Şimdi Ara

Infinity Reference 61 MKII için stereo amfi ve subwoofer tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her türden müziği dinleyen biriyim fakat ağırlıklı olarak house, indie, elektronik ağırlıklı müzik dinliyorum diyebilirim. Empire Of The Sun - Old Flavours tarzı müziğin hastasıyım diye örnekleyeyim. Neyse, soru basit; bir çift 61'im var ve elimde JVC RX-5022R var. Bundan kurtulup, bir adet sub ve amp almak istiyorum. İkinci el ilk tercihim.

Yardımlarınızı bekliyorum.

• 2.1 Stereo sistem istiyorsunuz anladığım kadarı ile? Aklıma tek gelen denon pma50 ama ikinci eli yok. Eğer sub dan vazgeçerseniz seçenekler çoğalıcaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzik için sub alıcaksan dali tavsiyemdir fakat min. suite yada ikon olmalı serisi ! Amfiye gelince pre çıkış veren denon pma720ae giriş olarak diyebilirim. Sub+Amfi bütçeniz nedir ? Bu arada denon stereo amfi almak zorundasınız dediğiniz müzik türüne yatkın giriş seviyesinde biraz parlak ve biraz sert çalan en iyi entegrelerdir. Marantz-Rega fln gitmez elektronik müziklere. Ufak tripath amfi filan hiç düşünmiyeceksiniz zaten o bass'lar yürümez tripath'la güç ister.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apache Air Fighter -- 2 Ağustos 2015; 1:06:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 2.1 stereo sistem. Hi-Fi bilgim kısıtlı. Sub olsa veya olmasa, iki durumda da kazancım-kaybım ne olur, açıklamanızı rica edeceğim. Zira aldığım ses baktığımda sub şart gibi duruyor. Amacım kaliteli biçimde müzik dinlemek, bunun ötesinde bir ihtiyacım yok. Basshead değilim, ses açma delisi de değilim.

1000 TL ikisi için ikinci el bütçe ayırmıştım. Sıfır için ise 1500-2000 TL'yi zorlayabilirim. Zira sadece 720'nin fiyatının 1000 TL'nin üstünde olduğunu görüyorum.

Kaynak PC olacak. CD, DVD, Blu-Ray gibi şeylerle hiç aram yok, eve sokmuyorum. Tamamen dijital olacak ve formatlar da FLAC-WAV ayarında formatlar olacak.
  • Denon sizin için iyi bir seçim olacaktır. Stereo sistemler de sublar genelde tercih edilmez tavsiyem gidip amfi için dinleti yapın (hatta hoparlorlerinizi de goturebilirseniz çok iyi olur). Bilgisayardan dinliyecek olduğunuz için sub parasını iyi bir ses kartı ve dac için kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sıfır işine bulaşma parayı 2.el piyasasına dök yoksa kalitesiz ürünler alırsın. Sonra pc'den sesi aktarmak için dac lazım sizde ses kartı yoksa ikinci el bir tane hrt music streamer ii kapın f/p ürünüdür. Amfi olarak pma-720 kesinlikle olmalı. Aubwoofer son iş olucak. Liste fiyatlarına bakmayın elden alırsanız hifi satıcıları indirim yapıyorlar. Hrt music streamer ii ve denon pma720ae alın. Amfi ve dac arasına rca kablo sonra pc ve dac arasına usb kablo son olarakta amfi ile speaker arasına speaker kablosu gerek hifi satış noktasından bunlarıda almanız lazım. O zaman sistem oluşur. Pc'de ses kartı varmı bilmiyorum ama titanium hd ve asus xonar essence ii hariç diğer kartlar hrt dac'ın ciddi altında kalır yani bu iki model hariç kart varsa da satın.

• Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt
    Elimde iBasso DX50 var. Bunun ilk etapta bir katkısı olur mu sisteme?

Ayrıca ilgili DAC'ı fiyat olarak bulamadım Türkiye'de. Ortalama ne kadar verilmeli?

Ses kartı yok PC'de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Hrt music streamer ii'yi ikinciel olarak alıcaksın. Denon pma720ae sıfır olarak. Sonra Speaker-Usb-Rca kablolar alarak sistem tamamlanır. Dx50 bu sisteme fayda sağlamaz coax çıkış veriyor ama alacağın dac bu sefer daha pahalı olur satabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.