Şimdi Ara

2.Sezon Şampiyonu Galatasaray !!!FIFA 13 TURKISH Golden Eagles Süper Lig !!! ...PS3... (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
2
Favori
15.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş naçizane önerim şu hükmenleri vermeden 1gün daha beklemen, niye çünkü böyle hükmen verilmeye başlanırsa mağlubiyet verdiğin kişiler bidaha oynamak istemez ve tadı kaçar ligin..
  • Niye teker teker birakilmaya basliyor lig.schalkeyle oynayan arkla lazio oynayan arkadaslara soruyorum iki macta birakilmaz ki lig:) taktik degistirin bisey yapin amac tad almak zaten :) bugun lazio arkadas beni yenebilirdin countra yemeseydin benden yani demek istedgm sistemi degistirin ve cabuk birakmayin ligi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan123451978

kardeş naçizane önerim şu hükmenleri vermeden 1gün daha beklemen, niye çünkü böyle hükmen verilmeye başlanırsa mağlubiyet verdiğin kişiler bidaha oynamak istemez ve tadı kaçar ligin..

Hükmen Verdiklerim Zaten biri 6 Gündür Online Değil. ( Everton - Schalke )

Diğer Arkadaşımızın da Ps3 ü Arızalanmış ve yakın zamanda Aramızda Olması Hatta ligin Bitimine Yetişmesi İmkansız.( Valencia - Leverkusen )

Diğer Maçları Sonlanmayan arkadaşlara Hem Pm Atılmış hemde Tablo Üzerinden Bilgilendirme yapılmıştır.

Şahsen Bende İstemem Hükmen Maçların sonlanmasını.

@gallicher Forum Id li arkadaşıma katılıyorum. Yenmek yenilmek olayın içinde zaten.

Amaç Keyif almak ve biraz olsun eğlence.

• Ynssfgl Psn Idli porto takimi sahibi kardesim. 3. Gun macimiz seninle. Yarin 22:00 a kadar bulundugum bolgede interrnet altyapi calismasi var. Erken saatlerde calisma biterse psn ve burdan sana pm atarim macimizi yapariz.

• bende bırakan arkadaşları anlamıyorum, ne bekliyorlardı her maçı kazanmayı mı? bende hiç beğenmediğim, takım kalmasa en son aklıma gelecek takımla (s.moskava) ile oynuyorum, ki ilk 2 maçı kaybettim, ama dün oynadığım maçlardan birini berabere birini de galibeyetle bitirdim, bunlar zaten futbolun içinde olan olaylar, keşke baştan iyi düşünürek kayıt yaptırsalarmış, bu ligde oynamak isteyen çok arkadaş vardı kontenjan dolduğu için lige alınmayan, neyse sağlık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpashaxx -- 31 Ekim 2012; 11:04:03 >
  • ynssfgl -EzioAd maçlarımızı bugün akşam yapalım ?

Ayrıca Leverkusen ligden çekildiği için sanırım ikinci gün maçları hükmen 3-0 yenik sayılmış.

Ben ilk maçımı Levekusen ' e kaybetmiştim ama geri kalan herkesin Leverkusen ' den 6 puan alması sebebiyle , benimde puanımın 6 ' ya çıkartılması gerektiğini düşünüyorum.

Ezio bana haber verir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporium

ynssfgl -EzioAd maçlarımızı bugün akşam yapalım ?

Ayrıca Leverkusen ligden çekildiği için sanırım ikinci gün maçları hükmen 3-0 yenik sayılmış.

Ben ilk maçımı Levekusen ' e kaybetmiştim ama geri kalan herkesin Leverkusen ' den 6 puan alması sebebiyle , benimde puanımın 6 ' ya çıkartılması gerektiğini düşünüyorum.

aslında aklıma ankaraspor örneği geldi ama yinede bence sen haklısın 6 puanı sana yazmalılar

• Hocam ligi bıraktığım falan yok, rahatsizdim bir kaç gündür giremedim psn'e. Bu akşam da geç kalıtım biraz.

• vallah arkadaslar bana ne darilin yada kizin ama ligi yarida birakanlara cok kiziyorum. amacimiz eglenmek degil mi? :) lazio leverkusenden dahada iyi. zaten bu takimla sampiyon olmam imkansizdi ama sizleri tanimak ve yeni arkadaslar kazanmak icin hic kacirilmayacak bir firsat bu. ligin kakasini cikarmayin derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROPAGANDA_1923

vallah arkadaslar bana ne darilin yada kizin ama ligi yarida birakanlara cok kiziyorum. amacimiz eglenmek degil mi? :) lazio leverkusenden dahada iyi. zaten bu takimla sampiyon olmam imkansizdi ama sizleri tanimak ve yeni arkadaslar kazanmak icin hic kacirilmayacak bir firsat bu. ligin kakasini cikarmayin derim ben

Aynen dostum , Malaga ' ya alışana kadar ilk maç çektiğim zorluğu biliyrsun. İlk maç 5 attın bana ama ikinci biraz ayar değiştirerek biraz dikkat biraz şans yardımı ile kazanabildik.

Biraz uğraşmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: htlr

Hocam ligi bıraktığım falan yok, rahatsizdim bir kaç gündür giremedim psn'e. Bu akşam da geç kalıtım biraz.

