Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

2 Takım HERTZ ESK 165 Compenanta ANFİ ARANIYOR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hugulhak

merhaba arkadaşlar xetec 172.5 ve gto 1004'ü teknik veri ve kullanım tecrübesi ile karşılaştırabilirmiyiz?xetec'in terminalleri altın kaplama :)..ben xetec'den yanayım..pıoneer, artık anfi değil ana ünitede bi dünya devi, (carrozzeria'lar) mesela!!daha sonra kayıklarla (6*9) türkiye piyasasına neler yaptı tartışmaya gerek yok, jbli de tartışmak istemem piyasayı yürütüyor ama bu iki anfi arasında ben xetec'den yanayım...

Anfi olarak güç konusunda jbl den yanayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: exe77

Arkadaşlar öncelikle merhabalar: Aracım Peugeot Partner Ön Kapılarda ve Bagaj Kapılarında 2 çift HERTZ ESK 165 Compenantlar mevcuttur;Şimdi ise bu Compenantlar için anfi gerekiyor benım düşüncem KICKER ZX650.4 ama bu formda ısınma problemı oldugu konusu açılmış acaba siz hangi anfiyi öneririsiniz şimdiden teşekkür ediyorum.......

2 Takım HERTZ ESK 165 Compenanta ANFİ ARANIYOR?

hocam aldınız mı amfiyi? ayrıca midlerden memnun musunuz. bende esk 165 almayı düşünüyorum da

• Anfiyi almadım daha HERTZ ESK 165 çok net bi tınısı var memnun olursun anfiyi baglamadan bile çok net ses alıyorum: Anfilere gelince xetec 172.5 Alman firması tarafından üretiliyor kötü değildir fakat jbl 1000.4 ü kullandım ve güzel bi anfi ama bana 2 çift Compenant için hangisi daha iyi olur onda kararsızım ;
  • quote:

Anfiyi almadım daha HERTZ ESK 165 çok net bi tınısı var memnun olursun anfiyi baglamadan bile çok net ses alıyorum: Anfilere gelince xetec 172.5 Alman firması tarafından üretiliyor kötü değildir fakat jbl 1000.4 ü kullandım ve güzel bi anfi ama bana 2 çift Compenant için hangisi daha iyi olur onda kararsızım ;

ben de h500 ile xetec 172.5 arasında gidip geliyorum. 5 kanal düşünüyorum ben, 1 de bas alacağım için. Tşk ederim mid'de karar kıldım kesin esk 165. Amfiyi de bir seçebilsem.
  • quote:

Anfiyi almadım daha HERTZ ESK 165 çok net bi tınısı var memnun olursun anfiyi baglamadan bile çok net ses alıyorum: Anfilere gelince xetec 172.5 Alman firması tarafından üretiliyor kötü değildir fakat jbl 1000.4 ü kullandım ve güzel bi anfi ama bana 2 çift Compenant için hangisi daha iyi olur onda kararsızım ;

Hertz den vazgeçmeyin!
  • hocam hertzlerı kaca aldın? amerıka sıtelerınde hertzlere baktım 200 dolardan asagı yok ben turkıyede 235 lıraya aldım ve orjınal dedı eleman alıexpressten baktım cınde baya bı uretımı var sahte olma ıhtımalı yuksek gıbı geldı bana bı sorun cıkarmı acaba uzerınde made ın prc yazıyo orjınalı cındemı uretılıyo bı kutusuna bakarmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruxxx

hocam hertzlerı kaca aldın? amerıka sıtelerınde hertzlere baktım 200 dolardan asagı yok ben turkıyede 235 lıraya aldım ve orjınal dedı eleman alıexpressten baktım cınde baya bı uretımı var sahte olma ıhtımalı yuksek gıbı geldı bana bı sorun cıkarmı acaba uzerınde made ın prc yazıyo orjınalı cındemı uretılıyo bı kutusuna bakarmısın?

Çinde üretiliyorsa orjinalinden belki biraz düşük kalite olabilir yada olmayabilir kötü düşünmemek lazım. Bu hoparlör çinde yapılmış kötü ses verir gibi düşünürseniz dinlediğiniz müzikten zevk alamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamara

quote:

hocam hertzlerı kaca aldın? amerıka sıtelerınde hertzlere baktım 200 dolardan asagı yok ben turkıyede 235 lıraya aldım ve orjınal dedı eleman alıexpressten baktım cınde baya bı uretımı var sahte olma ıhtımalı yuksek gıbı geldı bana bı sorun cıkarmı acaba uzerınde made ın prc yazıyo orjınalı cındemı uretılıyo bı kutusuna bakarmısın?

Çinde üretiliyorsa orjinalinden belki biraz düşük kalite olabilir yada olmayabilir kötü düşünmemek lazım. Bu hoparlör çinde yapılmış kötü ses verir gibi düşünürseniz dinlediğiniz müzikten zevk alamazsınız.

Çakma olabilirmi diye terettüd ettim neyse umarım sıkıntı olmaz teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jamara

quote:

Çakma olabilirmi diye terettüd ettim neyse umarım sıkıntı olmaz teşekkürler

Içiniz rahat olsun zevk ala ala dinleyin

• Hocam ben Hertz ESK 165 leri essed sound dan aldım made ın ıtaly yazıyor + firma garantili çok memnunum HSK 165 almayı da çok istiyorum ;AMFİ işini halledemedık ben jbl gto 10004. den yanayım ama halen kararsızım
  • quote:

Hocam ben Hertz ESK 165 leri essed sound dan aldım made ın ıtaly yazıyor + firma garantili çok memnunum HSK 165 almayı da çok istiyorum ;AMFİ işini halledemedık ben jbl gto 10004. den yanayım ama halen kararsızım

Bu componentlere uygun jbl gto 1004 rms değerleride aynı o yüzden başka anfi düşünmeyin derim aynısını bende kullanıyorum gayet de memnunum.

• Tskler Hocam peki jbl gto 1000.4 amfiyi alabilecegım guvenılır bır sıte veya yer söyleyebilir misiniz;Gaziantepte her zaman alış veriş yaptıgım yer var orada 380tl dedıler fiyat nasıl daha uygununu bulabılır mıyız ?;saygılar
  • quote:

Tskler Hocam peki jbl gto 1000.4 amfiyi alabilecegım guvenılır bır sıte veya yer söyleyebilir misiniz;Gaziantepte her zaman alış veriş yaptıgım yer var orada 380tl dedıler fiyat nasıl daha uygununu bulabılır mıyız ?;saygılar

380 tl iyi fiyat demişler sıfırı zaten fazla bulunmuyor. Nette genellikle ikinci el var temiz ürünlerde 250 den aşağı değil o yüzden almışken sıfır alın gönül rahatlığıyla kullanın

• Tskler hocam insallah alırız sahibinden 329 tl ye sıfır buldum bıraz daha araştırma yapıp Jbl gto 1000.4 ü almaya karar verdim;Tekrar saygılar tskler
  • quote:

Tskler hocam insallah alırız sahibinden 329 tl ye sıfır buldum bıraz daha araştırma yapıp Jbl gto 1000.4 ü almaya karar verdim;Tekrar saygılar tskler

Çok iyi bir şeçim olacak ve memnun kalacaksınız
  • Macoustic M4125 nasıldır arkadaşlar bilen kullanan var mı hsk için düşünüyorum 4x125rms 4ohm değeri
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.