Şimdi Ara

2 TB Ve Üzeri Disk Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemimdeki 1 TB ve 500 GB'lik HDD'lerimde fazla yer kalmadığından 2 TB ve üzeri yeni bir HDD almayı düşünüyorum. Yeni HDD'yi tamamen Steam için ayırmayı planlıyorum ve ufak bir araştırmadan sonra Seagate'in 3 TB'lik ST3000dm veya ST3000vx şu an için düşündüğüm ürünler. Sizin bu ürünler hakkındaki düşünceleriniz veya önerdiğiniz başka bir HDD varsa bu nedir? Yorumlarınızı bekliyorum.

• Sorun çıkmadan uzun süre kullanayım diyorsanız WD tercih edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Sorun çıkmadan uzun süre kullanayım diyorsanız WD tercih edin.

Cevap için teşekkürler. Şu an Seagate'in 3TB'lik ST3000 modeli ile Western Digital'in 2 TB'lik Caviar Black modeli arasında kaldım. Seagate'in disk alanı fazla fakat oyun performansı kötü, WD'nin ise disk alanı düşük fakat performansı yüksek. Her iki ürünün fiyatı da aynı düzeyde. Bu konuda tavsiyeniz hangisi olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: ylmzfrk

quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Sorun çıkmadan uzun süre kullanayım diyorsanız WD tercih edin.

Cevap için teşekkürler. Şu an Seagate'in 3TB'lik ST3000 modeli ile Western Digital'in 2 TB'lik Caviar Black modeli arasında kaldım. Seagate'in disk alanı fazla fakat oyun performansı kötü, WD'nin ise disk alanı düşük fakat performansı yüksek. Her iki ürünün fiyatı da aynı düzeyde. Bu konuda tavsiyeniz hangisi olur?

Arsiv istiyorum demistiniz wd nin 3 tblik caviar green serisine bakin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 14 Haziran 2013; 22:03:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.