Şimdi Ara

2.Sezon Şampiyonu Galatasaray !!!FIFA 13 TURKISH Golden Eagles Süper Lig !!! ...PS3... (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
2
Favori
15.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan123451978

playershaluk kardeş 20 dakkayla kaçırmışım seni.müsaitsen gelde şampiyonu belirleyecek maçlarımızı oynayalım :)

Sampiyonluk daha belli degil kardesim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gallicher

quote:

playershaluk kardeş 20 dakkayla kaçırmışım seni.müsaitsen gelde şampiyonu belirleyecek maçlarımızı oynayalım :)

everton beni yenerse belli olur :)
  • 11.Günün Sonunda Oluşan Puan Durumu VE Eksik Maçlar ;

2.Sezon Şampiyonu Galatasaray !!!FIFA 13 TURKISH Golden Eagles Süper Lig !!! ...PS3...

2.Sezon Şampiyonu Galatasaray !!!FIFA 13 TURKISH Golden Eagles Süper Lig !!! ...PS3...

***Malaga Takımının Lig Oyucusu ( PSN ID : hozguryilmaz21 --- 13-Malaga ) Forum Donanım Haber ID : sporium

2 Lig Maçına Çıkmamış ve 3. Lig Maçını Yapmaması Durumunda Ligden İhraç Edilerek Tüm Maçları Bay Geçilecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros2999 -- 9 Kasım 2012; 1:50:03 >

• Lille oynayan arkadas beni eklerse sevinirim

• günaydın, bugün maçım sevilla-smoskova, sanırım sevilla da diskalifiye oldu, bugün bayım, Lille bari bu akşam yapalım çıksın aradan, dün senin için açtım ps3 ü hiç oynayasım yoktu normalde, senle yapamayınca sabah 4'e kadar battlefield oynadım, gözler uykulu uykulu işe geldik, bitmez bugün
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxpashaxx

günaydın, bugün maçım sevilla-smoskova, sanırım sevilla da diskalifiye oldu, bugün bayım, Lille bari bu akşam yapalım çıksın aradan, dün senin için açtım ps3 ü hiç oynayasım yoktu normalde, senle yapamayınca sabah 4'e kadar battlefield oynadım, gözler uykulu uykulu işe geldik, bitmez bugün

Biter Biter

Bad Company 2 Zamanında 30 Dakikalık Uyku ile işe Giderdim

Gece 2 De Klan Maçı Ardından Sabah 05:30 da Yat 06:00 Alarm Çalar Kalk işe git :D

• quote:

quote:

quote:

everton beni yenerse belli olur :)

Hakan hocam kusura bakma dun giremedim su iki gundur hoc olmadigim kadar yogunum bugunde disarda biraz islerim var aksam yapariz kusura bakma ;)

• bugün maçım gs takımıyla akşama yaparız inşallah çoğu zaman onlineız biz sıkıntı olacağını sanmıyorum
  • Bu akşam eksik maçlarımızı yapalım.

7 den sonra PSN ' de olurum.
  • PSN ID : hozguryilmaz21 --- 13-Malaga

Takımı İle Eksik Maçları Olan Lig Oyuncuları ; Arkadaşımız Bugün 19:00 Dan Sonra Online Olacakmış...

Kaçırmayın Kendisini
  • Abilerim Sınav Yoğunluğundan Haftaiçi Maçları Kaçırdım Hepinizden Tek Tek Özür Diliyorum Hafta Sonu Bütün Eksik Maçları Tamamlıyacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

Orijinalden alıntı: xxpashaxx

günaydın, bugün maçım sevilla-smoskova, sanırım sevilla da diskalifiye oldu, bugün bayım, Lille bari bu akşam yapalım çıksın aradan, dün senin için açtım ps3 ü hiç oynayasım yoktu normalde, senle yapamayınca sabah 4'e kadar battlefield oynadım, gözler uykulu uykulu işe geldik, bitmez bugün

Biter Biter

Bad Company 2 Zamanında 30 Dakikalık Uyku ile işe Giderdim

Gece 2 De Klan Maçı Ardından Sabah 05:30 da Yat 06:00 Alarm Çalar Kalk işe git :D

evet başkan bende önce ki senelerde sabahlardım işyerinde de bir şekilde idare ediyordum ama artık yaşlandık, beyin istesede vücut kaldırmıyor

• Eros lille takimiyla oynayan arkadasn psn nedir bugun macim varda

• quote:

Eros lille takimiyla oynayan arkadasn psn nedir bugun macim varda

16-PSN ID : ankle_breaker94 -------16-Lille
  • Eksik maçlarımızı oynamak için bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporium

Eksik maçlarımızı oynamak için bekliyorum.

Bugunku macin benleydi eksikleri oyna diye davet atmadim sana bilgin olsun sanirim malaga takimini yonetiyorsun dimi ;)

• Evet Playershaluk muydu nikin , istersen atalim kimse yok meydanda su anda
  • Lille oynayan ark hala ortalklrda yok bilgilendirmedide beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallicher -- 9 Kasım 2012; 21:37:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporium

Evet Playershaluk muydu nikin , istersen atalim kimse yok meydanda su anda

Playershaluk Maçınız İçin Psn i Açık Seni Bekliyor
  • Everton - Galatasaray 4-1

Galatasaray - Everton 3-1

Guzel maclardi tesekkurler ellerine saglik hakan abi ;)

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.