Geçmiş olsun .
  • bence çıkan veya haber alınamayan arkadasların maçları hükmen sayılmasın yerine başkası alınana kadar bekletilsin..zaten birsürü arkadas vardı lige girmek isteyipte giremeyen.hem böylece sporium un durumu gibi durumlar yaşanmaz.hemde oynanarak kazanılır veya kaybedilir maçlar..
  • quote:

Şimdi 1 maçta olsa emek emektir. Kişinin kazandığı puanlar silinemez.

Mesela adam 6 maç yaptı ligden ayrıldı gerisini bay geçtik.

6 maçını da Galibiyetle bitirdi. Hepsini Hükmen yaparsak emeği hiçe sayılmış olur.

Fakat Sana da Hak vererek Bunun için tüm lig oyuncularının fikrini belirtmesi için anket açıcam.

Anket sonucuna göre leverkusen in ilk maçı sayılmayarak rakibine galibiyet verilsin mi yoksa aynen kalsın mı şeklinde.

Anketi Hazırlayarak Tüm Lig Oyuncularına pm den link atıcam. Sonucunu da yine link atarak bildiricem.

Ancak çözüm bu olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: PROPAGANDA_1923

vallah arkadaslar bana ne darilin yada kizin ama ligi yarida birakanlara cok kiziyorum. amacimiz eglenmek degil mi? :) lazio leverkusenden dahada iyi. zaten bu takimla sampiyon olmam imkansizdi ama sizleri tanimak ve yeni arkadaslar kazanmak icin hic kacirilmayacak bir firsat bu. ligin kakasini cikarmayin derim ben

Bugün maçım seninleydi ama sanırım senin ps3 de problem olduğu için çekilmişsin, doğru mudur? bugün maçım yok boş geçiyorum o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan123451978

bence çıkan veya haber alınamayan arkadasların maçları hükmen sayılmasın yerine başkası alınana kadar bekletilsin..zaten birsürü arkadas vardı lige girmek isteyipte giremeyen.hem böylece sporium un durumu gibi durumlar yaşanmaz.hemde oynanarak kazanılır veya kaybedilir maçlar..

Bu benim hiç istemediğim bir durumdu. Öncelikle Leverkusen bence bu lige çok keyif katacaktı. Geçmiş olsun arkadaşa ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

Şimdi 1 maçta olsa emek emektir. Kişinin kazandığı puanlar silinemez.

Mesela adam 6 maç yaptı ligden ayrıldı gerisini bay geçtik.

6 maçını da Galibiyetle bitirdi. Hepsini Hükmen yaparsak emeği hiçe sayılmış olur.

Fakat Sana da Hak vererek Bunun için tüm lig oyuncularının fikrini belirtmesi için anket açıcam.

Anket sonucuna göre leverkusen in ilk maçı sayılmayarak rakibine galibiyet verilsin mi yoksa aynen kalsın mı şeklinde.

Anketi Hazırlayarak Tüm Lig Oyuncularına pm den link atıcam. Sonucunu da yine link atarak bildiricem.

Ancak çözüm bu olacaktır.

Benim tavsiyem şudur.

Leverkuzen ile maç yapan arkadaşlar o haftayı bay geçmiş sayılsın.

Benim 3 puanımı silin ve kimse puan almasın. Sonuçta Leverkusen 6 haftada en az 12 puan toplardı bence ...

Yenilmesi oldukça zor bir oyuncu gibi geldi bana , sonuçta şu anki durumda 14 oyuncu oynamadan 6 puan almış olacak , biz oynadığımız için ise 3 puan alıyorum.

Haksızlık olmaması açısından ya her takıma 6 puan verilmeli yada maçlar bay sayılmalı

İkinci durumd benim 3 puanımın silinmesi gerekir.

• Arkadaslar skmdi her kafadan bir ses cikiyor bu sekilde durum netlik kazanmiyor. Leverkusen ve lazio ile maci olan arkadaslarin hepsine 6 puan verilecektir. Ligden hic bir bahanesi olmayip ayrilan kisiler ilerde yapilacak olan hic bir turnuvada yer almayacak. İcinizde lig duzenleyen varsa bu isin takibinin ne kadar zor oldugunu bilmelidir.Yukarda belirttigim uzere kimse magdur olmayacak ve herkese 6 puan verilecektir.

• Haluk Kardeşim En İyi Çözüm Aynen
  • pasa arkadas. ne yazik ki ben ligden cekilmek durumunda kaldim. benim alet bozuldu cunku. ne zaman tamir olur onuda allah bilir :) hevesim kursagimda kaldi vallah. ilk oynadigim mac cok keyifliydi ama kismet degilmis oynamam herhalde.

sporiuma katiliyorum beni yenmek cok zordur saka saka

tamehliyetsiz arkadasa hak veriyorum. kesin eren abi bunlari gormezden gelmeyecektir. ve gereksiz yere ligden cekilenlere bidahaki ligde yer vermeyecegini dusunuyorum.

hepinizin affiniza siginiyorum....LIGIN TADINI CIKARIN
  • ynssfgl -EzioAd bu akşam maçlarımızı yapabilir miyiz ?

PSN ' denyada buradan bana ulaşmanı rica ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.