Merhaba arkadaşlar evde kullanacağım ses sistemim için amfi arıyorum hangi amfiyi tavsiye edersiniz teşekkür ediyorum
QLİNE FORCE 5 AMFİ İÇİN BASS ÖNERİSİ
Merhabalar Qline 5 kanal amfi için subwoofer alacağım tavsiye ettiğiniz bir marka model varsa yardımcı olurmusunuz teşekkürler
TEKNİK ÖZELLİKLER MODELİ : FORCE 5 SINIFI A-B CLASS 5 KANAL AMP. D CLASS MONO KANALI RMS GÜÇ - 4 OHM : STEREO : 4 OHM 4X100W MONO KANALI : 1X450W RMS GÜÇ - 2 OHM : STEREO : 2 OHM 4X150W MONO KANALI : 1X800W RMS GÜÇ KÖPRÜDE 2 OHM 2X300W DİSTORSİYON < %0,2 FREKANS ARALIĞI CH1-CH4 : 20 HZ -20KHZ CH5 :10 HZ - 250HZ GÜRÜLTÜ MİKTARI > 90 DB KAZANÇ 200MV-6V SİGORTA DEĞERİ 4X35 AMPER ÖLÇÜLER 230mmX440mmx55mm NOT : AMPLİFİKATÖR 1 OHM DA ÇALIŞMAMAKTADIR.
AMFİ ÖNERİSİ
Selamın Aleyküm üstadlarım aracımdaki amfiyi değiştirmek istiyorum xetec 350.6 vector kullanıyorum artık emekliye ayıracağım bana 4 oval ve 1 bass 1000'lik 250 rms için 5 veya 6 kanal amfi önerirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
Öncelikle merhaba üstadlarım aracımda pioneer carrozzeria P630 ana ünitem mevcut 2 amfi çıkışlı 4volt rca 7 band grafik ekolayzır ayarlı teypden bass ayarıda yapılabiliyor amfim xetec 350.6 kanal amfi oval hoparlör olarak
2 adet pioneer TS-A6976 60 rms
2 adet jvc oval 80 rms amfimin kanallarına tek tek bağladım güzelce
sub kanalınada SPLpro 1000'lik 250 rms bass bağladım köprüleme ile istediğim şey ovaller bass vurmasın bass bagajdan subwooferden gelsin biraz kurcaladım istediğim ton'a yaklaştım ama tutturamadım sizce neyi açıp neyi kısmalıyım ?
XETEX 350.6 için subwofeer önerisi
Merhaba arkadaşlar xetec 6 kanal amfi'ye 4 adet oval bağlı 2 kanal sub yeri boşta duruyor bagaja kabinli bass koymak istiyorum bana subwofeer önerirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
ARAÇ SES SİSTEMİ İÇİN AMFİ TAVSİYESİ
Arkadaşlar malum her yer çin malı amfi kaynıyor bir tane xetec vector 200.4 ve sierrra 4x100 amfi buldum siz olsanız hangisini alırdınız ?
1 çift pioneer 60 rms 1 çift jvc 80 rms olmak üzere 4 oval bağlayacağım
AMFİ ÖNERİSİ
Merhaba arkadaşlar elimde 1 çift pioneer TS-A6976 200w 4 OHM,1 çift JVC 490w 80 rms 4OHM oval var aracımda takılı teybim carrozzeria p630 var amfi almak istiyorum ama kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım ?
Multimedia video oynatma hatası alıyorum
DVD teybimde mp4 dosyasını avi dosyaya çevirip flas belleğe attığımda güvenliğiniz için video dosyası engellendi hatası aldım bunun bir çözümü varmı acaba ?
SONY mex-dv1600u
Merhaba bugün sony (mex dv1600u) modeli dvd'li teyp aldım ek olarakda mönitör küçük ekran aldım sorunsuz taktım çalıştı sorum şu teypde dvd oynatıcı özelliği var klip video izlemem için dwix formatlı videoyu usb'ye yüklesem okur mu yoksa DVD'ye mi çekmeliyim anlayan arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim ?
Subwoofer önerisi
Arkadaşlar elimde edison ed6044 class amfi var 3000W 4 tane oval 1 tanede subwoofer bağlayacağım bana subwoofer önerirmisiniz teşekkür ederim şimdiden
Bizi Aldatan Bizden Değildir. |
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 36
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.694 (Bu ay: 93)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ses ve Görüntü Sistemleri