Şimdi Ara

2.Sezon Şampiyonu Galatasaray !!!FIFA 13 TURKISH Golden Eagles Süper Lig !!! ...PS3... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
2
Favori
15.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen hocam, yanlış vermişim psn adresini yeni farkettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam Değiştiriyor ve Ekliyorum...
  • Gunaydin ligimiz yarin basliyor skorlari yenen takim Eklesin foruma diger turlu karisiklik olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Gunaydin ligimiz yarin basliyor skorlari yenen takim Eklesin foruma diger turlu karisiklik olabilir.

Günaydın Kardeşim. Aynen Dediğin Gibi
  • Ligin Şampiyon İhtimali Yüksek Adayları Takım ve PSN IDleri İle ( Şahsi Yorumum )

1-bulent_bumbum - MAN.UTD : % 40

2-playershaluk - REAL MADRİD : % 40

3-TimeShiFT31 - ATL MADRİD : % 20
  • Selamlar herkese, online lig kuracak mıyız yoksa buradan mı takip yapacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: htlr

Selamlar herkese, online lig kuracak mıyız yoksa buradan mı takip yapacağız?

Buradan takip yapacagiz hocam ;)

• Arkadaşlar Kuralları Tekrar Hatırlatmak İsterim...

1 Ekim - 22 Ekim 2012 Tarihleri Arasında Düzenlenen Ligimiz 1 Ekim İtibari İle Her gün Tek Maç Yapılarak Oynanacaktır.

Fikstürüne uymayan ve Maçını Günlük Olarak tamamlamayan oyuncunun Hanesine Hükmen 3 - 0 Mağlubiyet Yansıtılacaktır.

Her gün Saat 23:55 İtibari İle Puan Durumu Tüm Oyuncuların Maçlarını Bitirmesi ile Güncellenecektir.

Fikstüre Göre Ev Sahibi Takım Oyuncusu Konuk Takıma Davet Atarak Maça Girecektir.

Her gün Akşam Saat 20:00 - 23:00 Arası Fikstür Maçları Yapılacak ve Kazanan Takım Sonucu Burdan Bildirecektir.

Puan Durumunu Günlük Olarak Değiştirerek Burdan Takip Edicez.

Takımlarınıza FIFA 13 Default Ayarlarında Team Ayarları Yapabilir Formasyon ve taktik Ayarlarınızı Önceden Yapabilirsiniz.

Formasyon ve taktik ayarları hariç takımın oyuncularına müdahalede bulunarak gücünün artırılması veya takımda olmayan bir oyuncunun

takıma eklenmesi oyuncunun ligden ihraç edilmesine sebep olacaktır.

Diğer Kurallar ;

***Maçlar 6 Şar Dakikalık Devreler Üzerinden Yapılacak ve Bağlantı Kopması Durumda Kalan Zaman Dilimi İle Oyuncular Tekrar Maça Girerek Kalan Zamanı Tamamlayacaklardır.

***Maçlar Online Ranked Friendly Matches Olarak Yapılacak ve Ev Sahibi Takim Rakibini Davet Edecektir.

***Katılan Oyuncular Forumdan Veya Psn Üstünden Gol Atinca Yada Rakibini Yenince , Rencide Edici Mesajlar veya Konusmalar Olduğu Takdirde Diskalifiye Edilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros2999 -- 30 Eylül 2012; 16:48:30 >

• Forum Donanım Üzerinden Takip Olduğu Gibi Aşağıdaki Linkteki Battlelog sisteminden de Maçları ve Puan Durumunu Takip Edebilirsiniz.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241464938146/

Şuan 1 Arkadaşımız ( snobsht ) PSN ID li Kendisini Eklediğimiz Halde Ulaşamadık.

İlk Fikstür Maçına Çıkmadığı Taktirde Yerine Yedek listede Bulunan İlk Sıradaki Arkadaşımızı Yazarak Lige Devam Edicez.

