Şimdi Ara

2 SORUMVAR BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1_ BEN Bİ BP AÇICAM AMA DEFANSTA OLSUN İSİTİYORUM +8 FP SET VE +7 REDUCE TOTOMİC CLUPI 62 LWLDA GİYE BİLİYİRUM SANIRSAM AMA 159İNT 159 STR OLUYOR BÖLEMİ OLIYIM YOKSA G3 KIYAFETLER LE 138 INT 179 STR Mİ OLIYIM BU 62 LWL İÇİN GEÇERLİ

2_ GEÇENLERDE ARKADAŞIMIZIN BİRİ PRENMİUMSUZ GİRİŞ İÇİN STAT LA KOPYALAMALI YAPIŞTIRMALI BİŞİ SÖLEMİŞTİ AMA ADINI NE YAZCAMI UNUTTUM BÖYLERMİSİNİZ

• saolun 5 sayfa yorum var be
  • quote:

Orjinalden alıntı: _BlackMetal_

1_ BEN Bİ BP AÇICAM AMA DEFANSTA OLSUN İSİTİYORUM +8 FP SET VE +7 REDUCE TOTOMİC CLUPI 62 LWLDA GİYE BİLİYİRUM SANIRSAM AMA 159İNT 159 STR OLUYOR BÖLEMİ OLIYIM YOKSA G3 KIYAFETLER LE 138 INT 179 STR Mİ OLIYIM BU 62 LWL İÇİN GEÇERLİ

2_ GEÇENLERDE ARKADAŞIMIZIN BİRİ PRENMİUMSUZ GİRİŞ İÇİN STAT LA KOPYALAMALI YAPIŞTIRMALI BİŞİ SÖLEMİŞTİ AMA ADINI NE YAZCAMI UNUTTUM BÖYLERMİSİNİZ

1. +8 fabric set +7 (reducesiz) totomic clup 138 ınt 179 str yap

2. tektık oyuna girme (programsız) (emin dğeilim :S)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 10 Şubat 2008; 20:45:00 >

• ok saol 138 int yanı g3 elbiseler için deyermi yoksa lwl kasarken yanı 70den aşşa cz inmicem için papermi olsam inersemde buff veriri otururum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _BlackMetal_

ok saol 138 int yanı g3 elbiseler için deyermi yoksa lwl kasarken yanı 70den aşşa cz inmicem için papermi olsam inersemde buff veriri otururum

buff verip oturmak seni bayıcaktır o yüzden 72 yap bp ol kop
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.