quote:Orjinalden alıntı: beckhir Ben de sakalına kandım erkek sandım. Neyse okulda arkadaşlarla konuşuruz artık bu ssi.. bekir gözünün çapağa olam
quote:Orjinalden alıntı: kabbala00 nasıl yaaa erkek değil mi şimdi yok be kayınço... fotoşop bunlar için raat olsun
quote:Orjinalden alıntı: potential quote:Orjinalden alıntı: kabbala00 nasıl yaaa erkek değil mi şimdi yok be kayınço... fotoşop bunlar için raat olsun sen öle san
quote:Orjinalden alıntı: potential quote:Orjinalden alıntı: kabbala00 nasıl yaaa erkek değil mi şimdi yok be kayınço... fotoşop bunlar için raat olsun ben sanki seni bir yerden ıkarcam.... dur buldum sen bizim rüsemin kızı şükriye deilmisin
quote:Orjinalden alıntı: potential laaaaaaaaaaaaaaaaaaa kayınçom bu topicten dolayı erkekliğimden şüphe ediyo laa sen soruma cwp wer seni gözüm bir yerden ısırıo
quote:Orjinalden alıntı: reos quote:Orjinalden alıntı: potential laaaaaaaaaaaaaaaaaaa kayınçom bu topicten dolayı erkekliğimden şüphe ediyo laa sen soruma cwp wer seni gözüm bir yerden ısırıo benim de gözüm seni ısırıyor. senin bi arkadaşın var ismi reosun arkadaşı dimi