Ayın 23'üne girecekmişiz hadi bakalım hayırlısı olsun.
İlkyardimdan kalmisim ya hay sansimimartaki sinav icin para yatirilmasi gerekiyormus.hangi bankalara yatiracagiz beyler ha bide tc kimlik numaramiza mi yatircaz yoksa mebin kendi hesap numarasi var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: rainbow05
İlkyardimdan kalmisim ya hay sansimimartaki sinav icin para yatirilmasi gerekiyormus.hangi bankalara yatiracagiz beyler ha bide tc kimlik numaramiza mi yatircaz yoksa mebin kendi hesap numarasi var mi
Vakıf Bankasına gidip, ehliyet için derseniz kimliğinizi isteyip işlemleri yaparlar.
Benim kurs hiçbişe demedi bana Direksiyon için sınav tarihini nereden öğreniyoruz? bide para yatırma işlemleri falan nasıl olacak?
quote:
Orijinalden alıntı: YouCan_YMK
Benim kurs hiçbişe demedi bana Direksiyon için sınav tarihini nereden öğreniyoruz? bide para yatırma işlemleri falan nasıl olacak?
Arkadaş kaldığı için para yatıracak. Kurs sizden 40-50 TL isteyebilir. Eğitimlere gidiyorsanız yanınızdaki hoca ile konuşun size saat verir.
quote:
Orijinalden alıntı: CapoRegime
quote:
Orijinalden alıntı: YouCan_YMK
Arkadaş kaldığı için para yatıracak. Kurs sizden 40-50 TL isteyebilir. Eğitimlere gidiyorsanız yanınızdaki hoca ile konuşun size saat verir.
Bikaç derse gittim ama kalabalıktan ve sürüşe odaklanmamdan sormak hiç aklıma gelmedi :) kursu arayıp sorayım o zaman hocam , teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: CapoRegime
quote:
Orijinalden alıntı: Damon Salvatore
Bugün sınavda süreceğim arabayı sürdüm. Puntoydu Ben böyle yumuşak araba görmedim vites yumuşak direksiyon yumuşak fren de yumuşak Çok iyi sürdüm ama biraz kuralsız sürdüm. Ha bir de tek elle sürdüm arada. İnşallah sınavda da çift elle sürmeyi unutmam
Ben de tek elle sürüyorum alışkanlık, bir de emniyet kemerini takmasam kaç puan kırarlar acaba bilgisi olan var mı? Emniyet kemerini takınca boğulacak gibi oluyorum
Ben emniyet kemeri takmayı unuttum. Tam durduğumda elimi kemere attım çıkarayım diye bi baktım takmamışım:D Ama yinede 100 aldım nasıl olduysa, ya fark etmediler yada pek umursamadılar bilmiyorum.
2010 da ehlıye sınavını kazandım,hala gıdıp almadım ehlıyetı:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme