Şimdi Ara

2 Şubatta ehliyet sınavına girecekler! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
1
Favori
14.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek kalan mal benım galıba , motordan 60 almısım

şimdi işim yok 100 lira verıp 16sında gene gırcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

tek kalan mal benım galıba , motordan 60 almısım

50 lira vereceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

50 lira vereceksin.

iyiymiş 50 liram var zaten anneme kaldıgımı soylememe gerek yok

• Geçmşim

Motor 100
    Trafik 92
    İlk yardım 80

İlkyardım neyse ki sürpriz yapmadı

Direksiyon sınavını bu haftasonu yapsalar süper olur da ama imkansız sanırım. En azından 23-24'ü olsa yine iyi ona da razıyım da marta sarkmasın

• motor 80.trafik 75.ilk yardım 87 haydin birazda yanlayak :)b
  • quote:

O değilde beyler, direksiyon sınavı ne zaman olacak bilen var mı ?

kursumdan gelen mesajda 23 şubatta olacağını yazıyor tahminen türkiye genelidir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elbereth_

quote:

Orijinalden alıntı: Djsanta

B Sınıfı

MOTOR 95
    TRAFİK 100
    İLKYARDIM 93

Direksiyon sınavına hazırlanın şimdide. Bu arada İstanbul Bakırköyde, Forum AVM'nın arkasındaki pazar yerinde eğitim gören varmı?

Adliyenin arkasindaki yerden bahsediyorsan: olmaz mi?

Perşembe günü bende oradayım.

Geçen pazar 30-35 dakika bu pazar da bi o kadar alıp sınava gireceğim. Hafta içi iş yüzünden gelemiyorum maalesef. Ama sıkıntı olmayacak gibi ilk seferden sonra hoca bi daha gelmesen de olur her türlü geçersin dedi

• quote:

quote:

50 lira vereceksin.

Hocam kurs 100 lira istedi . Super bi haber aldim sadece kaldigin dersten giriyormussun harika anasini sattigimin motorunun ayrintisina kadar ogrenir girerim. Bi daha da kalirsam kendimi banlarim , boyle bi gerizekaliyi forum haketmiyor

• Ben sürüş eğitimlerine gitmeyi düşünmüyorum, direkt uygulama sınavına girmeyi düşünüyorum. Normalde araç kullanımım gayet iyidir. Acaba sorun çıkar mı? Kararsız kaldım.

Bu arada beni 18 Şubat 2013 tarihinde sürüş eğitimine çağırdılar, 24 Şubat tarihinde uygulama sınavı olacakmış.
  • kursa uğradım bende bugün sınav 23 şubattaymış 3 derse gircem yarın cumartesi ve sınavdan bir gün önce 3 dersten sonra sınavı geçebilirmiyim acaba daha önce hiç kullanmadım araba bakalım ne olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

Ben sürüş eğitimlerine gitmeyi düşünmüyorum, direkt uygulama sınavına girmeyi düşünüyorum. Normalde araç kullanımım gayet iyidir. Acaba sorun çıkar mı? Kararsız kaldım.

Bu arada beni 18 Şubat 2013 tarihinde sürüş eğitimine çağırdılar, 24 Şubat tarihinde uygulama sınavı olacakmış.

sürüş eğitiminde sınav istikametini falan görmüş olursun , direksiyon sınavında nelere dikkat etmen gerekli bilgi alırsın hocadan 1 seferlik olsada git bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

Ben sürüş eğitimlerine gitmeyi düşünmüyorum, direkt uygulama sınavına girmeyi düşünüyorum. Normalde araç kullanımım gayet iyidir. Acaba sorun çıkar mı? Kararsız kaldım.

sürüş eğitiminde sınav istikametini falan görmüş olursun , direksiyon sınavında nelere dikkat etmen gerekli bilgi alırsın hocadan 1 seferlik olsada git bence

Teşekkür ederim bilgilendirme için.

