Merhaba arkadaşlar, popmundoyu yaklaşık 2200 gündür oynuyorum, ilk karakterime baktım :p ordan çıkardım bu rakamı yani yaklaşık 6 sene gibi bi süre :p Bu zamanda bir sürü karakterim oldu vs vs.Şuan oynamıyorum artık V2 çıktığından beri oyuna bi türlü ısınamadım. 2 tane karakterimiz var, bunlardan birisi benim diğeri ise arkadaşın.Oda hesabını satmamı rica etti herneyse karakterlere gelelim.
Ad soyad : Jim Watt Yaş : 31 Cinsiyet : Erkek ID(Kimlik Numarası) : 2736932 Popmundo'ya giriş tarihi : 16.06.2011 Doğum yeri : New York Puan : 80 Oynana süre : 920 gün Hesapta bulunan dp (xp) : 13 Hesapta bulunan para : 1.000,00 TL ***ÖZELLİKLER ; --Çekicilik : çok kötü --Dış Görünüş : çok kötü --Ses : çok hoş --Müzik Yeteneği : hoş --Zeka : mükemmel --Bünye : çok kötü --Güç : çok kötü --Ustalık : çok kötü Hastalıklar ve Özel durumlar : Yok Bağımlılıklar : Yok Ameliyatlar : Yok Dövmeler : Yok Bağışıklıklar ve Aşılar : Yok Aile : Kimse yok Değerli eşyalar : Yok Daha önce VİP oldu mu? : Hayır Sabıka kaydı : Yok Aktif grup? : Yok
YETENEKLER ;
BAŞARILAR ;
[size=4]FİYAT : 10 TL
Ad soyad : Abelardo García Delgado Yaş : 52 Cinsiyet : Erkek ID(Kimlik Numarası) : 1098179 Popmundo'ya giriş tarihi : 27.08.2008 Doğum yeri : Nashville Puan : 195 Oynana süre : 1944 Hesapta bulunan dp (xp) : 22 Hesapta bulunan para : 1.000,00 TL ***ÖZELLİKLER ; --Çekicilik : vasat --Dış Görünüş : vasat --Ses : şahane --Müzik Yeteneği : hoş --Zeka : inanılmaz --Bünye : çok kötü --Güç : çok kötü --Ustalık : çok kötü Hastalıklar ve Özel durumlar : Yok Bağımlılıklar : Yok Ameliyatlar : Liposuction-Botoks Enjeksiyonları-Göğüs Yaptırma-Yüz Gerdirme Dövmeler : Yok Bağışıklıklar ve Aşılar : Yok Aile : Kimse yok Değerli eşyalar : Yok Daha önce VİP oldu mu? : Hayır Sabıka kaydı : 28.09.2008 Vandalizm 0 gün İstanbul Aktif grup? : Yok