Merhabalar Qline 5 kanal amfi için subwoofer alacağım tavsiye ettiğiniz bir marka model varsa yardımcı olurmusunuz teşekkürler TEKNİK ÖZELLİKLER MODELİ : FORCE 5 SINIFI A-B CLASS 5 KANAL AMP. D CLASS MONO KANALI RMS GÜÇ - 4 OHM : STEREO : 4 OHM 4X100W MONO KANALI : 1X450W RMS GÜÇ - 2 OHM : STEREO : 2 OHM 4X150W MONO KANALI : 1X800W RMS GÜÇ KÖPRÜDE 2 OHM 2X300W DİSTORSİYON < %0,2 FREKANS ARALIĞI CH1-CH4 : 20 HZ -20KHZ CH5 :10 HZ - 250HZ GÜRÜLTÜ MİKTARI > 90 DB KAZANÇ 200MV-6V SİGORTA DEĞERİ 4X35 AMPER ÖLÇÜLER 230mmX440mmx55mm NOT : AMPLİFİKATÖR 1 OHM DA ÇALIŞMAMAKTADIR. |
QLİNE FORCE 5 AMFİ İÇİN BASS ÖNERİSİ
-
-
Forx 2412 d4, yer sorunu yoksa 2415 d4. paralel 2ohm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önerdiğiniz bassların her ikiside 700 rms benim amfi kaldırırmı dersiniz köprü yapmadan hocam ?
-
5 kanal amfi nin 5. kanalı mono kanaldır. köprü mantığı yok bu kanalda. 4+4 ohm paralel 2 ohm girebilirsiniz. teknik özelliklerinde mono kanal 2ohm destekliyor. sorun olmaz.
Anlıyorum bir arkadaşta kicker cvr 12 400 rms modelini L port 100 litre kabin ile tavsiye etti şuan arada kaldım sizce forx mi kicker mi acaba ?
-
kickerın sıfırını bulmanız mümkün değil. ben forx kullanıyorum memnunum.
İkinci el kicker önermezsiniz anladığım kadarıyla ?
-
tercih meselesi
YER sorunu yok 38 cm 2415 d4 benim amfi hakkını verir mi hocam tam manada almadan son kez soruyorum kabin yapacak ve bass yukarı bakacak şekilde takılacak ne dersiniz ?
-
amfin mono kanalda 2ohm 800rms yazıyor teknik özelliklerinde. bence yeterli gelir. ben forx d class 1200.1 amfi ile d4 modeli paralel 2ohm da besliyorum. çok yüklendiğimde bobin kokusu geliyor, hala yanmadı ama hakkını veriyor alet.
Teşekkür ederim 38cm siparişi verdim L port kabin ile kullanacağız sanırım buna mdf den bir kabin yaptırmalı mıyım yoksa standart bagaja göre bir L port kabinmi alayım daha ucuza gelir ? farkedermi sizin kabin ölçüleriniz nedir hocam aşşağıdan yukarı 42cm sağdan sola 95cm tüp tankından stoplara 65cm bagaj içi
-
hayırlı olsun. ben de bagajda yer olmadığı için 25cm olan modeli mevcut. aynı bobini kullanmışlar. bagaja uyacak şekilde ideal litresinde mdf kabin yaptırmıştım. yarın subbox sitesinden sizede belirtiğiniz bagaja sığacak şekilde 30hz L port kabin tasarlarım.
-
teknik özelliklerine göre tasarladım. 90x40x36cm. 80 litre. sub yana bakacak şekilde kabin bagaja sığmazsa, subu yukarı bakacak şekilde de bagaja konumlandırabilirsin.
Hocam çok teşekkür ederim bugün kargo geldi ama 2415 2d göndermişler ben d4 istiyordum iade edeceğim sizin yazdığınızı görmeyince bass atolyesi ilker bey var oradan proje çizdirdim kabine 90 40 42 ölçüleri çam mdf 18mm ile yapılıyor ama bass yanlış geldi inşallah iade alırlar :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X