merhaba arkadaşlar, öncelikle bu siteye emek veren herkese teşekkür ederim sayenizde içimizde bizi en çok rahatsız eden bilinmezliğe bir ışık yakıyorsunuz sağ olun...
2 tane telefon alacağım.. 2 sini de bayan kullanacak.. internette gezinmesi, word, pdf dosyalarını açabilmesi, iyi fotoğraf çekmesi ve iyi bir ekrana sahip olması önemli.. fiyat olarak 2 telefon toplam 2000 tl yi geçmesin.. bir de telefonların gerek fiyat gerek performans açısıdan denk olmaları da önemli.. s3 mini yi tavsiye etmezseniz sevinirim :) benim aklımdakiler şu anda LG L9 ve xperia p... hem özellik hem performans açısından (anladığım kadarıyla) denk iki güzel telefon.. sizlerin tavsiye edebileceğiniz 2'li kombinlerinizi bekliyorumm..
çoook yardım lütfen.. tercihlerim doğru mu ? Lg L9 ve xperia P mi almalıyım? yoksa...?
hocam Galaxy S3 ve Xperia P iyi bir seçim olcaktır (galaxy s3 1200-xperia p 800 tl gibi bir fiyat)Ama performans ları aynı olmz her şekilde s3 daha iyidir lakin xperia p de o kadar kötü değildir s3 e göre.ha yok ben istemiyorum dersen senin seçimlerin iyi bir seçim olmuş alabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: masfib
çoook yardım lütfen.. tercihlerim doğru mu ? Lg L9 ve xperia P mi almalıyım? yoksa...?
LG hakkında fazla bilgim yok fakat xperia P iyi telefon. Fiyatı arttırabiliyorsan Xperia ion'a bakmanıda tavsiye ederim. Öte yandan Motorola Razr xt910 da iyi telefon fiyatına göre incelemeni öneririm.
Xperia P .kullanıyorum memnunum
yardıma koşan herkese teşekkürler xperia p kesin gibi.. lg kısmı sallanıyor.. yerine başka bir şeyde koyamıyorum hoşş.. htc lere bakıyorum ama ?? lg l9 kullananlar ne der acaba??
ace 2 diyorlar teknosa falan gibi teknoloji marketlerinde ama samsung istemiyorum.. s3 mini de olmaz o açıdan motorola ile ilgili hoş şeyler söylenmiyor.. kullanılanlar türkiye ye geliyormuş falan filan.. motorola da olmaz...
htc lerde önerebileceğiniz fiyatına değecek bir model var mı? başka bir soru xperia p mi daha iyi bir telefon lg l9 mu ??
daha dahaa dahaaaa çok yardım...
L9 ideal seçim olur. 4.7 inç ekran ile internet keyfi bambaşka. lg panel teknolojilerinde çok ileride bir firma burdan da ekranın kalitesinin ne durumda olduğunu anlayabilirsin. git bir incele bence. ve ace 2 felan alma şahsen berbat bir telefon.
L9
Sony Xperia S Galaxy s3 Mini Sony Xperia İon
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme