Şimdi Ara

JAMESON USA 840 1 X 1800 PROFESYONEL BASS AMPLİFİKATÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
4.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bir süre önce aldığım broadway aracıma kendi kafama göre çokta pahalı olmayan bir ses sistemi yapmak istiyorum.Daha önce teyp olarak jameson 6700 almıştım.Daha sonra arkaya minton marka 400w bir oval hoparlör almıştım.Dün kafama esti çankayadan 100 tl ye pioneer 460w lık 6993 oval hoparlör aldım.Minton ovali çıkarıp pioneer 6993 ovali taktım.Ses te çok ta ahım şahım bir değişme olmadı.Yani biraz hayal kırıklığına uğradım.Ben pioneeri takınca gümbür gümbür ses dinlerim zannetmiştim. Ama 30 tl lik minton ile 100 tl lik pioneer arasında çok fazla bir fark göremedim.Her halde teybin(jameson 6700) çıkışları çok iyi değil.Şimdi ben bu sisteme bir anfi almak istiyorum.Fiyat performans olarak bir anfi tavsiye edebilirmisiniz.Çok profosyonel ve pahalı bir şey istemiyorum.Ayrıca şu sıralarda woofer bağlatmayıda pek düşünmüyorum.Ama ileriki aylarda woofer bağlatabilirim.Yukarıda yazmış olduğum hususları göz önüne alarak hangi anfiyi tavsiye edersiniz.Dediğim gibi ileriki aylarda bu sisteme wooferde ilave etmeyi düşünüyorum.Bu konularda pek bilgili değilim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Şimdi bir iş arkadaşımda ikinci el JAMESON USA 840 1 X 1800 PROFESYONEL BASS AMPLİFİKATÖR varmış.kendisinin şu an için kullandığı sistemde başka bir anfisi varmış.Bana bu jameson anfiyi verebileceğini söyledi.Bu sistemlerden
    pek anlamam.Fiyat konusundada bir şey söylemedi.Bu anfi benim işimi görür mü.Fiyat olarak ne önereyim.nette bu anfi ile ilgili pek bir bilgi yok.Sadece sunu bulabildim:

JAMESON USA 840 1 X 1800 PROFESYONEL BASS AMPLİFİKATÖR

http://forum.donanimhaber.com/m_19713927/tm.htm

1x1800 Mono subwoofer amplifikatör

1X280W RMS 4 OHM, Mosfet güç kaynağı

Isıya ve kısa devreye karşı korumalı

Süper bass - uzaktan bass kontrol

• Yapay Zekanın Yanıtı

JAMESON USA 840 1 X 1800 Profesyonel Bas Amplifikatör

JAMESON USA 840, profesyonel bas gitaristler için tasarlanmış, yüksek kaliteli bir bas amplifikatördür. Güçlü 1800 watt'lık çıkışı ve özel tasarlanmış hoparlörü ile son derece net ve güçlü bir ses sunar.

JAMESON USA 840 Özellikleri:

• Güçlü 1800 watt'lık çıkış
    • Özel olarak tasarlanmış 1 x 18 inç hoparlör
    • Geniş ton yelpazesi için dahili EQ
    • Dahili kompresör
    • FX gönderme/dönüş döngüsü
    • XLR DI çıkışı

JAMESON USA 840'ın 1800 watt'lık çıkışı, onu büyük mekanlar ve açık hava etkinlikleri için ideal bir seçenek haline getirir. Özel tasarlanmış hoparlörü, en düşük notalarda bile net ve kesin bir ses üretir.

Dahili EQ, çok çeşitli tonlar elde etmenize olanak tanır, böylece onu herhangi bir müzik türüne uyacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Dahili kompresör, dinamik aralığı kontrol etmeye yardımcı olur ve FX gönderme/dönüş döngüsü, harici efekt pedallarını entegre etmenizi sağlar.

XLR DI çıkışı, canlı performanslar sırasında miksaj konsollarına doğrudan bağlantı sağlar. JAMESON USA 840, dayanıklı yapısı ve güvenilir performansı ile profesyonel müzisyenler için mükemmel bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.