Şimdi Ara

2.Sezon Şampiyonu Galatasaray !!!FIFA 13 TURKISH Golden Eagles Süper Lig !!! ...PS3... (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
2
Favori
15.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni sezon için kayıt yapın benide hocam psn:efcan
  • psn : efcan hocam beni lige alırsanız çok sevinirim geçen sene 12 de hiç kaçırmadan 3 lig bitirdim yani oynamama gibi bir durum olmaz
  • Sorulara Cevaplar ;

@photophoto

Kardeşim Ligde İsmin vardı ve önceliğin vardı fakat Dün 23:55 e Kadar Bilgi Alamadıklarımı Silerek Yeni Kurallar ile yeni Bir Liste Oluşturdum.

Şuan Lige Başlamış Durumdayız...

@altunyay3591 PSN Den Sormuş Oluğun Sorunun Cevapları ;

- Oynaya Oynaya Öğrenmek Lazım FIFA Yı İnan bende Tam Olarak çözemedim.

- Online Squad olmasının Sebebi Akıllarda Oyuncular üstünde hile veya güç arttırımı olmaması sebebi ile.

-Maçlar rövanşlı mı demişsin. Maçların hepsi rövanşlı . Yaptığın maçın hemen arkasından rövanşını yapıyorsun. Böylece Lig Daha Kısa Sürüyor.
  • Napoli 1-1 Lille
    Lille 0-3 Napoli
  • quote:

Orijinalden alıntı: TimeShiFT31

Geçen ligte Atletico Madrid ile oynadıktan sonra Sevilla bayağı g.tü büyük oyuncuları var koşamıyorlar doğru düzgün

Lazio'yla oynadıktan sonra geldim sana sardım.Yaşadığım trajediyi bi düşünsene
  • lille 1-1 Napoli
    lille 0-3 Napoli
  • Gelen Sonuçlar Puan Tablosuna İşlenmiştir
  • Saol tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

Sorulara Cevaplar ;

@photophoto

Kardeşim Ligde İsmin vardı ve önceliğin vardı fakat Dün 23:55 e Kadar Bilgi Alamadıklarımı Silerek Yeni Kurallar ile yeni Bir Liste Oluşturdum.

Şuan Lige Başlamış Durumdayız...

@altunyay3591 PSN Den Sormuş Oluğun Sorunun Cevapları ;

- Oynaya Oynaya Öğrenmek Lazım FIFA Yı İnan bende Tam Olarak çözemedim.

- Online Squad olmasının Sebebi Akıllarda Oyuncular üstünde hile veya güç arttırımı olmaması sebebi ile.

-Maçlar rövanşlı mı demişsin. Maçların hepsi rövanşlı . Yaptığın maçın hemen arkasından rövanşını yapıyorsun. Böylece Lig Daha Kısa Sürüyor.

Tesekkur ederim eros.tek sorunum kadronun her defasinda degismesi save yapcgm bir durum olmyor anlasilan mac baslar baslmz start bastgm icin kusra bakmyn simdiden malum kadro:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lig acilisin ilk maci sonuclari Liverpool-4. Schalke-0. Schalke-1. Liverpool-2

• Vay arkadas yenenler hep cifter cifter yeniyor liverpool tabi gerard faktoru var

• quote:

Orijinalden alıntı: PROPAGANDA_1923

17 dk once cikmissin. mesajimi okuduysan eger ltf maca gel. ben 1 saat sonra ise gitmeliyim. aksam saat 23-24 arasi evde olurum ancak.
    yada yarin bir saat soyle bana :)

Saat : 11 benim için uygundur. Gelince oynarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Vay arkadas yenenler hep cifter cifter yeniyor liverpool tabi gerard faktoru var

Yok be krdsm gerrard bitmis :) 70speedle bos alan dolduramyr defanif agrlkli yapmslr ztn oyunda.gerrardla zor anlcgn spurs varken liverpoolda nedir:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallicher -- 24 Ekim 2012; 21:14:04 >
  • Everton var es gecmeyelim akillara zarar oynuyor tottenham kadro kalitesi cok iyi gercekten ama top bu yuvarlak

• xxpashaxx hocam ile güzel maçlar yaptık şans benden yanaydı direkten dönen toplar kaçan goller derken ;

İlk Maç : Zenit(Chemicals) : 3 - 1 Spartak Moskova ( xxpashaxx),
    İkinci Maç : Spartak Moskova 0 - 2 Zenit .

Maçlar için kendisine teşekkür ediyorum .

Herkese iyi akşamlar .
  • Sonuçlanan Maçların Tümü Puan Tablosuna İşlenmiştir.

Eksik Görünen Maçlar...

Porto - Galatasaray ( Rövanşlı )

Leverkusen - Malaga ( Rövanşlı )
  • Puan tablosu hangi sayfada
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporium

Puan tablosu hangi sayfada

• İlk maç dağılan Malaga ikinci maçta durumu topladı.

İlk Maç :

Malaga 1 : Leverkusen : 5

İkinci Maç

Leverkusen : 0 Malaga : 1
  • arkadasla oynamak baya bir zevkliydi....umarim herkes saygili oynar rakiplerine karsi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROPAGANDA_1923 -- 25 Ekim 2012; 0:42:48 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.