Şimdi Ara

2 tane 2015 sıralaması +1 tane 2016 sır alması topla 3'e böl sıralamanı bul (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
4.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tataRkralı_14

2016 ygsye girmiş biri olarak zaten bir sürü hatalı soru herkesin doğru sayıldı ayrıca matematiği fiziği çok kolaydı geometri kısmı zaten komikti bu sene dil bilgisi fazlaydı 2015 gibi zaten hiç bir sınav yarışmaya şu ana kadarki en fazla ikisinin ortalaması diye düşünüyorum görüşünde de haklı olabilirsin saygım var

Siz iki sınava da ciddi hazırlandığınıza göre sizin değerlendirmeniz daha doğru olur tabiki hocam
    Bunu sadece meraktan soruyorum
    Sizce tr, sos ve fen geçen yıla göre nasıldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coic_5

gerceklerı bılgın dısında olmaman dahılınde carpıtman olamaz mı neyse 28 hazıranda goruselım kım haklı oldugu o zaman goruruz belkı osym surprız yapar da daha erken olur

Sınava girdim diyorum ne bilgin olmadan

• Şunu da söyledin ya gözümde trollerin en büyüğüsün. Gençler böyle diyenlere 2015 fen mi daha zordu diyin evet diyorsa yalancının önde gidenidir. Bu adam da biliyor 2015 feninin teog seviyesinde oldugunu. Bir de doktor falan olucak insanlar sana sağlığını emanet edicek işte karakter analizi yapmadan meslek seçiliyor ülkede ne yaparsın senin gibi vicdansız insanlar doktor oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsuz Genç kullanıcısına yanıt
    Geçen sene matematik zor diyen duymadım hocam ben bir tek din zor diyenler vardı bu sene kesinlikle 2016 siralamasindan iyi gelir ama ne kadar iyi gelir bilinmez

• Lütfen sınava sadece bu sene hazırlanan mezun+12 ler yorum yapsın ünilerin rahat sınava girmesi evde çıkmış soruları çözmek gibi birşey sınavda matematikte yaşanan stres+ soruları yetiştirme çabası çok etkiliyo bunları da düşünelim yorum yaparken.

• quote:

Orijinalden alıntı: Casper1907

Şunu da söyledin ya gözümde trollerin en büyüğüsün. Gençler böyle diyenlere 2015 fen mi daha zordu diyin evet diyorsa yalancının önde gidenidir. Bu adam da biliyor 2015 feninin teog seviyesinde oldugunu. Bir de doktor falan olucak insanlar sana sağlığını emanet edicek işte karakter analizi yapmadan meslek seçiliyor ülkede ne yaparsın senin gibi vicdansız insanlar doktor oluyor

Ne vicdansızlık ne alaka konu ile

Allah aşkına alıntılayın 28 mart günü, kıyaslayalım fen netlerini

•  2 tane 2015 sıralaması +1 tane 2016 sır alması topla 3'e böl sıralamanı bul

2 tane 2015 sıralaması +1 tane 2016 sır alması topla 3'e böl sıralamanı bul

2015 fen bu gençler daha atardım da malum zor oluyor

• quote:

Kimyası ve biyolojisi bundan daha zordu
    Fizik tamam lafım yok

• tm termometre sorusunu da yanlıs yapmısındır umarım
  • Sıralama çok önemli hocam soru çözme sıralaması matematikten başlayanlar elendi en başta fen olarak bence gelmiş geçmiş en zor sınavdı türkçe için ise gelmiş geçmiş en kolay sınavdı matematik için 2015 e kafa tutar ama 2015 turkceyle çözülürse adamı nakavt eder sosyali de mattan zamanı kalanlar yapabilirdi kolaydı yani

• quote:

tm termometre sorusunu da yanlıs yapmısındır umarım

Fen diyorum fizik diyorum
    Ki 2016 fizik bu yılkinden de zordu
    Kaykayla-ı efsane ne olduğu anlaşılamayan o soru gibi bir zorlukta soru bu yıl yoktu fizikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 13 Mart 2017; 21:45:21 >
  • AHAHAHAHHAHA KAYKAY SORUSU ZOR MUYDU fizik en berbat oldugum ders o soruyy ilk gördügümde yaptım trollüğün bu kadarı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Kimyası ve biyolojisi bundan daha zordu
    Fizik tamam lafım yok

Ualn hala kimya diyor küfür ettirecek salak herif ya. Kimya ne zaman zor oldu kardeşim zeka kıtlığı mı var sende? Neyse 2 güne çekip gidiceksin mal herif

bana salak diyor ya 28 martta göreceğiz kim salak
    Ben 2015 kimyasına zor demedim, dünkünden zordu dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 13 Mart 2017; 21:40:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

(2016x3)+(2014x2.25)+(2015x1.25)\6.5 =2017

İddaa mı oynuyorsun kardeş o nasıl hesaplama öyle.

• ya gıt bır bak 2016 fenın sorularına fızık mı zor kımya mı zor bıyolojı mı

hehehe 2017 ygs cok cok basıttı hatta 2016nın sıralamasını 3 e katlayacak
  • quote:

AHAHAHAHHAHA KAYKAY SORUSU ZOR MUYDU fizik en berbat oldugum ders o soruyy ilk gördügümde yaptım trollüğün bu kadarı

Peki peki evde 2015-2016 çözüp sınav anında 2017 zor gelen efsane turşu

• Cidden sen aşmışsın troll de değilsin yazık. Kimya her zaman yapılıyordu diyorum o kimyanın bir tık zor olması ne kadar etki edecek kafan mı güzel lan senin adamın söyledigi seye bak ya hadi çek git yazık lan sana senin bölümünde okuyanlar ders çalışıyo çalışmıyosa bile doğru düzgün sosyalleşiyordur sen iki gündür burdan çıkmadan millete cevap yetiştirecek kadar ezik bir herifsin yazık

• scienceandart kullanıcısına yanıt
    Abim tıp okuyor abime dedim sınava beraber girelim sen de başvur manyak mısın onu yapana kadar tus kasarım dedi o yoğunlukta işi mi yok milletin doğru söyleyenler vardır da çoğu imitasyon

• quote:

ya gıt bır bak 2016 fenın sorularına fızık mı zor kımya mı zor bıyolojı mı

hehehe 2017 ygs cok cok basıttı hatta 2016nın sıralamasını 3 e katlayacak

Ben sana diyeyim
    Geçen yıl fizik gayet zordu
    Kimya çok kolaydı
    Biyoloji de orta şekerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: tataRkralı_14

Abim tıp okuyor abime dedim sınava beraber girelim sen de başvur manyak mısın onu yapana kadar tus kasarım dedi o yoğunlukta işi mi yok milletin doğru söyleyenler vardır da çoğu imitasyon

Ben yalan falan söylemiyorum geçen yılki sonucumu atabilirim pmden isterseniz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.