Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

2.Sezon Şampiyonu Galatasaray !!!FIFA 13 TURKISH Golden Eagles Süper Lig !!! ...PS3... (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
887
Cevap
2
Favori
15.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Malga 2 - Lille 1
  • buraksvmyi ekledim ama daha kabul etmedi girerse yaparız bugünün maçlarını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lille-1 Liverpool-3 Liverpool-2 Lille-3 Tesekkurler kardes tuhaf maclardi patlaya patlya bana patladin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallicher -- 10 Kasım 2012; 0:27:01 >
  • 15-PSN ID : htlrbjk -----3-Schalke

12.Gün Maçımız Bugün Seninleydi. Fakat online Görmedim Seni. ( Valencia vs Schalke )

Ya Gözümden kaçtı yada hiç online olmadın.

Yarın müsait olduğun saati bildirirsen yapalım maçımızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gallicher

Lille-1 Liverpool-3 Liverpool-2 Lille-3 Tesekkurler kardes tuhaf maclardi patlaya patlya bana patladin :)

ilk maç klasik yağmur maçıydı.ikinci maç çok iyiydi top bir o kalede bir bu kalede tempo hiç düşmedi.yaptığım en zevkli maçlardandı.birde defans yapmayı öğrensem.
  • Bugün Yapılan Maç Sayısı : 2

Yapılmayan Maç Sayısı : 3

Arkadaşlar Hafta Sonu Eksik Maçlarımızı Tamamlayalım.

Puan Durumu Yarın Yapılan eksik ve Gün Maçları Sonucuyla İlan Edilecektir.
  • Everton - Malaga 4-0

Malaga - Everton 0-1

Cekismeli maclardi tebrikler ellerine saglik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ryder

quote:

Orijinalden alıntı: gallicher

Lille-1 Liverpool-3 Liverpool-2 Lille-3 Tesekkurler kardes tuhaf maclardi patlaya patlya bana patladin :)

ilk maç klasik yağmur maçıydı.ikinci maç çok iyiydi top bir o kalede bir bu kalede tempo hiç düşmedi.yaptığım en zevkli maçlardandı.birde defans yapmayı öğrensem.

Kardesim valla senin gibi mac cikaranlarla oynayinca bnde zevk aliyorum ya hep ya hic kafasiyla oynuyosun bende oyle oynadigim icin hic beraberligim yok :) 2-0 dan 2-2 gelince dedim coktu kesin sallarm 1 tane diye,defanstaki hatami affetmedin ve aldin maci helal tekrardan:)ama macin en iyi golu gelisine nuriden geldi bnde inanmadm o gole:)psn kal yaplm bol bol mac:)mac attiklarim arasinda zevk aldigim cinematique 1 sen iki :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallicher -- 10 Kasım 2012; 7:23:52 >

• smoskova 1
    lille 0

lille 0
    smoskova 2
    teşekkürler
  • Maç Sonuçlarına Göre Puan Durumu ;

• quote:

Orijinalden alıntı: htlr

Lille 3-2 Schalke
    Schalke 3-1 Lille

Çok keyifli maçlardı

htlr isimli arkadaş, bu akşam seninle maçım saat 21;30 dan sonra online olurum sende uygun olursan yaparız maçımızı.
  • Benfica 1 - 1 Spurs
    Spurs 3 - 2 Benfica

• arkadaşlar yeni sezon için takipteyim beklemedeyim herkese iyi oyunlar...
  • eksik maç galatasaray 3-1 napoli
    eksik maç galatasaray 3-0 napoli
  • eros ve haluk kardeşlerim bu haftasonunda bulduğumuz kalan rakiplerimizle oynasak boşu boşuna haftasonunu geçirmesek ve ligi sonlandırsak..

mesela benim için bugün boşa geçecek ligi bırakanlar yüzünden, diğer arkadaslar içinde öyle.bulduğumuz rakiplerle oynayalım bence ve bugün ve yarın sonlandıralım ligi yeni katılmak isteyenlerede yol açılsın.hem böyle hükmenlerle zevki kaçıyor ligin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan123451978

eros ve haluk kardeşlerim bu haftasonunda bulduğumuz kalan rakiplerimizle oynasak boşu boşuna haftasonunu geçirmesek ve ligi sonlandırsak..

mesela benim için bugün boşa geçecek ligi bırakanlar yüzünden, diğer arkadaslar içinde öyle.bulduğumuz rakiplerle oynayalım bence ve bugün ve yarın sonlandıralım ligi yeni katılmak isteyenlerede yol açılsın.hem böyle hükmenlerle zevki kaçıyor ligin.

Çok iyi olur 3 maçım kaldı 2si çekilmiş ligden kalan maçta galatasarayla bence yapalım bitsin.

• aynen benimde öyle sanırım haftasonu bitirebiliriz.1 yada 2 rakiple oynayacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan123451978

eros ve haluk kardeşlerim bu haftasonunda bulduğumuz kalan rakiplerimizle oynasak boşu boşuna haftasonunu geçirmesek ve ligi sonlandırsak..

Kesinlikle Katılıyorum.

Fikstürünüzde olan maçlarınızın Tamamını bulduğunuz rakiplerle yapıp bitirebilirsiniz.

Günlerini Belirterek sonuçlarını yazarsanız bana da kolaylık olur.

• benim içinde uygundur arkadaşlar, benim maçlarım; Schalke, Everton, Napoli bugün akşam ve yarın müsait olan arkadaşlarla yapalım aradan çıksın
  • benim sadece everton ile kaldı maçım.inşallah yeni lig daha aktif olur.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.