Şimdi Ara

2.Sezon Şampiyonu Galatasaray !!!FIFA 13 TURKISH Golden Eagles Süper Lig !!! ...PS3... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
2
Favori
15.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haluk Kardeşimiz Eskişehire Gitmek Zorunda Kaldığı İçin Fikstüründe playershaluk - REAL MADRİD Maçı Olan Oyuncular 3 - 0

Bay Geçecek ve Haluk Kardeşimizin Rakibine Direk 3 - 0 Galibiyet Yazılacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros2999 -- 2 Ekim 2012; 17:35:47 >
  • Chiko_TR arkadaşlık isteğini kabul etmedi bende hala, sizde online görünüyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: htlr

Chiko_TR arkadaşlık isteğini kabul etmedi bende hala, sizde online görünüyor mu?

Kendisine Bilgi Verdim. Ekleyerek Maça Çıkacağını Söyledi. sizin psn IDnizide Belirttim.

Eyer Maça Çıkmaz ise Bilgi verirseniz Sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros2999 -- 2 Ekim 2012; 18:25:02 >
  • Orijinalden alıntı: eros2999

benim 3 puan tabloya eklenmemiş daha :)
  • eross psn'den yazmak zor geldi :) tebrik ederim dostum. Xbox'tan ps3'e geçince alışmak çok zor oluyor ama yavaş yavaş kendime geliyorum :) bu farklı skor iyi oldu benim için hırs yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i30ALP

eross psn'den yazmak zor geldi :) tebrik ederim dostum. Xbox'tan ps3'e geçince alışmak çok zor oluyor ama yavaş yavaş kendime geliyorum :) bu farklı skor iyi oldu benim için hırs yaptım.

Daha fazla hırslanmadan maçımızı yapalım bari
  • ben maç yapamıcam sanırım bugun ki rakibimde kabul etmedi hala daha arkadaslık isteğini
  • 1. Günden Kalan Maçların Sonuçları

.....0.... MAN CİTY v B.DORTMUND ...3...... ( Hükmen )

2. Gün ........................

....1..... CHELSEA v ATL MADRİD ....1..... ( Maç Sonucu )

....1..... B.DORTMUND v MİLAN ....7..... ( Maç Sonucu )

....3..... BAYERN MUNİH v REAL MADRİD ...0...... ( Hükmen )

.....3.... PSG v MAN CİTY ...0...... ( Hükmen )

.....0.... BARCELONA v ARSENAL ....3..... ( Hükmen )

.....3.... JUVENTUS v MAN.UTD ....0..... ( Hükmen )
  •  2.Sezon Şampiyonu Galatasaray !!!FIFA 13 TURKISH Golden Eagles Süper Lig !!! ...PS3...

1. Günden Kalan Maçların Sonuçları

.....0.... MAN CİTY v B.DORTMUND ...3...... ( Hükmen )

2. Gün ........................

....1..... CHELSEA v ATL MADRİD ....1..... ( Maç Sonucu )
    ....1..... B.DORTMUND v MİLAN ....7..... ( Maç Sonucu )
    ....3..... BAYERN MUNİH v REAL MADRİD ...0...... ( Hükmen )
    .....3.... PSG v MAN CİTY ...0...... ( Hükmen )
    .....0.... BARCELONA v ARSENAL ....3..... ( Hükmen )
    .....3.... JUVENTUS v MAN.UTD ....0..... ( Hükmen )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros2999 -- 2 Ekim 2012; 23:00:10 >
  • Arkadaslar gece hastaneye gittim panik atak krizi gecirdim ve bu yuzden eskisehire gidemeyecegim maclara kaldigim yerden devam edecegim

@meliksah musait olunca bugun buradan yada battlelogtan yazarsan macimizi yapalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: htlr

Geçmiş olsun hocam

Saolasin tesekkur ederim allah kimseye bu hastaliktan vermesin ): cok pis bisey bu panik atak aman diyim kafaniza bisey takmayin benim gibi

• ultimate team da herkez kendi takımını kurup öyle lig yapılsa daha mantıklı olmazmıydı ?
  • Eğer macını yapmayan vs olursa yedekten girebilirim saygılar :))
  • Arkadaşlar Çok Tepki Oluştuğu İçin Hükmen Galibiyetlerin Tümü Silinmiştir.

