusu açması mutlu etti

• Dh kızı kullanıcısına yanıt
    Foruma pozitif insan lazim😂

• Hocam benim de öyle geçen sene 170k idim daha ne kadar düsebilir diyerek mezuna kaldım 217k geldi.. geçen sene hic calismadim bu yil calistim bilmiyorum ne denir seni çok iyi anlıyorum umarım daha iyisi olur ben bu sene tercih yaptım ama bakalım

• hepinize teşekkürler arkadaşlar
  • Bende kendime çok şey katmama rağmen aynı sıralamada kaldım hocam. Bu sene her şey iyi olacak Allahın izniyle. Güvenin kendinize, başarılar.

• 4SenedeTıpKazanan kullanıcısına yanıt
    peki sebep sizin çalışmamanız m yoksa dershane mi?
  • dershaneye gittiniz mi?
  • animallover. A kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.