Şimdi Ara

2.Sezon Şampiyonu Galatasaray !!!FIFA 13 TURKISH Golden Eagles Süper Lig !!! ...PS3... (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
2
Favori
15.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan123451978

vay anasını sayın seyirciler :) son maçta şampiyonluk el değiştirmiş...

tşkler oynayan ve ligi tamamlayan herkese.bırakanlara rağmen güzel ve çekişmeli bir sezon oldu..

bir fb li olarak gs ile şampiyon olmamda işi dahada ilginç kılıyor :):)

ha bu arada sarbi de iyi yakışmış tabloya :)

ha bide şunu söylemeden edemeyecem..; benim takımım güçsüz oynayamıyorum, bana bu takım uymuyor vs diyerek ligi bırakanlara iyi bir cevap olmuştur tablo...bana göre ligin en güçsüz iki takımı ilk 2 sırada...

Madem fenerlisin uzulmedim sampiyon olamadigima bizim kaderimiz bu son macta sampiyonluk gider oylede oldu bidahaki lige insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

vay anasını sayın seyirciler :) son maçta şampiyonluk el değiştirmiş...

tşkler oynayan ve ligi tamamlayan herkese.bırakanlara rağmen güzel ve çekişmeli bir sezon oldu..

bir fb li olarak gs ile şampiyon olmamda işi dahada ilginç kılıyor :):)

ha bu arada sarbi de iyi yakışmış tabloya :)

ha bide şunu söylemeden edemeyecem..; benim takımım güçsüz oynayamıyorum, bana bu takım uymuyor vs diyerek ligi bırakanlara iyi bir cevap olmuştur tablo...bana göre ligin en güçsüz iki takımı ilk 2 sırada...

Kardesim tebrik ederim seni hakettin fakat gonderdigin mesaj olmamis.Bir galatasarayli olarak soylemiyorum fakat bu ligte galatasaray benim guc olarak favorimdi ve spurs.Bu lige fazla gelen takim bunlar tabi nasil oynadigina bagli.Sahsen ben liverpoola cok zorlandim buralara gelmek icin cunku yavas takim cok bir cok rakipmde farketmistir hatta sende farkettin turnva dsindada maclar yaptik sorun takimimdi.Everton bencede supriz oldu ama arkadasimiz takimla bagdastigi icin buralara geldi onuda birkez daha tebrik ediyorum ve seni cidden tekrardan tebrik ediyorum :)))Eros kardesim sanada tek birsey soyleyecegim turnuva icin butun emeklerin icin sana kendi adima cok tesekkur ederim bizleri havaya soktun ve bize boyle dostluklar kazandirdigin icin :))Senden tek ricam olucak bizim gibi hergun olmasada iki gunde 1 onlne olucak kisilerle turnvya basliyalim cnku daha sonra ipi kaciyor.Sahsen arkadasimiz son macta sampyonlugu gitti bu forumda iki kisi yorum yapti ne heyecan vardi nede baska bisey buda demek oluyor ki biraz bazi konularda duyarsiz.Biraz uzun oldu ama genel soyluceklermi soyldm yanlisim olduysa sozlerimde kusurma bakmayin.Herkese tekrardan cok tesekkurler :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallicher -- 12 Kasım 2012; 5:51:49 >

• öncelikle şampiyon olan arkadaşı tebrik ediyorum, Everton için de üzüldüm sanırım benimle oynadığı son maçta şampiyonluğu kaçırdı, Galatasaray ile ilgili yoruma bende katılmıyorum GS bu ligin iyi takımlarından biriydi ama sonuçta takım ne kadar iyi olursa olsun, oynatanda önemli arkadaş başarılı oldu tekrar tebrikler. bu kadar maç yaptık herkesin kendine özgü oyun anlayışı ve taktiği vardı, kimisi sadece uzun topla pozisyon bulmaya çalıştı, kimisi ver kaçlar ile, genelde zevkliyd,i eros ve haluk sanırım diğer arkadaşın ismi ikisine de teşekkür ediyorum, tüm olumsuzluklara rağmen güzel bir organizyondu, herkese hayatta sağlık ve başarılar
  • Günaydın herkese ;

İyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkurler beyler. En azindan bizleri sevindiren nokta su oldu, kimse kimseye hakaret, kufur, ve rencide edici sozler etmedi. Mac oncesinde veya mac sonrasinda. Egerki talep yogun olursa lig seklinde degilde turnuva seklinde bir dunya kupasi yapmayi dusunuyoruz. Rovansli olacak ve yenilen takim elenecek hem kisa surer hem zevkli olur. Sizde dusuncelerinizi belirtirseniz ona gore bi yol cizip herkesin istediginden azda olsa turnuvanin icine katabilmek. Tekrar tesekkur ederim.

• hakan abi tebrikler halukabi ve hakan abiyi kutluyorum 1-2 kapışması süperdi eren abi ve haluk abiyede lig organizasyonu için bir teşekkür yolluyorum çok iyi organize ettiniz ...
  • Sanırım turnuva fikri lig fkrinden daha güzel ancak seçilecek takımla top class seviyeden olmalı ...

