Şimdi Ara

2 Takım HERTZ ESK 165 Compenanta ANFİ ARANIYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar: Aracım Peugeot Partner Ön Kapılarda ve Bagaj Kapılarında 2 çift HERTZ ESK 165 Compenantlar mevcuttur;Şimdi ise bu Compenantlar için anfi gerekiyor benım düşüncem KICKER ZX650.4 ama bu formda ısınma problemı oldugu konusu açılmış acaba siz hangi anfiyi öneririsiniz şimdiden teşekkür ediyorum.......

• hocam bende bu aralar bakıyorum aynı takım için JBL 75.4 veya 1004 işini görür diye tahmin ediyorum ama tabi bütçe önemli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: exe77

Arkadaşlar öncelikle merhabalar: Aracım Peugeot Partner Ön Kapılarda ve Bagaj Kapılarında 2 çift HERTZ ESK 165 Compenantlar mevcuttur;Şimdi ise bu Compenantlar için anfi gerekiyor benım düşüncem KICKER ZX650.4 ama bu formda ısınma problemı oldugu konusu açılmış acaba siz hangi anfiyi öneririsiniz şimdiden teşekkür ediyorum.......

Mid takımının rmsleriyle tam eş değerde buyur;
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-amfi-sifirdan-farksiz-efsane-jbl-gto-75.4-118741452/detay

• Hocam haklı olabilirsin ben jbl 1000.4 olan anfiyi kullandım ve bu anfiye 1 çift kıcker ds650.2 Compenant ve 4 adem 460 watt pıoneer Kayık bağlaım ama yeterli değildi o yüzden Compenantları değiştirdim ve üst seri olan Hertz Esk 165 aldım o yuzden bu anfilerin yerine başka anfi düşünüyorum artı kayıkları da kullanmayacagım sadece Compenant kullanacagım ;Ayrıca yorumun için tesekkurler..
  • quote:

Hocam haklı olabilirsin ben jbl 1000.4 olan anfiyi kullandım ve bu anfiye 1 çift kıcker ds650.2 Compenant ve 4 adem 460 watt pıoneer Kayık bağlaım ama yeterli değildi o yüzden Compenantları değiştirdim ve üst seri olan Hertz Esk 165 aldım o yuzden bu anfilerin yerine başka anfi düşünüyorum artı kayıkları da kullanmayacagım sadece Compenant kullanacagım ;Ayrıca yorumun için tesekkurler..

Biraz pahalı ama yinede bir bakın derim

http://www.aktepesound.com/?urun-1202-PIONEER-GM-6400F-4-KANAL-AMPLiFiKATOR.html

• Hocam baktım gerçekten pahalı bır anfi ben kıcker 650.4 düşünüyorum ama dediğim gibi ısınma sorunu var dıyorlar o yuzden kararsız kaldım ilgin için tesekkur ediyorum,Sygılar
  • quote:

Hocam baktım gerçekten pahalı bır anfi ben kıcker 650.4 düşünüyorum ama dediğim gibi ısınma sorunu var dıyorlar o yuzden kararsız kaldım ilgin için tesekkur ediyorum,Sygılar

Kicker da aynı fiyat yani pıoneer kicker a göre de kaliteli bir anfidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xetec 90.4 amfi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğru söylüyorsun bizim bi arkadaşımda vardı 2 hafta falan oldu kullanalı onun anfisi kıcker zx650.4 tü onu almayı planlıyordum ama şuandan ıtıbaren sayende pıoneer alcagım gibi duruyor uygun fiyata sıfır buldum 470 lıra tskler ilginiz için
  • kicker gecen gun sahıbındende ıkıncı el olarak vardı 385 lıraya yayından kaldırmıs ıkıncı el amfi almak mantıklımı?
  • Evet favorımde idi arkadaş ama kaldırmış ilanı yayından..Söyle mantıklı bildigin gördugun bır anfı ıse guzel bakılıyorsa ve anfıye zarar vermeyecegıne kanaat ettıgın bırı ise neden alınmasın kı?
  • quote:

Evet favorımde idi arkadaş ama kaldırmış ilanı yayından..Söyle mantıklı bildigin gördugun bır anfı ıse guzel bakılıyorsa ve anfıye zarar vermeyecegıne kanaat ettıgın bırı ise neden alınmasın kı?

ınternet alısverısınde o dedıklerının ne kadarı olabılırkı? dıger turlu tabıkı alınır ama ınternetten ıkıncı el tamamen kumar..
  • quote:

Doğru söylüyorsun bizim bi arkadaşımda vardı 2 hafta falan oldu kullanalı onun anfisi kıcker zx650.4 tü onu almayı planlıyordum ama şuandan ıtıbaren sayende pıoneer alcagım gibi duruyor uygun fiyata sıfır buldum 470 lıra tskler ilginiz için

Kıcker da iyi bir markadır ama pıoneer daha iyidir.

Almışken herşeyin iyisini alın bir kere alın derler

Önemli değil her zaman yardımcı olabilirim
  • Anlaşıldı arkadaşlar yani :"2 çift Hert Esk 165 Compenanta ";"Pıoneer GM-6400F Anfi" uyumlu ve yertli diyorsunuz çok teşekkürler 2.EL almayı düşünmüyorum artık(Faruxxx Bey) çok teşekkürler saygılar..
  • quote:

Anlaşıldı arkadaşlar yani :"2 çift Hert Esk 165 Compenanta ";"Pıoneer GM-6400F Anfi" uyumlu ve yertli diyorsunuz çok teşekkürler 2.EL almayı düşünmüyorum artık(Faruxxx Bey) çok teşekkürler saygılar..

Evet uyumludur rms değerlerinede bakabilirsiniz.
  • Hocam bugün gittim PIONEER GM 6400 anfiyi alamaya bulamadım ama bi üstü avr dediler PIONEER GM 6500 vardı 250 TL dedi bu daha ıyı dedi o yuzden vazgeçtim Kararım önceki kullanmış oldugum JBL 1000.4 Stereo Anfi almaktır..
  • Arkadaşlar JBL GTO 1000.4 mü yoksa JBL PX 300.4 mü bu sistem için yeterli olur?
  • quote:

Hocam bugün gittim PIONEER GM 6400 anfiyi alamaya bulamadım ama bi üstü avr dediler PIONEER GM 6500 vardı 250 TL dedi bu daha ıyı dedi o yuzden vazgeçtim Kararım önceki kullanmış oldugum JBL 1000.4 Stereo Anfi almaktır..

Gm 6500 in rms değerleri düşük. Bulamadıysanız yine en iyi seçim jbl.
  • Arkadaşlar son olark "Xetec Xi-172.5 5 kanal Amfi" ile "Jbl GTO 1000.4 4 kanal Amfi" arasında kaldım yardımcı olurr musunuz?
  • quote:

Arkadaşlar son olark "Xetec Xi-172.5 5 kanal Amfi" ile "Jbl GTO 1000.4 4 kanal Amfi" arasında kaldım yardımcı olurr musunuz?

Jbl gto 1004

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar xetec 172.5 ve gto 1004'ü teknik veri ve kullanım tecrübesi ile karşılaştırabilirmiyiz?xetec'in terminalleri altın kaplama :)..ben xetec'den yanayım..pıoneer, artık anfi değil ana ünitede bi dünya devi, (carrozzeria'lar) mesela!!daha sonra kayıklarla (6*9) türkiye piyasasına neler yaptı tartışmaya gerek yok, jbli de tartışmak istemem piyasayı yürütüyor ama bu iki anfi arasında ben xetec'den yanayım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.