Şimdi Ara

2 TTNET Aboneliğini Aynı Evde Kullanmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evde halihazırda 1 ttnet aboneliğimiz ve modemimiz var. Fakat 2. bir hat daha var arkadaşın üzerine her ay boşu boşuna fatura ödüyor. Bunu da eve bağlamak istedik ve ttnetten destek talep ettik. Eve gelen yetkili ayrı bir hat döşenmesi gerektiğini ve teferruatlı bir iş olduğunu söylemiş.

Alternatif bir çözüm var mıdır?

Tahmini ne kadar masraf tutar ?

Yardımcı olursanız sevinirim

• şimdi 2.hat sizin evdemi o zman bir modem takıp kullanılır bunun nesi teferruatlıymış çözemedim
  • 2 hat var ve bu iki hattin sadece 1tanesinde internet paketi varsa kapattirin bos hatti derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Staree -- 24 Mart 2015; 11:20:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2 hattın ikisinde de internet var. Biri zaten vardı evde diğeri de evden çımıs bir arkadaşın hattı. Hat evde değil Hiç bir yerde değil evde sadece extra bir modem var.Hat boşta şuan ylaın internet oldugu için boşa fatura ödeniyor yani
  • Arkadaş tefferruat falan yok yaa bu telekom çalışanları adamı öldürür, sözüm dhf üyeleri telkom çalışanları meclis dışı

Ana kapının içinde bi tel panosu var, ordan sizin daireye bi tel kablosu gelio (müstakil yada eski apt.larda böyle) yapmanız gereken bi elektrikçi arkadaş çağırıp ordan dairenize bi kablo hattı çektireceksiniz. sona telekomcular dış kapıdan içeri bi hat çekecek o sizin çektiğiniz ucu boş olan hatta bağlayacak.

Sona siz dairede 2 modemi elektrikcinin çektiği yeni hatta bağlayacaksınız.

Bu kadar basit yaw teferruatmışmış, teferruat kelimesini yazmaktan daha kolay

• Windows 8 ciğimi apda bulmak için kafayı yerken çizdim asaıdaki resmi. nu xp li makinede spyware olduu için ilk mesaja ekleyemiyorum eklenirken kitleniom o yüzden bana pöf

2 TTNET Aboneliğini Aynı Evde Kullanmak ?
  • Teferruatlı bir iş yok telekom çalışanşarı apartman telefon panosundan evinize bir hat daha bağlayacaklar. Tabi tesisatı evin içine modeme kadar çekmek için bir elektrikçi çağırmanız gerekecek ayrıca. O da uzun bir işlem değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tek hat, 2 modem; aynı anda
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.