arkadaşlar 2tane 30cmlik kicker es lerden almayı planlıorm.sizce hangi anfiyi yanında almalıym? performansı nasıl olur.tek 38cm lik almaktan daha mı mantıklı olur? yer problemim yok araçta
Kicker ZX300.1 2 ohm a 300 watt RMS verir 14,4 V ta. 2 woofer ı paralel bağlarsan 2 ohm olur eşdeğer direnç, 125+125=250 watt RMS gerekir. Amfi de bunu tam verir zaten.
harika! aklımda almayı planladığm anfiyi yazdın şuan:D peki 38cm yapsam 2 30cmlik yerine performans nasıl olur?
Bana 2 tane daha iyi basınç yapar gibi geliyor. Ben zaten 38 cm bass sevmem ve tek bass kullanmam. Bass alacak olursam 2 tane 30 cm alırım muhakkak. Gerisi size kalmış.
ATA TEKNOLOJİ CENTER
TÜM PIONEER SONY JVC KENWOOD KİCKER JBL MARKA OTO TEYP VE MÜZİK SİSTEMLERİ MAĞAZAMIZDA MEVCUTTUR
Size Önerebileceğimiz Satışlarımızdaki : 1000 Watt'lık Pıoneer - Jbl - Kicker Marka bas ve bunu besleyecek jbl marka 301.1 model amfidir!
Firmamıza Uğramadan Karar Vermeyin.
Ürün alan herkeze istanbul avrupa ve anadolu yakasında ve çorluda indirimli montaj hizmetimiz vardır.
Firmamız istanbuldaki MediaMarket'lerin oto grubundada personel bulunduran, (oradaki satıcı arkadaşların T-shirtlerinde Firma ismimiz mevcuttur ATA ELEKTRONİK) Ve mediamarket'den alınan teyiplerin montajını yapan ekip desteğini sağlayan köklü ve profesyonel bir firmadır. Merkezimiz istanbul Eminönün'de.
Sitemizde direk havale ile çalıştığımız için fiyatlarımız en alt seviyede, Kredi kartı ile alışveriş yapmak isterseniz Gittigidiyor'daki Mağazamızı Tavsiye ederiz. Profilimizdeki yorumları Okuyarak firmamızın güvenilirliği konusundada fikir edinmiş olursunuz.
Bana 2 tane daha iyi basınç yapar gibi geliyor. Ben zaten 38 cm bass sevmem ve tek bass kullanmam. Bass alacak olursam 2 tane 30 cm alırım muhakkak. Gerisi size kalmış.