22 Ekim Lig Sonuna Kadar Eksik Maçları Olan Ve Maç sonucu belirtmemiş Arkadaşların Puanları Puan Tablosuna İşlenmeyecektir.

Özelden Ulaşan Rakip ve ev sahibi oyuncuları ile tek tek görüşerek her iki tarafın Maça Neden Çıkmadığı Sorulacak ve Lig Bitimi

Haklı Olan Tarafa 3 Puan Verilecektir...

Sizden Ricam Gördüğünüz Gibi Uğraş veriyor ve ligi Götürmeye Çalışıyoruz. Fikstürünüzdeki Maçlarınızı Rakibinizle Anlaşarak

Gün içinde Türkiye Saati İle 12:00 ve 22:30 Arasında Yapmanız ve Maç Sonuçlarını PM Veya Forum Konumuza Yazmanız.

Bu Şekilde Maçlarınızdan Haberdar Olarak Puan Tablosunu Güncelleyeceğim.

Maçlarına Keyfi Olarak Katılmayan Arkadaşların Tespitini Yaparak Önceden Hükmen Yenilgileri Yansıtılıcaktır...

• Biten Maçlar ve Puan Tablosu.

Maçlarına Çıkmayan Arkadaşlar Fikstürde Maçlarınız Bellidir.

Maçlarınızı Sonuçlandırdığınız Takdirde Puan Tablosuna Yansıtılıcaktır.

3 Den Fazla Maçına Çıkmayan Lig Oyuncusu Ligden İhraç Edilerek Tüm Maçları Bay Geçilecektir...

2.Sezon Şampiyonu Galatasaray !!!FIFA 13 TURKISH Golden Eagles Süper Lig !!! ...PS3...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

Arkadaşlar Çok Tepki Oluştuğu İçin Hükmen Galibiyetlerin Tümü Silinmiştir.

22 Ekim Lig Sonuna Kadar Eksik Maçları Olan Ve Maç sonucu belirtmemiş Arkadaşların Puanları Puan Tablosuna İşlenmeyecektir.

Özelden Ulaşan Rakip ve ev sahibi oyuncuları ile tek tek görüşerek her iki tarafın Maça Neden Çıkmadığı Sorulacak ve Lig Bitimi

Haklı Olan Tarafa 3 Puan Verilecektir...

Sizden Ricam Gördüğünüz Gibi Uğraş veriyor ve ligi Götürmeye Çalışıyoruz. Fikstürünüzdeki Maçlarınızı Rakibinizle Anlaşarak

Gün içinde Türkiye Saati İle 12:00 ve 22:30 Arasında Yapmanız ve Maç Sonuçlarını PM Veya Forum Konumuza Yazmanız.

Bu Şekilde Maçlarınızdan Haberdar Olarak Puan Tablosunu Güncelleyeceğim.

Maçlarına Keyfi Olarak Katılmayan Arkadaşların Tespitini Yaparak Önceden Hükmen Yenilgileri Yansıtılıcaktır...

Hocam bir de iki kişi anlaşarak maçını erteleme hakkına (bir gün ile sınırılı) sahip sanırım değil mi? Bunu da ekleyebilriz. Sonuçta her gün maç olunca iki kişi denk gelemeyebiliyor en azından anlaşarak uygun bir vakitte maçlarını yapsınlar. Buna da bir günlük sınırlama getirebilriz. Ya da maçları iki güne yayabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Arkadaslar gece hastaneye gittim panik atak krizi gecirdim ve bu yuzden eskisehire gidemeyecegim maclara kaldigim yerden devam edecegim

@meliksah musait olunca bugun buradan yada battlelogtan yazarsan macimizi yapalim.

aman abi sen bize lazımsın yav :D
  • 2. gün maçı SweeTyBoy PSG:7-1:MAN.City baykal55
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweetyboy123

2. gün maçı SweeTyBoy PSG:7-1:MAN.City baykal55

Hemen Yazıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.