İki grup 4takım sonrsında yarıfinal ve final olabilir
  • yeni sezonu bekliyoruz hocam en kısa zamanda.
  • 8 er li ıkı grup yapılsa her gruptan 4 takım cıksa bunlar ceyrek fınal mısalı esleşse nasıl olur. hem daha kısa zamanda maclar biter hemde çıkma eksilme olmas ilk dört için rekabet artar.. bu arada takımlarda 4 yıldız olsa oda güzel olur . yeni turnuvaya varım eklerseniz
  • bence yine lig şeklinde devamlı oynayanlar arasından ve ligi bırakmayacak kişiler arasından 12 kişilik bir lig kurun arkadaslar.. fazla kişi olmasına gerek yok.. 10günde biter böylece lig.. hem ödül olarak takım seçme hakkı verilir bir sonraki sezona kazanana vs böylece heyecan artar :)
  • tekrardan selamlar daha öncede belirtiğim gibi bende turnuvaya katılmak istiıyorum..

hakan abi tebrik ederim umarım bende girer ve seninle karşılaşmalara devam ederiz eskisi gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SercanSen -- 14 Kasım 2012; 10:26:26 >
  • Turnuvaya bende katılabilirim. Psn westerly86

• Beyler su konuya bir aciklik getireyim yeni turnuva veya lig suanda yoktur. Bir hafga icinde organizasyon duzenleyecegiz bir aksilik olmazsa konudan takip edebilirsiniz. Organizasyon basladigi zaman isim yazdirabilirsiniz. Hepinize iyi eglenceler...

• Şu lig bitsede sıradakine bende katılsam.
  • herkese selamlar ve saygilar agalar
    benim alet tamamdir. her sey tikirinda. insallah bu sefer ligi damamlayabilirim.

benim ligdeki takimim leverkusendi----> psn uu8891

CIMBOM SAMPIYON OLMUS..... OLEYYYYY

yeni sezon icin bomba gibi hazirim ve zaferlere acim
  • quote:

bence yine lig şeklinde devamlı oynayanlar arasından ve ligi bırakmayacak kişiler arasından 12 kişilik bir lig kurun arkadaslar.. fazla kişi olmasına gerek yok.. 10günde biter böylece lig.. hem ödül olarak takım seçme hakkı verilir bir sonraki sezona kazanana vs böylece heyecan artar :)

Hakan hocam yine estiriyorsun bakıyorum da tebrikler

• Bence bu liglerdeki en büyük saçmalık ne biliyor musunuz? İstediğin takımı seçememek. Burada esas olan takım değil oyuncudur. Lig sıralaması takım olarak değil PSN Nickleri olarak yapılmalı. İki oyuncu da belirlenen takımlardan istediğini seçebilmeli. Hatta isterse her maçta başka takımla oynayabilmeli.

Diyeceksiniz ki aynı takımları almak isterlerse ne olacak? Alsınlar kardeşim ne olacak? Ya da yok kesinlikle istemiyoruz diyorsanız fikstüre göre ev sahibi olan takım ilk seçsin takımı bu kadar basit. Gerçek oyunculuğu ve taktiği görebilmemizin tek yolu budur. Ben turnuvalara sırf bu yüzden katılmıyorum. Bildiğim tanıdığım takımla oynamak varken zorla bir takımla oynamak saçma geliyor.

Naçizane fikrim budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 23 Kasım 2012; 16:54:45 >
  • Ligde yer varsa katılmak isterim doğrusu.FIFA 2009,2010'daki başarılarımı ve maçları tamamlama oranımı forumun eski üyeleri iyi bilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Bence bu liglerdeki en büyük saçmalık ne biliyor musunuz? İstediğin takımı seçememek. Burada esas olan takım değil oyuncudur. Lig sıralaması takım olarak değil PSN Nickleri olarak yapılmalı. İki oyuncu da belirlenen takımlardan istediğini seçebilmeli. Hatta isterse her maçta başka takımla oynayabilmeli.

Diyeceksiniz ki aynı takımları almak isterlerse ne olacak? Alsınlar kardeşim ne olacak? Ya da yok kesinlikle istemiyoruz diyorsanız fikstüre göre ev sahibi olan takım ilk seçsin takımı bu kadar basit. Gerçek oyunculuğu ve taktiği görebilmemizin tek yolu budur. Ben turnuvalara sırf bu yüzden katılmıyorum. Bildiğim tanıdığım takımla oynamak varken zorla bir takımla oynamak saçma geliyor.

Naçizane fikrim budur.

Senin dediğin şekilde olursa 15 kişiden en az 10'u Real Madrid'i seçer.. Eee oldu olacak diğer 5 takımda Real Madrid'i alsın Real Madrid Ligi olsun. Bence oynanan takımların güçleri birbirine nerdeyse hep denk.. O güçlü olan takım değil iyi oynayan kazanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: netlist

quote:

Bence bu liglerdeki en büyük saçmalık ne biliyor musunuz? İstediğin takımı seçememek. Burada esas olan takım değil oyuncudur. Lig sıralaması takım olarak değil PSN Nickleri olarak yapılmalı. İki oyuncu da belirlenen takımlardan istediğini seçebilmeli. Hatta isterse her maçta başka takımla oynayabilmeli.

Naçizane fikrim budur.

Senin dediğin şekilde olursa 15 kişiden en az 10'u Real Madrid'i seçer.. Eee oldu olacak diğer 5 takımda Real Madrid'i alsın Real Madrid Ligi olsun. Bence oynanan takımların güçleri birbirine nerdeyse hep denk.. O güçlü olan takım değil iyi oynayan kazanıyor.

Seçsin ne olacak? Kim iyi oynuyorsa o alır işte.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: netlist

quote:

Naçizane fikrim budur.

Seçsin ne olacak? Kim iyi oynuyorsa o alır işte.
    Bu dediğin gerçekçi mi peki? İki takımda Real Madrid.. Kim iyi oynuyorsa değil kim Ronaldo'yu daha iyi yönetirse o alır.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.