sana değil 2.kahramanımıza quote:Orjinalden alıntı: hande_nev quote:Orjinalden alıntı: sonix! fake kokuları alıyorum bana mı diyorsun?
quote:Orjinalden alıntı: Black_Dragon photoshopdan baska bise seil saol ya tam da ağlarken senin bu msjın o kdr ii gitti ki ağlamamın üzerine
quote:Orjinalden alıntı: sonix! sana değil 2.kahramanımıza quote:Orjinalden alıntı: hande_nev quote:Orjinalden alıntı: sonix! fake kokuları alıyorum bana mı diyorsun? sensin fake
quote:Orjinalden alıntı: hande_nev quote:Orjinalden alıntı: Black_Dragon photoshopdan baska bise seil saol ya tam da ağlarken senin bu msjın o kdr ii gitti ki ağlamamın üzerine
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: hande_nev quote:Orjinalden alıntı: Black_Dragon photoshopdan baska bise seil saol ya tam da ağlarken senin bu msjın o kdr ii gitti ki ağlamamın üzerine
quote:Orjinalden alıntı: hande_nev quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: hande_nev quote:Orjinalden alıntı: Black_Dragon photoshopdan baska bise seil saol ya tam da ağlarken senin bu msjın o kdr ii gitti ki ağlamamın üzerine İşte abiliğin farkı.. sopa koyuyosun kiss alıyorsun
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: hande_nev quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: hande_nev quote:Orjinalden alıntı: Black_Dragon photoshopdan baska bise seil saol ya tam da ağlarken senin bu msjın o kdr ii gitti ki ağlamamın üzerine İşte abiliğin farkı.. sopa koyuyosun kiss alıyorsun aman sen dier abim gibi olma emiiii