Şimdi Ara

2 şişe miller sarhoş eder mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler diğer konudan biliyorsunuzdur belki beni neyse soruma geleyim 2 şişe 50c miller sarhoş eder mi? ilk içiş bünyemi bilmiyorum ama hassas gibime geliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekatronikteknisyeniyim -- 3 Eylül 2018; 20:30:2 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Miller Bira İçmek Sarhoş Eder mi?

Miller Alkol Oranı ve Sarhoşluk

Miller bira, %5 alkol oranına sahip hafif bir lager birasıdır. Alkol oranı, bir içecekteki alkol miktarını ölçer ve yüzdesel olarak ifade edilir.

Bira İçme Miktarı ve Sarhoşluk

İki şişe Miller bira içmek, herkeste farklı bir etkiye neden olabilir. Alkolün etkileri, vücut ağırlığı, cinsiyet, alkol toleransı ve diğer faktörler gibi kişisel özelliklere bağlı olarak değişir.

Genel olarak, iki şişe Miller bira, çoğu insanı hafif derecede sarhoş edebilir. Ancak bazı kişiler, daha az miktarda bira içseler bile daha hızlı sarhoş olabilir.

Miller Bira Sarhoş Eder mi?

Evet, iki şişe Miller bira, çoğu insanı hafif derecede sarhoş edebilir. Bununla birlikte, alkolün etkileri kişiden kişiye değişebileceğinden, herkeste farklı bir sonuca neden olabilir.

Sorumlu Alkolden Kullanım

Alkolü sorumlu bir şekilde tüketmek önemlidir. Alkolün aşırı tüketimi, sarhoşluğa, kaza riskine ve diğer sağlık sorunlarına yol açabilir.

Özellikle araç kullanmadan önce veya tehlikeli faaliyetlerde bulunurken alkol tüketmekten kaçınmalısın. Alkolün etkilerinden emin değilsen, araç kullanmamalı veya tehlikeli faaliyetlerde bulunmamalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • etmez
  • Etmez.Ben sırasıyla bomanti red,grolsch,corana içtim bir şey olmadı
  • Burada hiçkimse kesin bir cevap veremez. Kimisi 1 millerda kafayı kaldıramaz, kimisi 70 ilk rakı devirir hiçbirşey olmaz. Ama miller ın alkol oranı az olduğundan pek bi etkisi olmaz diyebilirim. Bu arada miller kız içkisi diye geçiyor hocam, aman dikkat ha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir bira sarhoş eder mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.