Şimdi Ara

2 tane 2015 sıralaması +1 tane 2016 sır alması topla 3'e böl sıralamanı bul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
4.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• son 3 yılın ortalaması da mantıklı gibi , bu sınav hiçbir sınava benzemiyordu çünkü , ilk defa 11 geoyla karşılaştık
  • İnşallah dediğiniz gibi olur kardeşlerim
  • Ben bir rehberlikciyle konuştum adam geçen sene 110 net in 50 bine giremeyeceğini söylemişti bu sene dinamikler çok farklı 2015 ygs sıralamasını unutun arkadaşlar kendinizi üzmeyin ama ikisinin ortasında olacağını düşünüyor çoğu eğitmen bu görüşte
  • Açık olalım, haklı olarak duygusal yaklaşıyorsunuz
    Bu sınav 2015e mi daha yakın 2016ya mı deseniz ben 2016ya derdim
  • Herkes +135

Trol dediğiniz için yazmıyorlar artık. Malesef 2016 gibi gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sorunsuz Genç -- 13 Mart 2017; 21:18:32 >
  • Sen 2016 dan bile kolaydı diyosun ahahahah ya tıp okuyor bir de arkadaş hadi yaylan artık dön çöplüğüne
  • (2016x3)+(2014x2.25)+(2015x1.25)\6.5 =2017
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casper1907

Sen 2016 dan bile kolaydı diyosun ahahahah ya tıp okuyor bir de arkadaş hadi yaylan artık dön çöplüğüne

Ya tamam onda size hak verdim herkes mata çok zor çok zor diyor.benim etrafımdakiler de öyle diyor açıkçası 2016dan zordu. Ama 1 tık zordu. Bana kolay geldi o da aşırı rahatlığımdan
    Ama bu sınavın Türkçesi de sosyali de kolaydı 2015ten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 13 Mart 2017; 21:20:36 >
  • Sorunsuz Genç kullanıcısına yanıt

2 senedir troll diyoruz bi anda mı bıraktı hepsi?

Yaylan 2 hafta sonra görecez 2016 neymiş 17 neymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Açık olalım, haklı olarak duygusal yaklaşıyorsunuz

kardeş o zaman iyi hazırlanmadan girmiş olabilirsin stresli bir şekildede girmiş olabilirsin üzerinde baskıda olmuş olabilir şuan bunların hiçbiri olmadan girdigin icin kolay gelmiş olabilir
  • Niye kızdınız hocam. Geçen yıl YGS 10-15 binden mezuna kaldım. Bu yıl 120 küsür net yaptım. Gönül isterdi 2015 gibi gelsin ama benim ilk 10 bine girmem çok zor geliyor. Şuanki forum atmosferi geçen yılın aynısı. Kimsenin moralini bozmak istemem yoksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. eneox

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Açık olalım, haklı olarak duygusal yaklaşıyorsunuz

kardeş o zaman iyi hazırlanmadan girmiş olabilirsin stresli bir şekildede girmiş olabilirsin üzerinde baskıda olmuş olabilir şuan bunların hiçbiri olmadan girdigin icin kolay gelmiş olabilir

Geçen yıl çok çok iyi hazırlandım ama sınavda elim ayağım birbirine dolaşmıştı resmen, ondaki batışımın temel sebebi buydu
    Bunda hali ile rahattım
  • 2015 feni de daha zordu dimi 2017 den
  • 2016 ygsye girmiş biri olarak zaten bir sürü hatalı soru herkesin doğru sayıldı ayrıca matematiği fiziği çok kolaydı geometri kısmı zaten komikti bu sene dil bilgisi fazlaydı 2015 gibi zaten hiç bir sınav yarışmaya şu ana kadarki en fazla ikisinin ortalaması diye düşünüyorum görüşünde de haklı olabilirsin saygım var
  • ne 2016 sı 2016nın sıralamasının 3katı kadar gelecek bıraz da abartın sbs donemınde de sızın gıbıler v ardı hepsı palavra

sbsde 480 ustu lıseler puanını 30-40 puan hıc kımse dusmeyecegıne ınanıyordu sonra ne oldu puanlar dustu rehberlıkcıler bıle sastı kaldı

ancak sızler su anda kendı kendınıze urettıgınız spekulasyonlarla bızlerın moralını dusurmeye calısıyorsunuz yaw hehe

sbs donemınde de gorduk sızın gıbılerını alıstık artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: coic_5

ne 2016 sı 2016nın sıralamasının 3katı kadar gelecek bıraz da abartın sbs donemınde de sızın gıbıler v ardı hepsı palavra

sbsde 480 ustu lıseler puanını 30-40 puan hıc kımse dusmeyecegıne ınanıyordu sonra ne oldu puanlar dustu rehberlıkcıler bıle sastı kaldı

ancak sızler su anda kendı kendınıze urettıgınız spekulasyonlarla bızlerın moralını dusurmeye calısıyorsunuz yaw hehe

sbs donemınde de gorduk sızın gıbılerını alıstık artık

Amacım moral falan bozmak değil, rakibim değilsiniz ben zaten yerleştim geçen sene. İşim bitti ygs-lys ile. niye tanımadığım insanların moralini bozmak isteyeyim
  • Casper1907 C kullanıcısına yanıt
    aynen ya termometre sorusunu gıt 1.sınıftakı kısıye ver cozer ya hepsı bos spekulasyondan ıbaret
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casper1907

2015 feni de daha zordu dimi 2017 den

Bence dünkü fen basitti, özellikle biyolojisi
    Açıkçası ben 2015i evde çözdüğümde daha fazla yanlış yapmıştım zamanında
  • gerceklerı bılgın dısında olmaman dahılınde carpıtman olamaz mı neyse 28 hazıranda goruselım kım haklı oldugu o zaman goruruz belkı osym surprız yapar da daha erken olur
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.