Şimdi Ara

2.Sezon Şampiyonu Galatasaray !!!FIFA 13 TURKISH Golden Eagles Süper Lig !!! ...PS3... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
2
Favori
15.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende eğer birdaha turnuva yapıcaksa katılmak istiyorum .
    PSN : Caliph

Ekleyin
    Eğlence amaclı maçlar atalım ...
  • 2. ve 3. hafta maçlarımızı bu akşam yapıyoruz fakat 1. hafta maçı arkadasın ilgisizliginden dolayı eksik başkasını alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardadgr

2. ve 3. hafta maçlarımızı bu akşam yapıyoruz fakat 1. hafta maçı arkadasın ilgisizliginden dolayı eksik başkasını alın

Hemen Kontrol Ediyorum.
  • TGE Süper Ligi 3.Gün Fikstürü Maçı eros2999 - MİLAN : 1 , SweeTyBoy_ - PSG : 2 Maç Sonucu ...
  • quote:

2. ve 3. hafta maçlarımızı bu akşam yapıyoruz fakat 1. hafta maçı arkadasın ilgisizliginden dolayı eksik başkasını alın

Chico_tr Cengiz Kardeşime Ulaştım Maçı yapacağını Söyledi.

Bugün Maçlarını Tamamlayamazsa Maçlarını Bay Geçicez. Diğer Maçlarınızı Anlaşmanıza Sevindim.

Başarılar.
  • M.City 0 - 7 Juventus 3.hafta maçı
  • 1 - 3 . Gün Maç Sonuçları ve Yapılmayan Maçlar...

2.Sezon Şampiyonu Galatasaray !!!FIFA 13 TURKISH Golden Eagles Süper Lig !!! ...PS3...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros2999 -- 3 Ekim 2012; 21:02:58 >
  • 2.hafta maçı juv 1 - 3 m.united
  • İzzet Abimizden Lig Dostluk Maçından

• 1.hafta maçı juv 3 - 1 barcelona ve arkadastan aldıgım chiko_tr den küfürlü mesaj resim cektim ekledim dosya kısmına

2.Sezon Şampiyonu Galatasaray !!!FIFA 13 TURKISH Golden Eagles Süper Lig !!! ...PS3...
  • Olm mesaji oyundan önce attim ne dirdir ediyorsun burdav
  • quote:

1.hafta maçı juv 3 - 1 barcelona ve arkadastan aldıgım chiko_tr den küfürlü mesaj resim cektim ekledim dosya kısmına

Lig Kuralları ;

***Takımlarınıza FIFA 13 Default Ayarlarında Team Ayarları Yapabilir Formasyon ve taktik Ayarlarınızı Önceden Yapabilirsiniz.

Formasyon ve taktik ayarları hariç takımın oyuncularına müdahalede bulunarak gücünün artırılması veya takımda olmayan bir oyuncunun

takıma eklenmesi oyuncunun ligden ihraç edilmesine sebep olacaktır.

***Maçlar 6 Şar Dakikalık Devreler Üzerinden Yapılacak ve Bağlantı Kopması Durumda Kalan Zaman Dilimi İle Oyuncular Tekrar Maça Girerek Kalan Zamanı Tamamlayacaklardır.

***Maçlar Online Ranked Olarak Yapılacak ve Ev Sahibi Takim Rakibini Davet Edecektir.

***Katılan Oyuncular Forumdan Veya Psn Üstünden Gol Atinca Yada Rakibini Yenince , Rencide Edici Mesajlar veya Konusmalar Olduğu Takdirde Diskalifiye Edilecektir.

Chiko_tr Ligden İhraç edilmiş Maçlarının Tümü Bay Geçilmiştir.

• Meliksah ve cengiz ile yarin macimizi yapacagim bilginiz olsun eren abi meliksaha ulasip soylersen sevinirim ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bülent_bumbum ile macim yarım kaldı bağlantı yüzünden ilk yarı 2-0 yeniliyordum gerci :) Denk gelirsek devamını yapacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Meliksah ve cengiz ile yarin macimizi yapacagim bilginiz olsun eren abi meliksaha ulasip soylersen sevinirim ;)

Melikşah a Bilgi Geçiyorum.

Cengiz le Maçın Bay 3 - 0 ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Meliksah ve cengiz ile yarin macimizi yapacagim bilginiz olsun eren abi meliksaha ulasip soylersen sevinirim ;)

Melikşah a Bilgi Geçiyorum.

Cengiz le Maçın Bay 3 - 0 ...

Tamam eren abi msn deyim gelirsen konusuruz ;)

• ben çok yanlış gelmişim biliyorum ama biri bana PC turnuvası yapan bi konu linki atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: eosk

ben çok yanlış gelmişim biliyorum ama biri bana PC turnuvası yapan bi konu linki atsın

http://forum.donanimhaber.com/m_66441547/mpage_1/f_/key_PC+FIFA+13//tm.htm#66514117

Linkten Arkadaşlara Sorabilirsin...

• Beyler 2 maç yaptım ikisinde de avaraj takımı oldum. Yıllardır PES oynuyorum FİFA'yı hayatımda ilk defa oynadım. Birde ben tuşlarla oynardım joyistik kısmına henüz alışamadım. Ardadgr ve SweeTyBoy_ arkaşlarımızla yaptığımız maçların video linkleri ektedir. İyi Seyirler...

ardadgr http://www.youtube.com/watch?v=dpaYKJ5vYjk

SweeTyBoy_ http://www.youtube.com/watch?v=J1ba4kBh2lA

• http://www.youtube.com/watch?v=dpaYKJ5vYjk

attığın 7 gol burada ben sana maça başlamadan önce fazla gol atma demiştim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.