Şimdi Ara

4 kanal amfiye bass+ 2 oval kolon bağlanırsa nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba! oto ses sistemlerinden pek anlamıyorum. Sony 1800 watt bass ve 2 adet sony oval hoparlör aldım. Bırazcık arastırıp ogreneyım derken kafam allak bullak oldu. herkes birseyler anlatmıs, söylemiş. 4 kanal amfiye 1800 watt bass ve 450 watt'dan 2 oval hoparlor takılır mı? Takılırsa nasıl olur? Alacagım amfinin kaç watt olması gerekir, azami bir watt var mı? Yarımcı olabılecek arkadaslar varsa sevinirim.

• Watt değil RMS gücü önemlidir ovallerinizin rms gücüne göre amfi alabilirsiniz

Stereo amfi bassı tam beslemicek ona mono amfi lazım ama size ilk etapda yeterde artar bile
  • Cevap için teşekkür ederim. Peki bu 2 oval kolonun yanında ön kapı kolonlarını da baglatsam iyi mi olur kötü mü olur?
  • Veritas34 V kullanıcısına yanıt
    Ön kapılarınız orjinalmi orjinalse takılmaz

Sonradan aldıysanız marka model belirtin lütfen
  • Merhaba. Clio 4 aracıma ucuz müzik tesisatı yapmak istiyorum. İstediğim şey 4 lü pandizot oval. Önde 13cm kapı hoparlörü. Bagajda aktif kullandığım için slim bass. Bu işten neredeyse hiç anlamıyorum ve param yok. Oval olarak 1 takım jameson ve bi takım roadstar dusunuyorum. Ön kapıya 13 cm tweeterli bi hoparlör. Mümkünse bass olmasın net bi orta seviye muzik zevkim var gumbur gumbur degil. Su an kendi kapi hoparlòrü bile bni mutlu ediyor. Sadece bi tık arttırmak amacım. Sanırım amfi ile beslemem lazım teyip orjinal. Dönüştürücü falan duydum. Anlayanlar varsa bana yardimci olabilir mi. Amfi konusunda hic bi nitelige sahip degilim ve fiyatlar uçuk vaziyette. O yüzden tesisatim 1000tl yi gecmemesi gerekiyor. Muzik zevkim ses net olsun bass arka planda kalsin yeter. Subwofer olmasa da olabilir. simdiden emegi gecenlere tesekkurler.
  • Af337263 A kullanıcısına yanıt
    Bir çift jameson oval yeterli, öndekiler yetiyor gibiyse, arkadaki iki oval size fazlası ile yeter,, evet anfi pahalı,,
    fazla bass istemiyorsanız, en ucuzundan 4 çıkışlı anfi, şimdilik bir çift oval,, başlangıç olsun,,,
    duruma göre gerekirse bass bağlarsınız bass bağlamanız için herşey hazır zaten,,, ovallerde önlere göre fazlası ile bass verecektir, ovalden sonra önleri dinlemek istemezsiniz , o derece ,, sadece seste biraz önde olsun diye mecbur önlerde açık olacak,
    mümkünse bir çift oval ,, ortaya 25 lik woofer pandizot bulursanız, bagajda size kalır,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 3 Ekim 2018; 18:24:29 >
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Hmm.. Bakın bu hiç aklıma gelmemişti. 1 çift oval ve ortaya wofer için pantot tasarlattırabilirim. Önler biri orjinal biri çıkma 100w bisey. Enazından 1 cift ile amfi olmazsa önlere de 13cm pioneer veya amfi uyumlu hoparlor alırım hem ucuza hem de baslangic olarak beni cok iyi tatmin edecek sistem kurmus olurum. Önler 13 cm öneriniz varmı peki? Birde amfi icin ne secebilorim 2.el falan bulsam olur mu AUDİOMAX 2400 WATT 4 KANAL AMFİ falan is gorur mu. Woofer 700 w falan nasildir sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.