Şimdi Ara

2.Sezon Şampiyonu Galatasaray !!!FIFA 13 TURKISH Golden Eagles Süper Lig !!! ...PS3... (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
2
Favori
15.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SweeTyBoy_ arkadasim bugun 9 gibi evde olacagim macimiz var haberin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxpashaxx

eyvallah Chemicals arkadaşım, sen iyiydin kontrollü oynadın yakaladığını gole çevirdin kazandın, tekrar tebrikler, önümüzde ki maçlara bakacağız artık

Eyvallah hocam :)
    Sizde sanssızdınız yapıcak bişi yok basarılar .
  • Ryder hocam sizi bekliyorum özeldende mesaj attım uygun olunca yapalım maçımızı .
  • 2.günün ilk maçları bizden olsun :)

galatasaray 2-1 benfica

benfica 2-4 galatasaray

saolasın kardeş güzel maçlardı..
  • Napoli(Fatih) maçımızı ne zaman yaparız???
  • arkadaslar sizden ozur dileyerek sunu belirtmek isterim ki ps3'um bozuldu. basta eren abiye ve sizlere cok mahcup oldum. ne zaman bidaha cevrimici olabililecegimi bilemiyorum. umarim kusuruma bakmazsiniz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROPAGANDA_1923

arkadaslar sizden ozur dileyerek sunu belirtmek isterim ki ps3'um bozuldu. basta eren abiye ve sizlere cok mahcup oldum. ne zaman bidaha cevrimici olabililecegimi bilemiyorum. umarim kusuruma bakmazsiniz :(

Çok Geçmiş Olsun. Kısmet Kardeşim. Canın Sağolsun.
  • Sevilla:1 Napoli:1

Napoli:2 Sevilla:1
  • tsk ederim....aynen cana gelecegine mala gelsin. hersey yoluna girer. herkese saygilar arkadaslar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROPAGANDA_1923

tsk ederim....aynen cana gelecegine mala gelsin. hersey yoluna girer. herkese saygilar arkadaslar :)

Gecmis olsun kardesim dunya mali dunyada kalir sikma canini ;)

• Sevilla 1-1 Napoli
    Napoli 2-1 Sevilla
  • Lazio-0 Liverpool-2 Liverpool-1 Lazio-0 Sagol kardes guzel maclardi

• tottenham 1
    s. moskova 1

s.moskova 3
    tottenham 1

tesekkürler
  • Arkadaşlar Baktımki Lazio ile olmuyor bırakma kararı aldım.Umarım yine oynama şansı buluruz.Hepinize başarılar..
  • Benim rakip bugün online olmadı. EzioaD

ne yapmamız gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporium

Benim rakip bugün online olmadı. EzioaD

ne yapmamız gerekiyor

Pmleri Kontrol Ederiz. Önceden Bilgi verilmediyse veya sizinle anlaşma ortada yoksa 3 - 0 Hükmen Sonuçlanır.
  • puan tablosu yok mu çok merak ediyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporium

Benim rakip bugün online olmadı. EzioaD

ne yapmamız gerekiyor

100 Dakika Önce Online Olmuş Görünüyor Kendisi. Fakat Bana veya Diğer Arkadaşıma Pm Atılmamış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hystaspes

puan tablosu yok mu çok merak ediyoruz :)

2.Sezon Şampiyonu Galatasaray !!!FIFA 13 TURKISH Golden Eagles Süper Lig !!! ...PS3...
  •  2.Sezon Şampiyonu Galatasaray !!!FIFA 13 TURKISH Golden Eagles Süper Lig !!! ...PS3...

2.Sezon Şampiyonu Galatasaray !!!FIFA 13 TURKISH Golden Eagles Süper Lig !!! ...PS3...

Maç Sonuçları Gelmeyen Arkadaşların Maçları Hükmen Sonuçlandırılacaktır.

Lille Maçı Oyuncusu PM ile Durumunu Açıklamış ve Okulu Sebebi ile Geç Eve Varmış olması sebebi ile

Rakibini online yakalayamamış.

Kendisi rakibini online görür görmez yarın hangi saat olursa olsun maçını yaparak sonucunu tarafıma bildirmesini rica ediyorum.

Malaga - Porto maçı için ynssfgl psn ıdli arkadaşımızdan pm veya herhangi bilgi almadık.

Diğer arkadaşımız kendisine ulaşamadığı bilgisini veriyor ancak 100 dakika önce online görünüyor.

Kendisine durum sorulacaktır. Durumunu açıklayamadığı takdirde maç hükman malaganın 3 - 0 galibiyetleri ile geçilecektir.

Soru veya Başka bir Bilgilendirme için Pm atabilirsiniz arkadaşlar. Yarın Sabahtan cevaplarım.

Maçlarını Zamanında Ve Eksiksiz Tamamlayan Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim.

Hepinize Hayırlı geceler...

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.