Kendisi Tarafıma Ulaşarak Durumunu Önceden Bildirirse Sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

Ligin Şampiyon İhtimali Yüksek Adayları Takım ve PSN IDleri İle ( Şahsi Yorumum )

İnsan kendinide yazar simdiden kabullenmis gordum seni

• Biraz Gaz Olsun

• Hocam maç saatlerini daha geniş bıraksak daha güzel olmaz mı? Maçı olan arkadaşlar önceden haberleşip karşılıklı olarak bir saat belirlesinler o saatte yapsınlar. Bazen iş güç oluyo gece yarısı giriyoruz.
  • quote:

Hocam maç saatlerini daha geniş bıraksak daha güzel olmaz mı? Maçı olan arkadaşlar önceden haberleşip karşılıklı olarak bir saat belirlesinler o saatte yapsınlar. Bazen iş güç oluyo gece yarısı giriyoruz.

Olur Tabii Saati

14:00 - 24:00 Olarak Tutsak Uygunmudur ?
  • quote:

quote:

Ligin Şampiyon İhtimali Yüksek Adayları Takım ve PSN IDleri İle ( Şahsi Yorumum )

bide bize her yol paris unutmuyak hani :D

• quote:

Orijinalden alıntı: sweetyboy123

quote:

quote:

bide bize her yol paris unutmuyak hani :D

• quote:

quote:

Hocam maç saatlerini daha geniş bıraksak daha güzel olmaz mı? Maçı olan arkadaşlar önceden haberleşip karşılıklı olarak bir saat belirlesinler o saatte yapsınlar. Bazen iş güç oluyo gece yarısı giriyoruz.

Olur Tabii Saati

14:00 - 24:00 Olarak Tutsak Uygunmudur ?

Olabilir hocam

• Beyler merhaba bende katılmak istiyorum.
    7 sene PES oynadım ama fifa 13 ile birlikte FİFA'ya geçiş yaptım
    yer varsa katılmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muratovsky

Beyler merhaba bende katılmak istiyorum.
    7 sene PES oynadım ama fifa 13 ile birlikte FİFA'ya geçiş yaptım
    yer varsa katılmak isterim.

Merhabalar 12 Kişilik Ligimiz Dolu .İsterseniz Yedek Yazabiliriz.

Fakat 2 Kişi Daha var yedek listede.
  • Arkadaşlar Yarın Ligimiz Başlıyor. Fikstüre Göre Yarın Saat 14:00 - 24:00 Arası İlk Maçlarımızı Yapacağız.

Yalnız Lig Kadrosunda Görünen

snobsht - BAYERN MUNİH

ID li Arkadaşımıza Ulaşamıyoruz. Kendisini PSN Den Ekledim Fakat 3 Gündür Kabul Etmedi.

Forumdan Kendisine Son Olarak PM Atılmıştır. Cevap Alamazsak Yarın Yedek Listesindeki Arkadaşlarımıza Direk Bilgi verip İlk Cevap Veren Arkadaşımızı

snobsht ID li Arkadaşın yerine lige dahil edicez.
  • quote:

Arkadaşlar Yarın Ligimiz Başlıyor. Fikstüre Göre Yarın Saat 14:00 - 24:00 Arası İlk Maçlarımızı Yapacağız.

Yalnız Lig Kadrosunda Görünen

snobsht - BAYERN MUNİH

ID li Arkadaşımıza Ulaşamıyoruz. Kendisini PSN Den Ekledim Fakat 3 Gündür Kabul Etmedi.

Forumdan Kendisine Son Olarak PM Atılmıştır. Cevap Alamazsak Yarın Yedek Listesindeki Arkadaşlarımıza Direk Bilgi verip İlk Cevap Veren Arkadaşımızı

snobsht ID li Arkadaşın yerine lige dahil edicez.

Şimdi gördüm hocam mesajı, PM'den cevap verdim, 1-2 gündür işlerim vardı.. Aranızdayım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.