quote:Orijinalden alıntı: volkanps ne ? potasium kim ? bunların hepsini istiyorumquote:Orjinalden alıntı: volkan ps ne ? potasium kim ? bunların hepsini istiyorum hiç fikrim yok
quote:Orijinalden alıntı: TuSuB@sABen de sakalına kandım erkek sandım. Neyse okulda arkadaşlarla konuşuruz artık bu ssi..
quote:Orijinalden alıntı: beckhirBen de sakalına kandım erkek sandım. Neyse okulda arkadaşlarla konuşuruz artık bu ssi..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: beckhir Ben de sakalına kandım erkek sandım. Neyse okulda arkadaşlarla konuşuruz artık bu ssi.. bekir gözünün çapağa olam
quote:Orijinalden alıntı: beckhirBen de sakalına kandım erkek sandım. Neyse okulda arkadaşlarla konuşuruz artık bu ssi..Alıntıları Göster nee erkek değil mi
quote:Orijinalden alıntı: Darth Mentorben hiç bişey anlamadımAlıntıları Göster nasıl yaaa erkek değil mi şimdi
quote:Orijinalden alıntı: kabbala00nasıl yaaa erkek değil mi şimdi Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: kabbala00 nasıl yaaa erkek değil mi şimdi yok be kayınço... fotoşop bunlar için raat olsun
quote:Orijinalden alıntı: potentialquote:Orjinalden alıntı: kabbala00 nasıl yaaa erkek değil mi şimdi yok be kayınço... fotoşop bunlar için raat olsunAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: potential quote:Orjinalden alıntı: kabbala00 nasıl yaaa erkek değil mi şimdi yok be kayınço... fotoşop bunlar için raat olsun sen öle san
quote:Orijinalden alıntı: potentialquote:Orjinalden alıntı: kabbala00 nasıl yaaa erkek değil mi şimdi yok be kayınço... fotoşop bunlar için raat olsunAlıntıları Göster bi yanlış olmasın da
quote:Orijinalden alıntı: beckhirBen de sakalına kandım erkek sandım. Neyse okulda arkadaşlarla konuşuruz artık bu ssi..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: beckhir Ben de sakalına kandım erkek sandım. sakallı bayanmış
quote:Orijinalden alıntı: potentialquote:Orjinalden alıntı: kabbala00 nasıl yaaa erkek değil mi şimdi yok be kayınço... fotoşop bunlar için raat olsunAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: potential quote:Orjinalden alıntı: kabbala00 nasıl yaaa erkek değil mi şimdi yok be kayınço... fotoşop bunlar için raat olsun ben sanki seni bir yerden ıkarcam.... dur buldum sen bizim rüsemin kızı şükriye deilmisin
quote:Orijinalden alıntı: reosquote:Orjinalden alıntı: potential quote:Orjinalden alıntı: kabbala00 nasıl yaaa erkek değil mi şimdi yok be kayınço... fotoşop bunlar için raat olsun ben sanki seni bir yerden ıkarcam.... dur buldum sen bizim rüsemin kızı şükriye deilmisinAlıntıları Göster "Havluyu verir misin?"
quote:Orijinalden alıntı: Shen"Havluyu verir misin?" Alıntıları Göster laaaaaaaaaaaaaaaaaaa kayınçom bu topicten dolayı erkekliğimden şüphe ediyo laa
quote:Orijinalden alıntı: potentiallaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kayınçom bu topicten dolayı erkekliğimden şüphe ediyo laa Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: potential laaaaaaaaaaaaaaaaaaa kayınçom bu topicten dolayı erkekliğimden şüphe ediyo laa sen soruma cwp wer seni gözüm bir yerden ısırıo
quote:Orijinalden alıntı: reosquote:Orjinalden alıntı: potential laaaaaaaaaaaaaaaaaaa kayınçom bu topicten dolayı erkekliğimden şüphe ediyo laa sen soruma cwp wer seni gözüm bir yerden ısırıoAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: reos quote:Orjinalden alıntı: potential laaaaaaaaaaaaaaaaaaa kayınçom bu topicten dolayı erkekliğimden şüphe ediyo laa sen soruma cwp wer seni gözüm bir yerden ısırıo benim de gözüm seni ısırıyor. senin bi arkadaşın var ismi reosun arkadaşı dimi