• Bugün aldığım süper bir habere göre direksiyon sınavım bu cumartesiymiş

Sertifikiamı hemen verirlerse önümüzdeki haftaiçinde ehliyetim elimde inşallah tabi emniyet 1 hafta sonrasına gün vermezse

• quote:

Orijinalden alıntı: Damon Salvatore

Bugün aldığım süper bir habere göre direksiyon sınavım bu cumartesiymiş

Sertifikiamı hemen verirlerse önümüzdeki haftaiçinde ehliyetim elimde inşallah tabi emniyet 1 hafta sonrasına gün vermezse

Iyide sınav bu hafta sonu değil ondan sonraki hafta sonu değil miydi ?

• quote:

quote:

Bugün aldığım süper bir habere göre direksiyon sınavım bu cumartesiymiş

Iyide sınav bu hafta sonu değil ondan sonraki hafta sonu değil miydi ?

Bizimki bu cumartesiymiş Yarın bir kez sınavda süreceğim arabayı süreceğim Tamamdır o zaman gerek bile yok ama babam ısrar etti

• Yeri olmadığını biliyorum ama ANTALYA'DA SÜRÜCÜ KURSU TAVSİYE EDEBİLECEK OLAN VAR MI?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün sınavda süreceğim arabayı sürdüm. Puntoydu Ben böyle yumuşak araba görmedim vites yumuşak direksiyon yumuşak fren de yumuşak Çok iyi sürdüm ama biraz kuralsız sürdüm. Ha bir de tek elle sürdüm arada. İnşallah sınavda da çift elle sürmeyi unutmam
  • quote:

Bugün sınavda süreceğim arabayı sürdüm. Puntoydu Ben böyle yumuşak araba görmedim vites yumuşak direksiyon yumuşak fren de yumuşak Çok iyi sürdüm ama biraz kuralsız sürdüm. Ha bir de tek elle sürdüm arada. İnşallah sınavda da çift elle sürmeyi unutmam

Bide city modundaysa direksiyonu serçe parmağınla bile çevirebilirsin.
    Bizim kurs fakir dacia solenza koymuşlar kırık dökük araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susta Kazım -- 15 Şubat 2013; 14:26:31 >

• quote:

Bugün sınavda süreceğim arabayı sürdüm. Puntoydu Ben böyle yumuşak araba görmedim vites yumuşak direksiyon yumuşak fren de yumuşak Çok iyi sürdüm ama biraz kuralsız sürdüm. Ha bir de tek elle sürdüm arada. İnşallah sınavda da çift elle sürmeyi unutmam

Aferin sana. Te Allahım ya. Ne yapalım biz senin nasıl sürdüğünü birader?

• quote:

Orijinalden alıntı: Djsanta

quote:

Orijinalden alıntı: by_mac

BEN;
    MOTOR_B 100 GİRDİ
    TRAFİK_B 84 GİRDİ
    İLKYARDIM_B 87 GİRDİ

HANIM;
    MOTOR_B 85 GİRDİ
    TRAFİK_B 80 GİRDİ
    İLKYARDIM_B 73 GİRDİ

Fiyatlar x2 oldu ama değdi.

Bizde Z.Burnu tarafındayız, Kazlıçeşmede eğitim alıcaz sanırım. Sınav nerede olur acaba?

Tebrikler! Ben Kocamustafapaşadanım. Bizimkisi Sütlücede olacakmış. Kazlıçeşmede öğrendim arabayı eniştemden ama bizim kurs şimdi Bakırköy adliyenin arkasında eğitim verdi ve hatta bir kere trafiğe çıktım. Kazlıçeşmenin çukurları iyidir

oo bende kocamustafapaşalıyımdır. Son 1 yıldır z.burnundayım. Bizim sınav ve direksiyon kursu Bakırköy adliyesi tarafında olacakmış. Bu haftasonu 2 gün eğitim ve haftaya pazar sınav varmış.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.