Şimdi Ara

Xetec 90.4 amfi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar Xetec xi-90.4 amfi hakkında ne düsünüyorsunuz?kullanan varsa biraz bilgi verirse sevinirim.2 takım Pıoneer 6965 V2 besleyecek

• sadece oval bağlıcaksan işini görür ama sonrada sistemini geliştirme kararı alabilirim dyosan ek masraf acılmasın bida ona gore biraz daha para ver guclu 4 5 kanal bir amfi al kafan rahat olsun jamesonlar streo amfide parasına göre iyi iş görüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: by*cambaz

arkadaslar Xetec xi-90.4 amfi hakkında ne düsünüyorsunuz?kullanan varsa biraz bilgi verirse sevinirim.2 takım Pıoneer 6965 V2 besleyecek

o para o amfiye ben olsam vermem :)

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/jameson-usa-6004-1500-watt-4-kanal-yeni-modeli-76788584

ben kullanıyorum emmnunum 2 oval 1 bass kaldırır :) pioneer ts 307 d2 bağlıyabilirsin yada 309 serisinden ama 4 oval 1 bass ta olabilir sana kalmış kesme yapmıyor

• kardesim cevap için tesekkürler fakat xetec ile jameson arasında ucurum var ya
  • adam xetec diyor, bunlar jameson :)) .. Allahım sana geliyorumm..
  • bu amfi sadece ovalleri besleyecek.Mono amfi var zaten
  • Xeteci al tabiki kaliteli ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: franchise83

adam xetec diyor, bunlar jameson :)) .. Allahım sana geliyorumm..

anlıyamıyorum nedir bu marka merakınız ? Ben kendim jameson usa 6004 kullanıyorum 4 oval besliyor pionner 80 watt rms 4 ohm hiçte kötü değil ?? neden o kadar para verilsin ? ayrıca ısınır diyorsanız yazın sıcağında çalıştırdım hiç bir sıkıntı da çıkarmadi jameson al.
  • Jameson mu?o ney yav????
  • quote:

Orijinalden alıntı: hugulhak

Jameson mu?o ney yav????

• hort gibi olucak ama jameson 505 nasıldır
  • Un4Given35 kullanıcısına yanıt
    505 e iyi diyorlar 6004 fena değil
  • Yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 derece havada 1000km yol yaparken dinlerim 2 senedir yakamadım. Dinlemekten yoruldum kıstım yine korumaya geçmedi. Gzeül anfiler XETEC ler uçarak kafa atar jameson'a. Yalnız amperi de çeker. Arabanın dinamo çıkış akımı anfinin çekeceği maksimum akımdan yüksek olmalıdır her sağlıklı tesisatta olması gerektiği gibi.
  • arkadaşlar bu anfiyi bana biri önerdi ne diyorsunuz xetec sorun çıkarırmı 4 kanal anfi arkaya 2 tane jvc oval ön kapılarada 2 tane jvc takacam nası olur yoksa 6 kanal bi anfimi bakıyım ? Xetec 90.4 amfi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.