Şimdi Ara

2 tane chara 1 char istiyorum takas ile(54 ve 47)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU 2 CHARIN SİTEDEKİ @roroor İSİMLİ ŞAHISTAN SATIN ALDIM ŞİMDİ TAKAS YAPMAK İSTİYORUM 47 LWL charımın bütün xbow skilleri kendi lwl inde olup celericinin lwl ide 37 dir 2m goldu,wolfu ve +3 weaponu bulunmaktadır.54 llw charımın ise full str dir fire:47 light:32 cold:28 dedir .
    herhangi bi serveride 50-60 lwl bi char istiyoum eu veya chinese fark etmez.
    LÜTFEN SADECE CİDDİ OLANLAR BENİMLE İLGİLENSİN TAKAS KONUSUNU Bİ MOD ARACILIĞIYLA YAPARSAN DAHA MEMNUN OLURUM AMA OLMAZSA MSN DE KONUSUZU...
    charın taliplileri ya bana pm atsın yada buraya msn sini yazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I_Am_Muslim -- 8 Mayıs 2008; 20:36:26 >

• up
  • beyler benım carh calan adamdan satın aldıgını ıdda edıyo.... benı dolandoran adam olmadıgı ne malum adınıda I_Am_Muslim koymus ben muslumanım gıbısıne ama ben gınede dukkanın onunu kapatmıyım sana ınanmazmız ıcın bı sebep goster tamm ( gine takas istiyo ve yüzyüze yapamıyor )
  • quote:

Orjinalden alıntı: xliselimx

beyler benım carh calan adamdan satın aldıgını ıdda edıyo.... benı dolandoran adam olmadıgı ne malum adınıda I_Am_Muslim koymus ben muslumanım gıbısıne ama ben gınede dukkanın onunu kapatmıyım sana ınanmazmız ıcın bı sebep goster tamm ( gine takas istiyo ve yüzyüze yapamıyor )

kimsin nesin kardeşim o senin dolandırdıysa ben napıyım 54 lwl i 20 ylt karşılığında 47 llw ide 25 ylt karşılığında aldım yüzyüze konuşarak şimdi takas etmek istiyorum
    yapan kişiye hertürlü kişisel bilgimi verip öle takas yaparım herhangi bi durum olursada beni şikayet edebilirler.
    ZATEN FARK ETTİYSEN Bİ MOD ARACILIĞI İLE YAPALIM DİYORUM BENLE DEĞİL GARANTİ YOLLA

• tamm kardes ben ınanmıyorum ama benım tek dedıgım sey ALLAH belasını versın benden carh calanın ben inanmıyorum sen gidipte nerden hemen anlastın adamla da hem 54 hemde 47 xbow aldın adamdan yenı uyelık acıpta ılan koymak 5 dk iş ( ben sadece kendı fıkrımı soyledım canım yandı onda bundan sora insanlar güvenim kalmadı )
  • Ben olayı şimdi anladım o adamla aynı şehirde oturuyoruz sitenin ismi verilmiyor heralde orda satılığa cıkarmış 2 gün önce sabah benim 56 lwl charı verip bunları almıştım ama öle bişeyler yapacak birinise benzemiyor ama.. yapmış şerefsiz
    quote:

Orjinalden alıntı: xliselimx

tamm kardes ben ınanmıyorum ama benım tek dedıgım sey ALLAH belasını versın benden carh calanın ben inanmıyorum sen gidipte nerden hemen anlastın adamla da hem 54 hemde 47 xbow aldın adamdan yenı uyelık acıpta ılan koymak 5 dk iş ( ben sadece kendı fıkrımı soyledım canım yandı onda bundan sora insanlar güvenim kalmadı )

SANA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
    TAKAS HALEN DEVAM ETMEKTEDİR GÜVENİRİLİR Bİ MODLA TAKAS YAPILACAKTIR GARANTİ YOL MODU SİZ SEÇİN

• hayırlı satıslar
    up...

( Bu dünya fani kıyameti bil ve öyle yasa )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.